kupujem avto, povejte kaj?

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
jaz sem sraufal ze vse mogoce avte, ampak ko zacnes sarit po italijanu in vidis kako je narejen, potem bi jim najraje vsem ...

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
novi a4 bo svetovni avto, ce ze gledas passat klaso...

Še zmeraj ima na napačni strani pogon.
grin1.gif

In še odogovor odpiralcu teme: BMW "enka" coupe se še ne da dobit, prvi avtomobili so ta mesec v proizvodnji za salone. Avtomobili pa pridno dražijo folk po Nemčiji.
grin1.gif

pri AUDIju obstaja Quattro
smirk-1.gif

ja in?!?
confused-1.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
jaz sem sraufal ze vse mogoce avte, ampak ko zacnes sarit po italijanu in vidis kako je narejen, potem bi jim najraje vsem ...

Zgleda, da jih nisi še dovolj. Obstaja namreč še cela vrsta slabše narejenih (oz. bolj butasto; ne gre se samo za kvalitete materialov) ...
wink-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Antonioo pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
V tem rangu (Audi, BMW, Lexus...),

alfa ni v tem rangu
evil.gif

Za moje pojme je 159 zelo blizu trojici velikih iz Nemčije, vsekakor je pa boljša od vsake Vectre in Mondea, da ne govorim o Francozih. Glede na 156 so naredili kvantni preskok v vseh pogledih, pa tudi 156 ni slaba.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Citat:
Uporabnik boskosi pravi:
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
novi a4 bo svetovni avto, ce ze gledas passat klaso...

Še zmeraj ima na napačni strani pogon.
grin1.gif

In še odogovor odpiralcu teme: BMW "enka" coupe se še ne da dobit, prvi avtomobili so ta mesec v proizvodnji za salone. Avtomobili pa pridno dražijo folk po Nemčiji.
grin1.gif

pri AUDIju obstaja Quattro
smirk-1.gif

ja in?!?
confused-1.gif

koliko se mene tice je prednji pogon se vedno boljsi od zadnega ce ima avto tam do 200 PS.Vem kaj zelis povedat glede zadnjega, saj je v redu, samo za znanje ki ga ima povprecen voznik, se vseeno v kriticnih situacijah bolje znajde s prednjim.
Cez quattro pa ga ni, najblizje mu je pa 4-matic

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Slab poznavalec štirikolesnega pogona (je pa res, da se quattro najbolj reklamira) in zelo malo izkušenj imaš z zadnjim pogonom, če poveš, da ga povprečen voznik ne občuti in da so situacije kritične. Kdo hudiča ti je sploh to povedal? A audi s težkim nosom je pa odličen v kritični situaciji, ko volan več ne "prime"?
confused-1.gif

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
dokazano je quattro najboljsi pogon, zadnje verzije 4-matika naj bi bile celo malo boljse, BMW je se par stopenj odzadi

Imam pa precej izskusenj z AUDI, BMW in MB,, recem lahko da pri pogonu na zadnja kolesa pride prej do kriticne situacije kot pri vozilu s prednjim pogonom, oziroma da je potrebno za obvladovanje avta v z zadnjim pogonom v kriticnih situacijah vec znanja

Nazadnje urejeno:

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.456
346
83
34
Ko letiš iz ovinka si brez kakšne elektronike s sprednjim pogonom gotov?
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
To pa ne moreš rečt, ravno Subaru je med najvzdržljivešimi avti..., kar jih zeza je to, da se nikakor ne morejo odločit v katero smer naj gre oblikovanje, zato so si modeli tako različni med seboj, kot, da ne bi bili vsi od iste znamke.
Mi pa je, recimo novi Legacy krasen avto.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Hehe, dokazano s čim?

Kvečjemu je dokazano na testnih, da Xdrive nudi več užitka in dinamike pri vožnji in je precej manj "trd" kot quattro. Sicer si pa malo na netu preberi.

Poznaš BMWjev DPC, ki pride počasi v avtomobile? Me zanima kdaj bo kaj takega Audi razvil.

To, da pa mečeš Subarujeve in podobne pogone nekam nazaj, pa glih ne razumem tvojega poznavanja štirikolesnih pogonov.

Nazadnje urejeno:

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
To pa ne moreš rečt, ravno Subaru je med najvzdržljivešimi avti..., kar jih zeza je to, da se nikakor ne morejo odločit v katero smer naj gre oblikovanje, zato so si modeli tako različni med seboj, kot, da ne bi bili vsi od iste znamke.

Legacy-ji so praktično neuničljivi.
Bolj kot oblika jih v Evropi yebe pomanjanje spodobnega dizla!

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ja, tole z dizlom mi res ni jasno kaj jim dogaj, da ga ne lansirajo na trg.
Še Tribecca je samo bencinska...

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Citat:

dober avto samo oblika je pa cist mimo.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Hehe, dokazano s čim?

Kvečjemu je dokazano na testnih, da Xdrive nudi več užitka in dinamike pri vožnji in je precej manj "trd" kot quattro. Sicer si pa malo na netu preberi.

Poznaš BMWjev DPC, ki pride počasi v avtomobile? Me zanima kdaj bo kaj takega Audi razvil.

To, da pa mečeš Subarujeve in podobne pogone nekam nazaj, pa glih ne razumem tvojega poznavanja štirikolesnih pogonov.

Kot prvo nic nisem rekel cez tehniko Subaruja, ampak cez dizajn ki je cisto v k*rcu.
Audijev pogon se je do sedaj izkazal v vseh testih, stevilke povejo vse, pred par leti mu ni bil nihce blizu sedaj ga je dohitel MB za katerega mislim da so pogon razvili Avtrijci.To da je BMW manj trd in take fore pridejo iz ust novinarjev ki so prisotni na testih in so pac pristasi dolocene znamke.Marsikaj pa bodo povedale tudi prodajne stevilke

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Dizajn legacyja je v kurcu?
bonk.gif

Kaka Tribecca pa ostala šara je res grda sam.....legacy?