Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
VW je pa res soliden avto... Nevem no, meni so orng, sploh kolega ma tanovega GTIja, [censored] od avta
Meni so všečni no, vozil precej modelov različnih letnikov, pa so mi vsi nekako v dobri luči ostali,
sploh nemorem pozabit 03' passata 130ks, ko smo ga dol prvlekli je mel 180k, ko smo ga prodali
je mel 130k, zdaj pa ga še vedno redno videvam v mestu, neuničljiva zadeva zgleda.
Niso tak slabi kot si mislis.
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Hehe, dokazano s čim?
Kvečjemu je dokazano na testnih, da Xdrive nudi več užitka in dinamike pri vožnji in je precej manj "trd" kot quattro. Sicer si pa malo na netu preberi.
Poznaš BMWjev DPC, ki pride počasi v avtomobile? Me zanima kdaj bo kaj takega Audi razvil.
To, da pa mečeš Subarujeve in podobne pogone nekam nazaj, pa glih ne razumem tvojega poznavanja štirikolesnih pogonov.
Kot prvo nic nisem rekel cez tehniko Subaruja, ampak cez dizajn ki je cisto v k*rcu.
Audijev pogon se je do sedaj izkazal v vseh testih, stevilke povejo vse, pred par leti mu ni bil nihce blizu sedaj ga je dohitel MB za katerega mislim da so pogon razvili Avtrijci.To da je BMW manj trd in take fore pridejo iz ust novinarjev ki so prisotni na testih in so pac pristasi dolocene znamke.Marsikaj pa bodo povedale tudi prodajne stevilke
Nice.Citat:
Uporabnik Mr_B pravi:
Pozno ker sm nov samo zelo nazorno.
https://www.youtube.com/watch?v=t09ExAUgtyE
LP B
Citat:
Uporabnik Antonioo pravi:
zame osebno je alfa 156 razred golfa z limuzinskim zadkom