Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Bom nekaj bogokledtnega predlagal:
Hyundai Sonata - za max 23kEUR polno opreme + soliden dizel (če res delaš toliko km)
Nekaj boš privarčeval pri denarju, ukradel pa je noben ne bo
To je vse res, vendar bo vsa leta plačeval manj za kasko, ker je avto manj vreden.(pa še zavarovanje proti kraji je cenejše, kot pri "renomiranih" znamkah,ker je nekritična znamka). Pa tri leta daš vse skrbi z okvarami na stran, če že slučajno do česa pride. Tako, da ima nakup Sonate glede tega tudi nekaj plusov. Nisem je pa vozil tako, da ne vem koliko je slabša od konkurence, na zunaj mi je pa kar simpatična.Citat:
Uporabnik cizy pravi:
To kar bo privarčeval pri nakupu bo pa izgubil pri prodaji, tako da bo na istem.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
To kar bo privarčeval pri nakupu bo pa izgubil pri prodaji, tako da bo na istem.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Torej če kupim nemca moram k njegovim stroškom kar prišteti koliko zgubim ko mi ga vkradejo? Polni kasko za 7k razlike spet ni tako dražji kot si ti in uporabnik nad tabo to mislita. Koneckoncev človek kupuje avto za 30k, kaj res misliš da ga boli enkrat letno dati 200 eur. razlike pri zavarovanju? Nevem od kje jih nekateri pobirate.
Pa še nekaj je, se voziš v sonati ali se voziš v lexusu oz. novem bimmerju? Jaz osebeno se bi vsekakor bolje počutil v slednjih dveh.
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik zgrabljenec pravi:
Če gleda ST-ja, je še najbližje temu gtc, opc in ne vectra al signum!
Mal ber o čem je debata, ne sam zadnga posta gledat
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Nimam kaj dodati...
Sicer je lepota relativna, ampak da se bom vsako jutro vsedel v takšno notranjost zato da bom čez 5 let za jurja ali dva bogatejši;
Hvala lepa!