Citat:
Uporabnik kimusabi pravi:
Razmišljam, da bi kupil nekaj delnic Petrola, Krke.... se mi zdi, da kaj hudo dol nebi več smelo it... kaj mislite?
Citat:
Uporabnik cist_hud pravi:
ksz....
finančne krize po moje ne trajajo samo "par" dni, tako, da jaz mislim, da bo še padalo...
Citat:
Uporabnik kimusabi pravi:
ja, to bi bila dolgoročna naložba, tak da zdajle par procentov gor/dol ne igra vloge
Citat:
finančne krize po moje ne trajajo samo "par" dni, tako, da jaz mislim, da bo še padalo...
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Če pogledaš npr P/E Krke vidiš da niti niso pod "kakršnokoli razumsko mejo", ampak Krka pod 65 komaj postane približno razumsko zanimiva, nekje pod 60 pa pogojno racionalen nakup, še posebej v primerjavi z tonami delnic po svetu ki so pa trenutno res podcenjene.
Kriza še traja in bo še trajala. Tisto, kar se je dogajalo pred pokom balona zame še ni bila kriza, ker se nihčne ni "krizno" obnašal, nobena banka ni šla "zu grund" ipd.Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Citat:
ksz....
Ta kriza ne traja samo "par" dni ampak je trajalo končno sesutje samo "par" dni. Zdaj se vlagatelji počasi vračajo na trg in mislim, da se bojo stvari obrnile navzgor.