Usajal ali pametoval eno in isto sranje, enkrat to drugič to. Moja področja so nad tvojim pojmovanjem (eno od teh je tudi pikado ja) z razliko, da ne pametujem po celem forumu v vsaki stvari kateri nimam pojma.Preberi še enkrat. Tokrat se nisem nasajal in sem lepo normalno napisal, z razliko od tebe.
Ker pa vidim da ti je edino močno področje pikado, pa .... go for it.
Sicer pa I get it. Prvi post napisan pred pol leta. Čigav alter si?
In ne vem kaj ima veze kdaj je bil moj prvi post oziroma od kdaj sem prijavljen ali kateri alter sem. O tem je bilo že povedanega ne vem kolikor postov, če ne bi pogledal samo prvega posta bi to vedel, kar pa sem prepričan, da že vešsamo nekaj spet pametuješ, no temu ne bi mogel rečt pametovanje ampak
Ali mora bit v prijavi letnica 2007, da lahko komentiram ali kaj ima veze če se prijavim danes! Ali si ti kaj več vreden od mene, ker si se prijavil leta 2007. Sinko ti si se igral še v peskovniku, ko sem bil jaz že tu in še marsikje drugje prijavljen tako da to kdo sem, kdaj sem se prijavil te nič ne briga. O tem kdo vse uporablja alter nicke pa ne bi spet. Kakor tebe "moti" kdaj sem se prijavil mene moti to vaše pametovanje po vseh temah enih in istih, ki se bašejo povsod zraven. Zraven pa nimajo pojma od pojma.
Ne baši se zraven tam kjer ti ni mesto, kar si dokazal že takoj v drugem stavku tvojega prvega komentarja v tej temi, kar dokazuje tvoje "močno področje" in kot je to tvoja stalna praksa. Ker se ne zavedaš, da je to bolj moteče, kot pa to da greš za vsakega pogledat kdaj se je prijavil in če ni tvoja letnica potem ne spada na tvoj-vaš nivo