zivjo....
sam uporabljam v moji kuhinji samo japonce, za zelenjavo cistit imam tega http://www.osterrob.si/nozi/45-plastni-damask-gyuto-210...naj povem, da sem izredno zadovoljen, res pa ti nozi potrebujejo posebno skrb...se pravi pomivanje na roko in brez agresivnih cistil, redno brusenje s keramicnim brusom, da se popravijo vsakodnevne poskodbe in brusenje na kamen pod kotom 10 stopinj... je pa res, da marsikdo ne bo zadovoljen z japoncem zaradi obcutka pri rezanju, sej ima drugacno tezisce kot navadni evropski nozi, zato ga tudi drzis malo bolj naprej...se pa s temi res nikoli ne urezes v prst...ampak si ga odrezes
sam uporabljam v moji kuhinji samo japonce, za zelenjavo cistit imam tega http://www.osterrob.si/nozi/45-plastni-damask-gyuto-210...naj povem, da sem izredno zadovoljen, res pa ti nozi potrebujejo posebno skrb...se pravi pomivanje na roko in brez agresivnih cistil, redno brusenje s keramicnim brusom, da se popravijo vsakodnevne poskodbe in brusenje na kamen pod kotom 10 stopinj... je pa res, da marsikdo ne bo zadovoljen z japoncem zaradi obcutka pri rezanju, sej ima drugacno tezisce kot navadni evropski nozi, zato ga tudi drzis malo bolj naprej...se pa s temi res nikoli ne urezes v prst...ampak si ga odrezes