Jaz moram tudi preverit, če lahko strorniram puf za kolo, ker letos ne bom norme po prevoženih km izpolnil...
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Drugič si temo preberi še preden začneš srat po njej.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Pa dobro, pri vsaki temi ko jo odpreš je treba računat na določen % alterašov ki so:
a) favš kot je pač večina Slovencev in si ne morjo teh stvari privoščiti in zato imajo določene teorije in je vse brezveze kar si kdo kupi ali hoče kupit in seveda vse je sranje
ter
b) peščica pametnih ki se mogoče profi ali so se nekdaj ukvarjali z določeno stvarjo/športom/dejavnostjo in je za njih vse preslabo ker so pač skregani z realnostjo in so zaslepljeni in sploh ne preberejo osnovnega vprašanje o čem bi naj tema potekala. Torej jaz vprašam za dotično znamko in dotičen model kolesa če je za tak denar nakup dober ker NE DA VEČ niti centa več in potem začenjo trobit da pod 1500 da je vse sranje ali pa mi začnejo ponujat kakšno drugo alternativno pa čeprav sem rekel da mi je že 770€ top of the top za kolo, skratka jaz sem se že navadil na sistem alterja
c) no jaz pa vedno ko odprem temo se zanašam morda v vsaki rubriki na peščico ljudi ki so objektivni in povedo stvari realno tako kot so dejanske brez da bi pisali v afektu jeze, favšije, prepotentnosti in pač na koncu vedno dobim "nekaj" kvalitetnih odgovorov!
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
misliš Cult? ta lahko na Lavrici vse pogledaš
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
misliš Cult? ta lahko na Lavrici vse pogledaš
Kakšna pa so kaj ta Cult kolesa? Baje nekaj po meri delana in lahko še izbiraš opremo. Kakšne praktične izkušnje?