Meni je pa zanimivo kako se slovenci kažemo vedno bolj in bolj v slabi luči med seboj. Dejmo zahebat gostinca, objavt ker je zaračunal postavko na ceniku. In to po slovenski navadi, najprej pojest pol pa se žalit. In to ne direktno na mestu dogodka...ne, domov pa takoj v cajtng. Ga bomo zhebal.....prasca zaslužkarskega, kaj si pa on misli, da bo men računal dva pogrinjka, jst sm hotu pa celo z roko jest, tud vilce ne rabm. LOL Dejte se mal zamislit, kaj pišete. Tale kriza je samo najslabš potegnila iz folka. Najbolš mi je pa to, da se človeku tud slučajno ne prizna dejanskih dvojnih stroškov spostrežbo, a prodal je eno jed iz cenika????? Uuuuuuuu, sorry dve pijači je še prodal....še 5% popusta. Fak. Kako tipično slovensko. A me čudi da gre za znanega radijca, spet ena medijska podgana ki se naslaja nad tem kako bo enga izpostavla? Me čudi, da ni navedeno njegovo ime, ampak jasno in glasno lastnik picerije? Neeeee...... Marš zalega rumena, verjetn je bil užaljen, ker je mislu, da ga bo spoznal, "znanega" radijca.
Pa še to....naslednjič, ko se boste ozrli po gostilni bo jasna tud izjava o spremembi obnašanja gostov. Drži, kot pribito. Spoštovanja velikokrat ne vidiš, vidiš samo še odnos, "ti si lahko srečen, da jst klele sedim.......".
Zdej pa hitro pisat, da sem najmanj nečak od lastnika........fak!