Krožnik za 2 eura

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Gostinec je jezen ker se ne trosi 100eur, in mu je drugi kroznik racunal, gostinec ves srecen za 2 eur, zgubi pa hkrati stranko, to pomeni da je bedak in nic drugega.

Zdej bom sel enkrat s punco na pizo pa itak punce slab jejo, pa ker se sam nocem nazirat ker nisem tolk lacen , bom narocil pico in 2 kroznika me bo zdej jebal v glavo in racunal drugi kroznik, ja ok sam ga bo sam enkrat.

Isto me Primavera vec ne vidi, pice od 8eur gor, pir od 2.5 ce ne vec eur gor. Pa se mislim da so enkrat racunal dodaten kroznik 50 centov ali eur, sej mislm da je bilo ze tle objavljeno.

To je tko k hrvatarji, po slovencu udriha in ga ma za psa, ker pac nemc vleti in zapravi vec denarja in je za njih kralj, isto pri nas, pac stem se znebi navadnih gostov. Tak gostinec je govno in mene v tolksni meri mine da ga niti videt nocem vec, vreden gostinec je pa tisti ki te tretira enako ne glede kolk se preseravas.

Tako je naredu eden od lokalov kamors smo dnevno hodila na pircke druzba 10 ljudi. Vsak dan apr let, naenkrat samo pivo 2x drazje, je imel kulturnejse goste k so kavice pil , danes pa komaj da zivi. Ok vsakemu svoje.

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
...
podobna fora v ljubljani - plačilo z BA kartico se zaračunava 2€... (Garaža na rudniku)

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
sami sebi nasprotujejo. kako bo kupec najprej pogledal v trgovini nato pa kupil drugje, če imajo nekatere izdelke samo v dotični trgovini?

Ker marsikdo propada zaradi tega. Folk pride v Big Bang, pogleda kateri prenosnik mu je všeč in ga naroči na netu. Gre v optiko, sproba 20 modelov sončnih očal in jih naroči na internetu (marsikateri optik ima zato prelepljeno št. modela). Gre v Mass, sproba 10 tenisk in jih naroči na internetu...
pa je na netu tolk ceneje?? A imajo trgovci potem tako nabite marže??? Al se gre za 2€.
Sem pa gledal nekaj artiklov v "mimo vrste" in niso bili najcenešji pa čeprav so imel neki popust vštet. Tako da...

Glede na to, da so se morali v Big Bangu prilagodit spletnim trgovcem in ne obratno si lahko misliš kako dobro poslujejo
crazy1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
pa je na netu tolk ceneje?? A imajo trgovci potem tako nabite marže??? Al se gre za 2€.
Sem pa gledal nekaj artiklov v "mimo vrste" in niso bili najcenešji pa čeprav so imel neki popust vštet. Tako da...
ja imajo nabite marže ampak vseeno morajo plačevati več zapolsenih in več prostorov. po internetu ti prodajaš iz skladišča z minimalnim številom zaposlenih. dobiček je še večji.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.763
6.542
113
Citat:
Uporabnik skala pravi:
ja imajo nabite marže ampak vseeno morajo plačevati več zapolsenih in več prostorov. po internetu ti prodajaš iz skladišča z minimalnim številom zaposlenih. dobiček je še večji.
MIMOVRSTE d.o.o. so imeli 2011 23.357.828 EUR prihodkov in -445.641 dobička.
confused-1.gif

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.859
2.154
113
Temu se reče kreativno računovodstvo. Pač ne plačaš davka na dobiček.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik lanos pravi:

- Big Bang Usmerjevalnik/router EA4500 ROUTER LINKSYS 169,99 €
- isti izdelek na Amazon (s poštnino vred): EUR 127,90

32% razlike
so tudi večje

Ali pa tole: Bigbang Usmerjevalnik/router WNR2200 WIFI N300 NETGEAR 80 EUR
Amazon: Netgear WNR2200-100PES Wireless-N 300 Router mit USB 2.0 52 EUR (40 + 12 poštnine)

54% dražje pri "naših" !

Nazadnje urejeno:

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.668
3.178
113
v lokalni ostariji
keber tudi "finim" gostilnam, bifejemi itd je promet konkretno padel. posledica zakonodaje v prometu, propad gradbeništva... laufa pajzlom s dobro kelnarco. ter ponudba malic in kosil. ostalo pa...bolj tako tako...se najdejo izjeme s dobro lokacijo.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Bolje rečeno - recesija je spravila stanje na normalno. Gostiln predvsem pa bifejev smo imeli veliko preveč, vse polno. Vsak malo bolje situiran tip je svoji babi odprl kafič, da ji ni bilo dolgčas. Lokal pa je bil tako sam od sebe poln, samo da se je tabla 'Laško' svetila nad vhodom, pa so bili gostje. Sedaj pa se je treba za goste borit, jim tudi kaj ponudit, pa marsikdo propada, ker nima pojma kako se it.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Zakaj že ne? Pa naj nabavi BB pri Amazonu (pa še kak popust naj si zdila) in prodaja za normalno ceno.
A mene kdo vpraša a sem Švaba s 3.000 + € neto ali en napol ububožan balkanc s povprečno plačo?

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Zakaj že ne? Pa naj nabavi BB pri Amazonu (pa še kak popust naj si zdila) in prodaja za normalno ceno.
A mene kdo vpraša a sem Švaba s 3.000 + € neto ali en napol ububožan balkanc s povprečno plačo?

kaj pa garancija
confused-1.gif

boš nekam v nemčijo pošiljal ?

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:

- Big Bang Usmerjevalnik/router EA4500 ROUTER LINKSYS 169,99 €
- isti izdelek na Amazon (s poštnino vred): EUR 127,90

32% razlike
so tudi večje

Ali pa tole: Bigbang Usmerjevalnik/router WNR2200 WIFI N300 NETGEAR 80 EUR
Amazon: Netgear WNR2200-100PES Wireless-N 300 Router mit USB 2.0 52 EUR (40 + 12 poštnine)

54% dražje pri "naših" !

Poštnina ti manjka....pa nwm če to sploh pošljejo v SLO

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Sem lepo napisal, da je s poštnino vred.
Za poslat na moj naslov. V Sloveniji.
Končni račun. Brez izgovorov.