Krožnik za 2 eura

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
V lokalni piceriji naročim malo ampak z količino dodatkov, katero da na veliko. Drugje pa če ne dobim bogate pice enostavno vse iz ene polovice zmečem na drugo in pač pojem pol bgate pice oz rajši imam pol bogate kot pa celo skopuško z dvema koščkama salame.

Za moje pojme glede na bogato pico zmaga Azur. Pa tudi okus zmaga, cene pa niso pretirane.

haha.... kera dobra ideja... zmečeš vse na eno polovico in tisto poješ... nikol se jo nebi spomnil! sam problem je ker imamo ljudje privzgojeno, da ni lepo hrano puščat... in potem se bašeš dokler gre...

itak azur - top pica. Carppacio... top.

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
ksz

vsak ima svoj nacin obreda pri pici hehe

Drugace bi blo zanimivo vidt menu in ce tega korznika ni med "dodatki", ce ti gostinc sploh lahko zaracuna potem...

lp
m

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
jah... men se zdi, da je zadnje čase čedalje več naročil - eno tavleko pa na pol... tud midva greva dostikrat na tavelko na pol...

1. ker se ne nabašeš, da te pol še eno uro vse tišči
2. ker si lahko pol brez težav privošiš še sladico
3. ker "prišparaš" nekaj € (v primeru da ne ješ sladice)

zanč sm pojedel tamalo v azurju, pa sem bil kar pošteno sit...

to je ista fora, k tista k so pri kafetu hotel vodo računat...

moj predlog - naj začnejo delat manjše pice, ker folk se mi zdi, da ne poje več tok, oz. jih čedalje več pušča kakšen kos na talarju.

ne vem, kaj fora, da delajo pice k gledajo 5cm čez taler, potem jo pa dobi v 70% 1/4 nazaj? Robe je pa gor glih tok k če bi mela normalen premer... 10x raje imam manjšo pico, pa bolj okusno, kot pa podplat s 4 rezinami šunke in redkim sirom gor...
467716-post_slo.gif

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

ne vem, kaj fora, da delajo pice k gledajo 5cm čez taler, potem jo pa dobi v 70% 1/4 nazaj? Robe je pa gor glih tok k če bi mela normalen premer... 10x raje imam manjšo pico, pa bolj okusno, kot pa podplat s 4 rezinami šunke in redkim sirom gor...

Takšne je sploh pravi podvig rezat brez da jo pol prestaviš iz krožnika na mizo
tongue-1.gif
Res ne vem, včasih se mi je zdelo da kadarkoli sem šel na pico sem moral vzeti veliko da sem se najedel, zdaj pa si srednje sploh ne upam več vzet razen če vem da si jo bom s nekom razdelil.

exparticle

Zelenc'
16. mar 2013
17
0
1
V Vivi, na Kokrici totalno pretiravajo oz. so pretiravali. Kljub naporom, velike pice nisem mogel pojest, kaj šele da bi pil pir zraven.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.760
9.974
113
40
MB
pubeci ... niso pice večje ... mi smo starejši ...
redface-1.gif

mi smo kot mulci mazali velike pice kot za šalo, zaj pa sem po mali že tečn pa pas odpiram pa vse
hysterical-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
pubeci ... niso pice večje ... mi smo starejši ...
redface-1.gif

mi smo kot mulci mazali velike pice kot za šalo, zaj pa sem po mali že tečn pa pas odpiram pa vse
hysterical-1.gif

Točno to. Lani, ko sem bil še aktivno pri športu udeležen, pa smo šli po tekmi na kako pico, sem jaz jedva 3/4 pice pojedel, zraven mene pa 17 let star pubec svojo z dodatnih 2 deci kečapa, pa še moje četrt, pa še je gledal, če je komu kaj ostalo
hysterical-1.gif

kebab

Pripravnik
23. jan 2008
612
1
18
9 eur = 2160 sit

Lubi jezus
uf-1.gif

So šle tudi plače tako sorazmerno z cenami gor?

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.628
3.999
113
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Sem pa pravkar prebral v Žurnalu zagovor lastnika picerije. Še dobr da nisem iz Ankarana, ker te picerije ne bi obiskal nikoli več.
Očitno ima vse goste za neumne. Ne vprašajo, kam se usesti, ne kulturni (ne olikani), meša zrezke z picami, hramba krožnikov, ...
hysterical-1.gif
Jaz sem vedno mislil da je gost kralj... pač pri nas so kralji gostinci.

Mogoče bi moral še vstopnino računat?

Na srečo v Ljubljani poznam samo dva lokala kjer so lastniki kralji... en je Žiga žaga, en je bil pa že davno propadli Metro.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Se pa od situacije do situacije odločamo, ali bomo storitev zaračunali
če ti je gost všeč mu ne zaračunaš če ti ni všeč mu pa zaračunaš... hecno. no 2€ za krožnik je pač pretirana cena, da pa nekaj zaračuna je pa vseeno logično.
je pa hecno tip pripelje puco in hočeta romantično jesti z enega krožnika (včasih do mize tako mahjne, da je to skoraj edina varianta) gostin ga pa zavrkne... mono tudi, da je rekel eno pico na dva dela in sedaj trdi, da tega ni rekel. na računu je pa mogoče tudi spregledal, kaj piše. resnica je vrjetno nekje vmes.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Se pa od situacije do situacije odločamo, ali bomo storitev zaračunali
če ti je gost všeč mu ne zaračunaš če ti ni všeč mu pa zaračunaš...

Seveda, lastniku je bilo všeč, da je tip s punco in predvideval, da se pred njo ne bo bunil zaradi 2€, da nebi izpadel stiskač. Pa se mu je žal vrnilo nazaj s obrestmi.

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.787
222
63
Citat:
Uporabnik grenivka pravi:
ksz
Kakšne komentarje spušča tale gostinec, no comment
uf-1.gif

klik

jaz v tako gostilno ne stopim vec. danes ti zaracunajo kroznik, vodo, jutri bodo pobirali vstopnino, pojutrisnjem ne bos vec smel mimo vhodnih vrat brez placila pristojbine ...

v italiji racunajo pogrinjek, ampak ponavadi so v tem pogrinjku grissini (vcasih celo kaksen dober domac kruh z namazom ali celo kozarec penine on the haus)

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
ksz

Pol gres pa v Parmo pa dobis pizzo, k jo pojes za salo, ubistvu bi kr 2, al pa 3 ce si lacn, pa lih tko odbijes sok pa pizzo 7-8 evrov.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ja, ker je center pa nekaj ima pridiha "kultne" picerije. So pa pice dobre. Male pa z debelim testom. Super so.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.831
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Stari, oprost, ampak ti si zame en navaden butec!
Bolj berem tvoje poste, bolj si mi butast!!!
Tebi je logično, da ti NEKAJ zaračuna za dodatni krožnik!?
hysterical-1.gif

In resnica je nekje vmes? Resnica je samo ena! Gostines ne sme zaračunati tega, kar je zaračunal in pika!!!
priden.gif

Nazadnje urejeno: