Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ne vem no - ne vidim ravno smisla? V demokraciji lahko svoje mnenje izrazis s svoljim glasom na volitvah - vsah nazadnje ko sem jaz gledal kako sistem deluje?
In ce so volitve izvedene "po propisima" - tough [cenzura] shit ce si v tistih 49.9% ki je glasovalo proti, 50.1% je glasovalo za, odjebi. Se vidimo na naslednjih volitvah, prepricaj folk, da bos ti bolje opravil.
Ali pa se nehamo pretvarjati, in si priznajmo da bi vecina rada "demokracijo" - ampak samo takrat ko zmaga njihov kandidat.
Tole v resnici niso vec protesti, ampak poizkus drzavnega udara. Ampak, ker so "nasi" protestniki "za EU" mi to mirno gledamo in jih podpiramo.
Kaj ti ni jasno, tu se gre ali bodo še naprej hlapci Rusom ali pa bodo izbrali drugo pot, vsekakor pa jim ne zavidam.
Vec kot 50% ljudi je na volitvah izbralo vlado, ki pravi, da hocejo biti "hlapci" Rusom. Kaj za bozjo voljo ti tukaj ni jasno?! Odlocili so se kaj bodo, zdaj pa tistim ki so na drugi strani rezultata to ni vsec in so se odlocili, da bodo izvedli drzavni udar?
Vodne topove ven, pomest s cest, zadaj pa vojsko s tanki, pravimi naboji in zalogo bodybagov. Hvala lepa, nasvidenje. Ali, ce se pocutijo posebej radodarno, obvestilo, da bodo ob 11h zvecer na trg odvrgli dve toni solzilca iz helikopterjev, in da toplo predlagajo vsem, da se do takrat razidejo. Ponovi po potrebi.
Ce se kdo pritozuje je pa edini odgovor "kot legitimno izvoljena vlada na splosnih volitvah v katerih so pod mednarodnim nadzorom imeli moznost glasovati vsi drzavljani s svojimi dejanji branimo demokracijo proti tistim, ki ne zelijo priznati resultatov volitev. Or, for Americans, we're protecting the results of a free and honest election and upholding democracy. God bless the Ukraine and the USA, pass the ammunition."
Konec, pika, stop.