Križarska vojska v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Vojska je tam, kjer je interes vseh. Zakaj pa je ni v siriji, ker sta čina pa rusija proti. Zakaj se ne gre vseeno not, ker sta čina pa rusija proti.

Zakaj ni ruske vojske v ukrajini? Ker je trenutno stanje všečno rusiji, kakopak. Bolj kot ukrajina tone, bolj je putin zadovoljen ker lahko manipulira z njimi.

Pa dobr....pa kva je teb....kva ko bi mal vseen prebral...povezal...pa pogledal na široko. Verjetno ne, ker bi videl tisto, kar ti ne bi bilo všeč.

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
To je meni kristalno jasno glede interesov, na jetra mi gre samo tisto poudarjanje pomoči sočloveku takrat, ko jim to paše in ignorancija, ki spet ni drugih inetresov zraven
uf-1.gif
Dvojna merila, katerim smo že preveč navajeni.

Ni dvojnih meril....ker pomoč sočloveku sploh ni merilo za njihovo pomoč...a d...Obstaja samo in samo strateški interes in nič drugega...V Iraqu so iračanom pomagal do 700k-1M žrtev...Libiji do stotine k žrtev in do oblasti ekstrmistom...Enako bi bilo v Siriji...

Kar je šokantno....da ko se dogaja pri nas ali o nas....jasno vidimo, kako interesne skupnosti manipulirajo z ljudmi preko medijev...
Pol pa se neki zgodi v Ukrajini...pa kr citati iz glavnih medijev, ki citirajo politike, kot SVETA RESNICA!!!!!!!

DA IN ŠE ENKRAT DA.....Rusija je rekla stop....pa ne v ukrajini....V siriji...: Link

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Matey pravi:Dejansko bi jim morali kakšno združeno EU/UN vojsko poslat, da se špilajo mirovnike kot v kakšni Bosni ter uvest referendum, da se državljani zjasnijo kaj želijo (v smislu morebitne delitve države). R

In tako pozvrocijo zacnejo se eno vojno...
stupid-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:Ja - osebno sem mnenja, naj Ukrajinci sami povedo, ali želijo v EU ali ne.

Ko v drzavo enkrat pridejo "NGO demokrati" z doloceno nalogo je stvar bolj ali manj gotova. Zadnji primer je Sirija ceprav tam ni ravno uspelo
evil.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.366
7.061
113
Channel Euronews Confirm that Lviv looted military unit. 1500 stolen firearms, including rocket launchers. All the weapons delivered to Kiev. An hour ago from a gun attack on the police began.

Kako je sploh to možno? Ne čuva vojska skladišč?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
A veste kaj meni, tako, teoreticno ni jasno? Stekam, da folk protestira proti despotu, ki ga nihce ni izvolil.

Ampak tukaj pa - ce jaz prav stekam - folk protestira proti demokraticno izvoljeni vladi(!), ki poizkusa ohraniti red? A po novem je to OK?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.366
7.061
113
Potem so, po tvojem, vsake demonstracije v demokratičen svetu neupravičene, ker se vedno protestira proti legitimno izvoljeni vladi?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ne vem no - ne vidim ravno smisla? V demokraciji lahko svoje mnenje izrazis s svoljim glasom na volitvah - vsah nazadnje ko sem jaz gledal kako sistem deluje?
In ce so volitve izvedene "po propisima" - tough [cenzura] shit ce si v tistih 49.9% ki je glasovalo proti, 50.1% je glasovalo za, odjebi. Se vidimo na naslednjih volitvah, prepricaj folk, da bos ti bolje opravil.

Ali pa se nehamo pretvarjati, in si priznajmo da bi vecina rada "demokracijo" - ampak samo takrat ko zmaga njihov kandidat.

Tole v resnici niso vec protesti, ampak poizkus drzavnega udara zoper legitimno in izvoljeno vlado, eno drzavo stran (in ne nekega random afriskega kanibalskega despota). Ampak, ker so "nasi" protestniki "za EU" mi to mirno gledamo in jih podpiramo.
bonk.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.056
6.255
113
blizu močvirne prestolnice
Sem ti že napisal zakaj, zato ker je tistih četrt Ukrajincev izdalo svoje korenine, enostavno so izbrali Ruse in tudi govorijo ne ukrajinsko, potem pa imaš še močno Rusko manjšino in tako dobiš polovico. Saj pri nas je isto.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.056
6.255
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ne vem no - ne vidim ravno smisla? V demokraciji lahko svoje mnenje izrazis s svoljim glasom na volitvah - vsah nazadnje ko sem jaz gledal kako sistem deluje?
In ce so volitve izvedene "po propisima" - tough [cenzura] shit ce si v tistih 49.9% ki je glasovalo proti, 50.1% je glasovalo za, odjebi. Se vidimo na naslednjih volitvah, prepricaj folk, da bos ti bolje opravil.

Ali pa se nehamo pretvarjati, in si priznajmo da bi vecina rada "demokracijo" - ampak samo takrat ko zmaga njihov kandidat.

Tole v resnici niso vec protesti, ampak poizkus drzavnega udara. Ampak, ker so "nasi" protestniki "za EU" mi to mirno gledamo in jih podpiramo.
bonk.gif

Kaj ti ni jasno, tu se gre ali bodo še naprej hlapci Rusom ali pa bodo izbrali drugo pot, vsekakor pa jim ne zavidam.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.