Krema za občutljivo, pordečelo kožo

Qwer

Pripravnik
17. jan 2010
75
0
6
Že lep čas kupujem razne kreme, pa do zdaj še nisem našel prave za mojo kožo
rolleyes-1.gif
Rabil bi kremo za občutljivo in pordečelo kožo na obrazu in pa tudi na rokah. Ve kdo za kakšno dobro kremo ali pa ima mogoče kakšen drug nasvet?

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Ja, mogoče bi ti pomagala krema od Sicobele, ki je prav za suho in pordelo kožo.

Če želiš mi daj na PM naslov pa ti pošljem tester po pošti, da vidiš če ti odgovarja.
Klik

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Tudi jaz za začetek priporočam Bepanten, sploh za po telesu. Ali pa tudi La Roche Posay balzam za telo, pa se z njim namažeš po rokah.
Verjetno imaš težave zaradi mraza? To ni nič nenavadnega, če kože ne pripraviš ustrezno na take temperature. Pri meni je tako, da če se kdaj ne namažem, preden grem ven, potem še cel teden veselo saniram tisto "puščobo".
grin1.gif

Qwer

Pripravnik
17. jan 2010
75
0
6
Citat:
Uporabnik copka pravi:
Kupi si otroško kremo Bebival
smile-1.gif

Hehe, sem že imel eno otroško baby kremo
wink-1.gif

Sicer firme ne vem, ampak tista ni bila slaba
smile-1.gif

Ni pa pomagala pri rdečici..
rolleyes-1.gif

Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Tudi jaz za začetek priporočam Bepanten, sploh za po telesu. Ali pa tudi La Roche Posay balzam za telo, pa se z njim namažeš po rokah.
Verjetno imaš težave zaradi mraza? To ni nič nenavadnega, če kože ne pripraviš ustrezno na take temperature. Pri meni je tako, da če se kdaj ne namažem, preden grem ven, potem še cel teden veselo saniram tisto "puščobo".
grin1.gif

Mislim da težave z rdečico niso zgolj zaradi mraza, ker se mi pojavlja tudi poleti.
confused-1.gif

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Jaz bi šla na tvojem mestu najprej k dermatologu, da izključi kožno bolezen preden izbereš napačno nego. Glede na to, da imaš rdečico ne glede na letni čas gre lahko za rosaceo ( rosacea.org ).

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik Anamarija pravi:
Jaz bi šla na tvojem mestu najprej k dermatologu, da izključi kožno bolezen preden izbereš napačno nego. Glede na to, da imaš rdečico ne glede na letni čas gre lahko za rosaceo ( rosacea.org ).

Ta krema je dermatološko preizkušena, blaži videz rdečice, brez dišav in ne povzroča alergij. Pomaga koži tudi zaradi Erytho Couperose, Erythrosis, Rosaces...

Qwer

Pripravnik
17. jan 2010
75
0
6
Ojej, nisem si mislil, da je to lahko bolezen!
frown-1.gif

Bom pa vsekakor v kratkem obiskal zdravnika, da mi pove naprej kako pa kaj!
Hvala vam vsem!

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.262
339
83
Kot empiričen strokovnjak za iskanje pekočih dodatkov v kremah ti predlagam preizkus:
1. Avene, za občutljivo kožo "Pour peaux intolerantes". Dobiš v lekarnah.
2. Še boljša: L'occitane krema za mamo in dojenčka. Ta deluje tudi kurativno in ima imho boljši učinek. Ampak to je individualno, moraš sprobat.
Če nisi za to da bi jih več sprobal probaj vsaj to tadrugo.