Kranjska uradnica za občane dela s Playe del Carme

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
A je tečna, ubogljiva, se jo da kaj strenirat? Če je zabluzila pravno/medicinsko fakulteto potem je še sprejemljivo. Lepa, no ja, jst mam visoke standarde
grin1.gif

Kaj pa imetje, torej gotovina, delnice, vikend in jahta? Druge naložbe kot so bogati strici in podobno?
Okej če je že piščanec neuporaben, je mogoče vsaj kura kaj boljša? Službo ma že dobro
grin1.gif

@jtfc, postavi se v vrsto. Najprej jst, če bo kaj ostalo pa lahko še ti.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Ti moraš še bivšo prebolet.... se veš, da to ni zate.

nahrung002.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.667
3.175
113
v lokalni ostariji
če opravlja vse svojedelo 100%(razen seveda sedenje na brezzveznih sestankih) ne vidim težave...

ima morda kdo njeno sliko, da se vidi a je to privilegij na podlagi znanja ali lepote;)

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Priložnost za čistko na kranjski občini.
Naj izmerijo učinkovitost uradnikov in odpustijo najmanj učinkovite. Če bi bila "mehičanka" med njimi prav, če pa ne, pa tudi.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.209
3.572
113
Marlbor
Kolikor sem jaz videl iz prispevka, jo mora ena v pisarni nonstop pedinati, pa ji naročevati po telefonu kaj naj dela, pa delo pošiljati po mailu. Kaj pa če ta, ki jo servira v pisarni slučajno zboli? Potem ona v Mehiki plave seka, ali kako je s tem?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.077
6.286
113
Da se vrnemo k temi:

Si predstavljate enega krajnčana, ki pride do vrat, rabi lokacijsko dovoljenje, potrka na vrata, na vratih pa napis: "Prosim pošljite zahtevek na naslov Hombrejeva ulica 235, 234345 Playe del Carmen, Mehika. Odgovorili vam bomo v čimkrajšem času"

Fak ej, delo od doma gor ali dol, javna uprava je javna uprava in ne privatna uprava. Če je javni oslužbenec, se smatra da dela na javnem mestu in ne na privatnem naslovu. Sploh pa to več kot očitno smrdi o enem velikem nategu. Res me zanima kaj ta uradnica naredi "od doma".

Še nekaj... Vsi ki imamo kdaj opravka z papirologijo, dovoljenji itd. vemo kolikokrat se je za en papir treba sprehodit od vrat do vrat do vrat... Predstavljajte si, da bi se zato sprehajali od doma enega uradnika do doma drugega. Po možnosti pa ga doma zmotili pri košnji trave... super ne!

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
če opravlja vse svojedelo 100%(razen seveda sedenje na brezzveznih sestankih) ne vidim težave...

ima morda kdo njeno sliko, da se vidi a je to privilegij na podlagi znanja ali lepote;)

A nisem že gor...

Ne znaš pofecebookat... doh.... :p

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.667
3.175
113
v lokalni ostariji
ahaaa no zdej pa je že mičkn bolj jasno vse skupaj....

ja deklica očitno ima manualno oralne sposobnosti;))))

drugače pa delo od doma zahteva veliikooo samodiscipline. in tegadosti ljudi ne zmor...

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
ksz
eni ste pa res zaplankani
in potem se čudimo, če imamo na ablasti posrance namesto poslancev in nam vladajo opice
v slovenistanu še zmeraj fsak meni, da če je končal faks , da mu bo država zagotovila šiht in visoko plačo , znanja seveda ne bo rabil pokazati odgovornosti pa tudi ne bo imel
res prave butale

erikson

Guru
25. avg 2007
22.761
6.537
113
Delo na daljavo v nekaterih poklicih čisto lepo deluje. Če svoje delo opravi pravočasno in kvalitetno, jaz ne vidim problema. Zahteva pa nekaj discipline, ponavadi je dobro imeti ločen prostor, da "greš vanj v službo".

Sicer Skype omogoča tudi video, tako da bi lahko bila prisotna tudi na sestankih.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Ok... naj potem dela za resnega delodajalca.

Pa bomo videli kdo jo bo tako zaposlil. Država se pa itak ve, da jih 3/4 nima nič za delat in so tam samo zaradi ene izperjene socialne politike in žlahte. Kaj naslednji korak bo že, da si bodo samo šihte pisali??

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.220
113
tukaj je prisotno kar precej favšije, opažam... Prvo sem tudi mislil da je ona tam v mehiki, morala pa biti tu v sluzbi, da gre za nateg.. če pa opravi delo enako oz bolje iz toplih krajev pa naj. Tudi mi lahko. Pa si tega pač ne upamo. Tako to gre.

sad

Guru
24. avg 2007
21.251
9.884
113
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Delo na daljavo v nekaterih poklicih čisto lepo deluje. Če svoje delo opravi pravočasno in kvalitetno, jaz ne vidim problema. Zahteva pa nekaj discipline, ponavadi je dobro imeti ločen prostor, da "greš vanj v službo".

Sicer Skype omogoča tudi video, tako da bi lahko bila prisotna tudi na sestankih.
zmaga.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Ok... naj potem dela za resnega delodajalca.

Pa bomo videli kdo jo bo tako zaposlil. Država se pa itak ve, da jih 3/4 nima nič za delat in so tam samo zaradi ene izperjene socialne politike in žlahte. Kaj naslednji korak bo že, da si bodo samo šihte pisali??

Resen delodajalec bo dal zaposlenemu naloge in rok za izvršitev, pri tem ga pa ne bo brigalo, če dela to v Culukafriji ali sosedni pisarni. Bebca bo pa zanimalo samo to, da je zaposleni na delovnem mestu od 8h do 16h, pa če v tem času kaj naredi ali pa ne.

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.251
781
113
EU
Kakšno delo pa pravzaprav opravlja gospa na občini, da jo ne rabijo nikoli več videti?
confused-1.gif

Jaz čisto podpiram takšno delo
zmaga.gif