Kot srednješolke zasedene, kot študentke samske

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
ksz

Resne zveze v mladih letih škodijo, ker se potem ljudem odf....pri 27, 28, ko bi bil že čas, da se pa res zresnijo ob stalnem partnerju.

Ampak svet je pač na glavo postavljen, srednješolci in mlajši študentje se gredo kvazi-resne zveze,malo starejši folk (predvsem ženskega spola) pa živi svoj Sex and the city..

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:

Citat:
Uporabnik Maci pravi:

@Skorpy prav pogrešam te včasih na kakšni kavi
sprasujem se.gif

odkar je ptička odletela iz gnezda in ima skrb za gospodinjstvo, so razne kave in druženja zmanjšana. Svoj prosti čas raje malo več namenim partnerju in stvarem, ki nama pašejo.

Jaz pa sem mislil da mata vidva te stvari pošlihtane...

Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
moj ne rabi nč ketne, mava vse pošlihtano
cheer.gif

Vidiš tu se začne ketna pa sploh neveš. Tut mi2 mama šole pa službe, pa en skupen šport, pa nato vsak svoj šport,
pol še gospodinjstvo, pa še vedno niso razne kave in druženja zmanjšana. Zmanjšano je gledanje tv in igranje xboxa,
ker več časa gre za frende in druženje.

Si na ketni, pa tega sploh neveta. Počakaj še 3 leta, ko ti bo počlo.

če je to zate ketna, zame ni.
z vezo se pač stvari spremenijo in prijatelji pač ne morejo dobiti tako veliko pozornosti, ko so jo prej, vsekakor jo pa še vedno dobivajo. Kdaj pa kdaj tudi na tak način, da postajeno nekako skupni prijatelji. Pa nikakor ne mislim tega, da bi skoz vsi skupaj viseli, ampak res samo občasno, v večji meri so pa še vedno MOJI prijatelji in sem sama z njimi.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
ksz

Resne zveze v mladih letih škodijo, ker se potem ljudem odf....pri 27, 28, ko bi bil že čas, da se pa res zresnijo ob stalnem partnerju.

Ampak svet je pač na glavo postavljen, srednješolci in mlajši študentje se gredo kvazi-resne zveze,malo starejši folk (predvsem ženskega spola) pa živi svoj Sex and the city..

Zalostno a resnicno, ljudje, oz otroci ki rosno mladi silijo v "resne" zveze so otroci, pri katerih doma stvari ne igrajo tako kot treba, zato v partnerju iscejo tisto, cesar doma ni. Vbistvu to niso nobene zveze ampak posiljevanje samega sebe oz takozvano ždenje skupaj v tri dni. Isce pa se varnost, pozornost pa tudi materialne dobrine. Pac, cez kaksnih 10 let pa se stvar vrne kot konkreten "backfire". V glavnem je govora o zenskem spolu.

D_K

Guru
24. sep 2007
3.066
844
113
ksz.

Glede moskih in zensk ni to neka znanost:

zenske vedno težite k matrialni sigurnosti, moški pa k temu da ima čim "lepšo" punco.
Ženski je najlažje poiskat starejšega, ker ji normalno lahko nudi več kot njeni vrstniki.
Moškemu pa mlajšo punco, ker je izbira dosti večja, ker za to, da zgleda super ne rabi pretegnit. Tam pri 18-25 se ne rabijo kaj prida pretegnit, da imajo dobro postavo in ostale vizualne atribute.

Ženski se okno priložnosti kar hitro začne zapirat, ko pridejo na vrsto novi mlajši modeli. Taka, ki je zamudila to svojo priliko, je potem "srečno" samska, al pa si najde ziheraša ala Slovenet ( moj nasvet, išči priložnost v starejših razočaranih ).
Pri moškem pa se tudi tam pri 30+ letu že vidi ali je "luzer" ali pa je uspel ustvarit dovol materialnih dobrin za preživetje družine.

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
ksz.

zenske vedno težite k matrialni sigurnosti, moški pa k temu da ima čim "lepšo" punco.
Ženski je najlažje poiskat starejšega, ker ji normalno lahko nudi več kot njeni vrstniki.
Moškemu pa mlajso punco, ker je izbira dosti večja, ker za to da zgleda super ne rabi naredit kaj dosti. Tam pri 18-25 se ne rabijo kaj prida pretegnit, da imajo dobro postavo in ostale vizualne atribute.

Ženski se tokno priločnosti kar hitro začne zapirat, ko pridejo na vrsto novi mlajši modeli. Taka, ki je zamudila to svojo priliko, je potem "srečno" samska, al pa si najde ziheraša ala Slovenet ( moj nasvet, išči priložnost v starejših razočaranih ).
Pri moškem pa se tudi tam pri 30+ letu že vidi ali je "luzer" ali pa je uspel ustvarit dovol materialnih dobrin za preživetje družine.

Dobro si napisal, vse je res.

Marsikatera ženska, ki je npr. pr 30 samska, si noče priznati, da enostavno ni vnovčila svojih atributov, ko je bil čas za to in ko je bila še aktualna, temveč se vleče ven s puhlicami: ne najdem pravega, ni pravega zame, moški niso na mojem nivoju...

Nazadnje urejeno:

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
ksz.

Moškemu pa mlajso punco, ker je izbira dosti večja, ker za to da zgleda super ne rabi naredit kaj dosti. Tam pri 18-25 se ne rabijo kaj prida pretegnit, da imajo dobro postavo in ostale vizualne atribute.

Ženski se tokno priločnosti kar hitro začne zapirat, ko pridejo na vrsto novi mlajši modeli. Taka, ki je zamudila to svojo priliko, je potem "srečno" samska, al pa si najde ziheraša ala Slovenet ( moj nasvet, išči priložnost v starejših razočaranih ).

Dobro si napisal, vse je res.

Marsikatera ženska, ki je npr. pr 30 samska, si noče priznati, da enostavno ni vnovčila svojih atributov, ko je bil čas za to in ko je bila še aktualna, temveč se vleče ven s puhlicami: ne najdem pravega, ni pravega zame, moški niso na mojem nivoju...

tukaj si pa zadel glavico na žebljico...Potem pa vidiš "srečno samske", ki ustanavljajo nek svoj virtualni "klub srečnih samskih žensk", v skupnosti vse lepo in srečno, doma, ko so pa same pa jok v posteljo s sladoledom v naročju.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
In potem spustijo kriterije in poberejo vse tiste tipe nad katerimi so se prej zmrdovale (piflarji, neodločneži, mamini sinki, čudaki, vizualno neprivlačni itd...).
aplauz.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Jap, največji hec je, da na koncu poberejo ostanke, take,ki so par stopenj pod tistimi tipi, ki so jih skenslale, ko so bile aktualne in so lahko izbirale na veliko.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
In potem spustijo kriterije in poberejo vse tiste tipe nad katerimi so se prej zmrdovale (piflarji, neodločneži, mamini sinki, čudaki, vizualno neprivlačni itd...).
aplauz.gif

Točno tko, pol pa rečejo, " A veš kolk se je spremenil, zdej je full luštkan"...Ne slut, tip je isti, ti si kriterije spustila. hehe

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Jap, največji hec je, da na koncu poberejo ostanke, take,ki so par stopenj pod tistimi tipi, ki so jih skenslale, ko so bile aktualne in so lahko izbirale na veliko.

Primer moj dober kolega....je imel pred leti neko punco, luštna v obraz, postavca zelo dobra, v glavi solidno...recimo, da sta bila za skup, pač prekla preklo najde. Sta šla narazen po parih letih, prjatu je dobil drugo še bolj luštno, kolegica dobila "katastrofo".
Prijatelj je vztrajal s tazadnjo par let, pa sta šla spet narazen ( drugačni pogledi na prihodnost ) in glej ga zlomka, spet ima novo punco , tokrat je dobil "terno"...Tista punca, ki jo je imel na začetku moje pripovedke ima danes enga slabiča, mislim, da mu je junfr zdrla ( tip je star 26 let ), s to razliko, da je sama ratal široka, kot od banke vogal...
Če pa ne bi bila sama tako smotana pred leti....

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.335
5.649
113
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
ma dej no, če je men moj kupu avto, boš pa tut ti svoji
evil.gif

Pššššššt ne prenaglas....da te ne bo slišala
evil.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.431
3.813
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
aplauz.gif

Točno tko, pol pa rečejo, " A veš kolk se je spremenil, zdej je full luštkan"...Ne slut, tip je isti, ti si kriterije spustila. hehe

Nene. "Kako se spreminjamo. Meni sploh ni več pomembna zunanjost"
hysterical-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
ksz

Če gledam zdaj folk, ki je bil pri 14-19 "popularen" (moja generacija-30):

Razni "frajerji", šolski bullyji filajo police v trgovskih centrih, pogleda jih še redkokatera,ker nobene ne zanima luzer, ki dela za 400 E na mesec..

Punce, ki so bile v najstniških letih največje rakete, pa niso zdaj vizualno nič posebnega, ene so že ločene...

Kaj hočem povedat, najstništvo ni neko merilo za nič,največji frajerji iz najstniških let kasneje ponaavdi zaostanejo za svojimi vrstniki...