Kot srednješolke zasedene, kot študentke samske

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
V bistvu nikoli nisem bila nekaj zapravljiva oz. sem bila bolj razsipna ko sem bila sama kot zdaj ko sem v vezi, imam pač tisto kar rabim, včasih si kupim kaj kar si želim, ampak še to premislim če res "rabim", nikoli nisem imela polne omare cunj, ker pač nimam potrebe po tem, tudi za kozmetiko nikoli nisem zapravljala, pač toliko kot rabim zase... vedno sem raje dajala denar v dom in pa v hobije.
Z mojim bi lahko imela veliko stvari, ki jih hočem, ampak mi niso toliko vredne in varčujeva denar, ki ga bova potrebovala za hišo.
Bivši je bil direktor dobro stoječe lastne firme in imel je tudi dobro plačo, pa sem živela s svojo plačo, celo jaz sem raje plačala kakšno stvar, kot da bi od njega kaj vzela, še delala sem v njegovi firmi, da sem mu pomagala, zastonj.
..

Nisem takšen tip ženske, seveda mi kot vsaki paše kdaj pa kdaj kakšna lepa stvar ali dogodek, in si to tudi privoščim ali pa sprejmem od fanta in tudi sama svojemu kdaj kaj kupim ali ga kam peljem.

Imam prevelik občutek dolžnosti če bi molzla partnerja.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
veliko je tudi to, kako so vzgajali starši, malo pa tudi sam vlečeš nase take ženske
evil.gif

467716-post_slo.gif

@Skorpy prav pogrešam te včasih na kakšni kavi
sprasujem se.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.078
-8.771
113
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
ksz

zato pa je tako, zaradi tako kretenskega razmišljanja.

pri nama tudi nihče ne rabi nobene ketne, in so spoštovanje, ljubezen, zaupanje in iskrenost na prvem mestu, potem pa je še vse kar sodi zraven.

tipa s takim kretenskim razmišljanjem kot ga ima večina na tem forumu bi pa tudi jaz jebala v glavo
rolleyes-1.gif

Zgleda, da mam smolo in vedno naletim na iste tipe zensk. Zapravljanje imate zenske prireojeno.... Sploh pa v času kapitalizma morate imeti vse. Mogoče si ti izjema, ampak prej zaradi tega ker pomoje nimaš tipa, ki ima konkretno nadpovprečne plače ali pa zaloge denarja. zato si navajena na skromnost. Me pa zanima kaj se bi zgodilo, ko bi na raspolago imela vajin dohodek pomnožen s 5. Tukaj bi pkazala pravi "jaz"
Imaš pa res smolo
evil.gif

Z mojo se ponavadi spričkava, ker ona NOČE nič kupiti. Pa ima na voljo denarja kolikor hoče
tongue-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
ksz

pri nama tudi nihče ne rabi nobene ketne, in so spoštovanje, ljubezen, zaupanje in iskrenost na prvem mestu, potem pa je še vse kar sodi zraven.

tipa s takim kretenskim razmišljanjem kot ga ima večina na tem forumu bi pa tudi jaz jebala v glavo
rolleyes-1.gif

Zgleda, da mam smolo in vedno naletim na iste tipe zensk. Zapravljanje imate zenske prireojeno.... Sploh pa v času kapitalizma morate imeti vse. Mogoče si ti izjema, ampak prej zaradi tega ker pomoje nimaš tipa, ki ima konkretno nadpovprečne plače ali pa zaloge denarja. zato si navajena na skromnost. Me pa zanima kaj se bi zgodilo, ko bi na raspolago imela vajin dohodek pomnožen s 5. Tukaj bi pkazala pravi "jaz"
Imaš pa res smolo
evil.gif

Z mojo se ponavadi spričkava, ker ona NOČE nič kupiti. Pa ima na voljo denarja kolikor hoče
tongue-1.gif

Joj ne govori mi o tem. Mama obletnico, glej nič ti nebom kupoval, grema v evropark, pa si zberi par stvari kaj rabiš oz.
si dolgo že želiš in čao. Harama 2 uri po trgovinah pa sma nabrala ene štumfe in ene balerinke za 10e. Ja nočem
nič drugega, tak nimajo nič pametnega... Pa je zapravla 16e
bonk.gif

Samo sem letošnjo obletnico kar dobro rešil. Kupil za 100e bonov po 10e, in ji zagrozil, da veljajo samo še danes in ju3
evil.gif

To je bila veselica po trgovinah yraven gledat
hysterical-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.078
-8.771
113
Ne, ni hec v tem, da bi bila zbirčna. Samo skromna je(kar pa je glede na to, da je edinka in da imajo doma dosti denarja res redkost. Ponavadi so take zafnane do konca)

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.343
5.647
113
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Nene, mišljeno je bilo na splošno.

Hotel sem samo reči da če je baba prava ji poveš da pač nimaš ker si moral dati za to in to in da pač ne moreta. In če razume je ok. Problem je pa pri tistih ki se ne upajo priznat da pač keša ni in potem dajo zadnje fičnike za babo kam peljat.

Baba je že taprava...se da vse z pogovorom rešt.......pogrešam sam da bi mela svoj avto......da bi vidla kaki stroški temu pritičejo.....ker je bla ene 2x mal
shocked-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.343
5.647
113
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:

In kam se po tvojem ženske po SŠ premaknete
sprasujem se.gif
Tipi dobimo takrat avte....jih je treba vzdrževat...registrirat...tankat (vsaj tako je pri meni)....ženskice ponavadi rentate avto od mame KO ga rabite....torej tozadevni stroški odpadejo....posledično mate več časa....in ker je čas denar posledično tudi denarja (pa ne mislim s tem da zaradi časa več delate...ker delam tudi jaz!!!....zgolj formula čas = denar....farafraza)........

dej ne meč vseh v isti koš. jeb**a, če ti naletiš na take, k te potem izkoriščajo.

Kolegica nisva se čist zastopla......bilo je predvsem govora o "višjem" stanju (omenjala ga je Kdosemjaz) ženskih osebkov v SŠ pa i šire
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

pinKING

Pripravnik
1. sep 2007
522
8
18
ORANGEland
www.trenutkiveselja.si
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
ksz

rolleyes-1.gif

Imaš pa res smolo
evil.gif

tongue-1.gif

Ej drzi jo stari...
cheer.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ne, ni hec v tem, da bi bila zbirčna. Samo skromna je(kar pa je glede na to, da je edinka in da imajo doma dosti denarja res redkost. Ponavadi so take zafnane do konca)

Same here. Pa šparovna, ko sem jaz prvič šel z njeno kartico dnar dvignit
evil.gif
sem 3x pogledal stanje gor. In ne da bi bla zbirčna,
ampak če ji nekaj ni ultra super duper všeč nebo kupla, "Sej je lepa, samo je ne rabim tako zelo..."

Se ne pritožujem, večinoma pa kupujema preko spleta, stalno na ebayju mesečno pa nevem če sta kdaj več ko 2 paketa
skupno 50usd s poštnino vred. Medtem ko gledam kolege, ki ženske zalagajo z guči in ostalo opremo, darila po 400e
kar tako kot redno vzdrževanje, kajšele RD, suprajs party, darila da se ti zvrti... Nevem če je to glih prav, ampak če bi jaz
mel kupno moč bi vrjetno tudi haral po takih trgovinah.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Jaz imam tudi skromno.
smile-1.gif
Dostikrt jaz prepričujem, da se kaj kupi. Veliko bolje imeti takšno, kot požrešno.

Tak al tak. Slaba stran pa je da so darila tebi in izvirnost le teh tudi temu primerna. Se bliža moj rd, ji 27x povem kak si
morem 16GB usb ključek kupit, pol pa dobim kavbojke ki jih imam 32 in pulover ki jih imam 49. Pa dobro, šteje pozornost.

Samo USB bi bil cenejši in bolj praktičen, pa ok...

Ajd da ne pretiravam, za božič sem dobil xbox pol pa še daljinca zanj
grims-1.gif

D_K

Guru
24. sep 2007
3.066
844
113
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
veliko je tudi to, kako so vzgajali starši, malo pa tudi sam vlečeš nase take ženske
evil.gif

Mogoče drži oboje, amapk jaz v bistvu nimam nekega ultra kupa €, tud kažem ne, da bi ga lahko kje imel, ker ne zapravljam za bedarije ne oblačim se v cunje vredne XXX € in ne vozim avta katerega bi mogoče lahko.
Potem takem nevem kako bi na sebe potegno take punce.
Zdajsnja je ok, ampak vem kaksne so posledice ce imas npr. 5k€ place in okolica/partner to ve. Potem vsi pricakujejo nevem kaj..

Nazadnje urejeno:

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
dost je pač takih, da ko vidijo realno stanje tipa (beri, z veliko denarja) se oke zasvetijo in to izkoriščajo. Na žalost so/smo ljudje taki, da ko nam nekdo ponudi prst, zagrabimo roko.

sicer pa vidim, da jih ima nekaj tudi srečo in ženske ne okupirajo partnerjeve denarnice
grin1.gif

Citat:
Uporabnik Maci pravi:

sprasujem se.gif

odkar je ptička odletela iz gnezda in ima skrb za gospodinjstvo, so razne kave in druženja zmanjšana. Svoj prosti čas raje malo več namenim partnerju in stvarem, ki nama pašejo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:

Citat:
Uporabnik Maci pravi:

sprasujem se.gif

odkar je ptička odletela iz gnezda in ima skrb za gospodinjstvo, so razne kave in druženja zmanjšana. Svoj prosti čas raje malo več namenim partnerju in stvarem, ki nama pašejo.

Jaz pa sem mislil da mata vidva te stvari pošlihtane...

Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
moj ne rabi nč ketne, mava vse pošlihtano
cheer.gif

Vidiš tu se začne ketna pa sploh neveš. Tut mi2 mama šole pa službe, pa en skupen šport, pa nato vsak svoj šport,
pol še gospodinjstvo, pa še vedno niso razne kave in druženja zmanjšana. Zmanjšano je gledanje tv in igranje xboxa,
ker več časa gre za frende in druženje.

Si na ketni, pa tega sploh neveta. Počakaj še 3 leta, ko ti bo počlo.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.589
1.121
113
Titograd
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
evil.gif
Zdajsnja je ok, ampak vem kaksne so posledice ce imas npr. 5k€ place in okolica/partner to ve. Potem vsi pricakujejo nevem kaj..

Če razsipavaš, potem pač to od tebe pričakujejo, če ne pa spet ne. Stvar tega kot kaj se kažeš in kakega te sprejmejo
smirk-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Sem bila pri 16. bolj pošlihtna v glavi kot marsikatera 30 letnica.
Pač sva se razumela in s tem ni nič narobe in zaljubila sva se, tukaj pa leta ne igrajo vloge.

Kaj je vozil takrat? (ajde odkrito)

Sej za najstnice ni blo nikol treba dosti. Takrat je bil to verjetno kak rumeni megane coupe, danes pa verjetno zadostuje kak bel kia proceed ali pa star bmw.

evil.gif

Danes je pri vsaj pri nas tako, da se lahko pripelješ z novim CL-om, pa ne boš izpadel frajer pred najstnico... Če hočeš očarat današnjo najstnico, moraš imeti daljše laske, počesane na prečko, čim bolj baby-face look, biti moraš čim bolj poženščen (razno vzdihovanje nad čudnostjo življenja), nežen ... Pravi dedci pri današnjih najstnicah odpadejo.
frown-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
ne...a ni tko, da moras furat suffer? pa jamrat kok ti je bad u lajfu? vidm pr svoji tamali

teutates

Pripravnik
14. feb 2008
232
0
16
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:

To je pač pripomogla vzgoja. In super je, da se še najde kakšna, ki ni razvajena do amena. Mi tudi nismo med revnimi pa se mi zdi grozno, da bi pri svojih letih tekla k staršem za 20 euro za bencin (recimo en primer). Čez vikende pač delam in si potem lahko sama privoščim, kar rabim oz. hočem (ponavadi so to pri meni kakšni izleti, potovanja)

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.431
3.813
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Jaz imam tudi skromno.
smile-1.gif
Dostikrt jaz prepričujem, da se kaj kupi. Veliko bolje imeti takšno, kot požrešno.

Tak al tak. Slaba stran pa je da so darila tebi in izvirnost le teh tudi temu primerna. Se bliža moj rd, ji 27x povem kak si
morem 16GB usb ključek kupit, pol pa dobim kavbojke ki jih imam 32 in pulover ki jih imam 49. Pa dobro, šteje pozornost.

Samo USB bi bil cenejši in bolj praktičen, pa ok...

Ajd da ne pretiravam, za božič sem dobil xbox pol pa še daljinca zanj
grims-1.gif

Meni je nazadnje ravno 16 GB ključ kupila od Patriot XT.
grin1.gif
Me je pa direkt vprašala kaj rabim, da ne kupi kaj neumnega.