Kot srednješolke zasedene, kot študentke samske

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.343
5.647
113
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Dec, ki jamra, da ga baba tam ožema, pa tam, pa ne vem še kje vse si je sam kriv. inj je nesposoben, vreden NIČ ! Pokojni Dr. Rugel bi imel na to temo veliko za povedat.
smile-1.gif

Sej me ne ožema......bi pa me če bi se ji pustu
smile-1.gif
Hotu sm samo povedat uporabnici Kdosemjaz na kako stopnjo se ženske dvignejo......ker je tako vehementno zatrjevala zakaj veze razpadejo v SŠ...

....etak ženske se dvignejo pa bi mele zlate rokaviæke in ker dec al ni sposoben (če je neumen) al pa še bolš NI PRPRAVLEN futrat njihovih apetitov........ga kao "prerastejo" in si najdejo @ samca za lukno pa ostale potrebe filat..........ostale preudarne pa puščajo za kasnej k nazaj prjokajo da otroke vzgajajo pa zalagajo za preživnino ( če so neumni)

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Tip pa tudi ni imel vse razdelano v glavi. 27-letni se s 16-letnico ukvarja.
bonk.gif

Normalno, pred 16-letnico je lahko frajer, se dela jebaæa, kakšna vrstnica bi ga pa takoj prokužila.

In ko takšna 16-letnia malo zraste, skapira , s kom je skupaj in ga nogira.In to je tudi odgovor na vprašanje avtorja teme, zakaj se zelo malo takih zvez (najstnica-starejši jebaæ), obdrži.

16-letnico lahko zapeca vsak malo starejši z avtom in nekaj denarja.Ko je punca stara 21, 22, 23..je že malo pametnejša.

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
ksz...

bom kar citiral enega svojega znanca...ženske je treba dat na ketno!!!!! Na ketno!!!!!!!! Če ji preveč popuščaš si v njenih očem pičkica in te ne spoštuje več, začne te izkoriščat povsod in se celo norčevat iz tebe, takrat pa pomaga samo še da postopaš kot mel gibson...drugač pa TREBA JE ZNAT PRAVOČASNO ZATEGNIT KETNO!!!!! Ko pri psu, s tem, da se psu sčasoma da kaj dopovedat, ženskam pa pač ne in zato morajo skoz NOSIT ZATEZNO OVRATNICO!!!!! matr vam babjo, kolk vas sovražim!!!!

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Resnica je, da me noben še povoha ne, ja. A si mi mogu uničt štos no?
rolleyes-1.gif

dokler se boš obnašala tako kot se, te še naprej ne bo nobedn povohal. tle pa itak skoz "kosti" mečeš, ker veš kako alterjevci palijo na to

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:

In kam se po tvojem ženske po SŠ premaknete
sprasujem se.gif
Tipi dobimo takrat avte....jih je treba vzdrževat...registrirat...tankat (vsaj tako je pri meni)....ženskice ponavadi rentate avto od mame KO ga rabite....torej tozadevni stroški odpadejo....posledično mate več časa....in ker je čas denar posledično tudi denarja (pa ne mislim s tem da zaradi časa več delate...ker delam tudi jaz!!!....zgolj formula čas = denar....farafraza)........

dej ne meč vseh v isti koš. jeb**a, če ti naletiš na take, k te potem izkoriščajo.

D_K

Guru
24. sep 2007
3.066
844
113
Človek je tak, da vedno hoče več... Ketno moreta na zalsot imet oba, roko na srce pa ste zenske dosti bolj pogoltne na materialne dobrine, zato vas je treba malo brzdat. Jaz najprej dam "vse", "moj denar je tvoj denar" pravilo. S tem naredim ene vrste test , da vidim kako je ženska gospodarna. .... Pomoje pa ne rabiš bit genij, da ugotoviš da si naredil usodno napako. Testa dobena ni prestala, ena pa delno. ... Če zajebeš v štartu je potrebna prevzgoja ali pa menjava za nov model.

Nazadnje urejeno:

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
ksz

zato pa je tako, zaradi tako kretenskega razmišljanja.

pri nama tudi nihče ne rabi nobene ketne, in so spoštovanje, ljubezen, zaupanje in iskrenost na prvem mestu, potem pa je še vse kar sodi zraven.

tipa s takim kretenskim razmišljanjem kot ga ima večina na tem forumu bi pa tudi jaz jebala v glavo
rolleyes-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
No, tud tvoj tip je že davno izgubil 'jajca'...forumovcev pa ne moreš jebat, ker ciljamo višje kot si ti...precej višje.
evil.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ksz...

bom kar citiral enega svojega znanca...ženske je treba dat na ketno!!!!! Na ketno!!!!!!!! Če ji preveč popuščaš si v njenih očem pičkica in te ne spoštuje več, začne te izkoriščat povsod in se celo norčevat iz tebe, takrat pa pomaga samo še da postopaš kot mel gibson...drugač pa TREBA JE ZNAT PRAVOČASNO ZATEGNIT KETNO!!!!! Ko pri psu, s tem, da se psu sčasoma da kaj dopovedat,
ženskam pa pač ne in zato morajo skoz NOSIT ZATEZNO OVRATNICO!!!!! matr vam babjo, kolk vas sovražim!!!!

Pa si ti res fuknjen, ali se samo delas? :S

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ksz...

bom kar citiral enega svojega znanca...ženske je treba dat na ketno!!!!! Na ketno!!!!!!!! Če ji preveč popuščaš si v njenih očem pičkica in te ne spoštuje več, začne te izkoriščat povsod in se celo norčevat iz tebe, takrat pa pomaga samo še da postopaš kot mel gibson...drugač pa TREBA JE ZNAT PRAVOČASNO ZATEGNIT KETNO!!!!! Ko pri psu, s tem, da se psu sčasoma da kaj dopovedat,
ženskam pa pač ne in zato morajo skoz NOSIT ZATEZNO OVRATNICO!!!!! matr vam babjo, kolk vas sovražim!!!!

Pa si ti res fuknjen, ali se samo delas? :S

dolg ga nobena ze ni povohala.... nič čudnega
wink-1.gif

D_K

Guru
24. sep 2007
3.066
844
113
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
ksz

zato pa je tako, zaradi tako kretenskega razmišljanja.

pri nama tudi nihče ne rabi nobene ketne, in so spoštovanje, ljubezen, zaupanje in iskrenost na prvem mestu, potem pa je še vse kar sodi zraven.

tipa s takim kretenskim razmišljanjem kot ga ima večina na tem forumu bi pa tudi jaz jebala v glavo
rolleyes-1.gif

Zgleda, da mam smolo in vedno naletim na iste tipe zensk. Zapravljanje imate zenske prireojeno.... Sploh pa v času kapitalizma morate imeti vse. Mogoče si ti izjema, ampak prej zaradi tega ker pomoje nimaš tipa, ki ima konkretno nadpovprečne plače ali pa zaloge denarja. zato si navajena na skromnost. Me pa zanima kaj se bi zgodilo, ko bi na raspolago imela vajin dohodek pomnožen s 5. Tukaj bi pkazala pravi "jaz"

Nazadnje urejeno:

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Če pa tip hoče ispast frajer in da ima keš (čeprav ga nima), potem pa zna res priti do takih situacij.

zmaga.gif

Nene, mišljeno je bilo na splošno.

Hotel sem samo reči da če je baba prava ji poveš da pač nimaš ker si moral dati za to in to in da pač ne moreta. In če razume je ok. Problem je pa pri tistih ki se ne upajo priznat da pač keša ni in potem dajo zadnje fičnike za babo kam peljat.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
veliko je tudi to, kako so vzgajali starši, malo pa tudi sam vlečeš nase take ženske
evil.gif