Kot srednješolke zasedene, kot študentke samske

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Ja, vsaka 20. ta...
evil.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.456
2.452
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ne, ni hec v tem, da bi bila zbirčna. Samo skromna je(kar pa je glede na to, da je edinka in da imajo doma dosti denarja res redkost. Ponavadi so take zafnane do konca)

Same here. Pa šparovna, ko sem jaz prvič šel z njeno kartico dnar dvignit
evil.gif
sem 3x pogledal stanje gor. In ne da bi bla zbirčna,
ampak če ji nekaj ni ultra super duper všeč nebo kupla, "Sej je lepa, samo je ne rabim tako zelo..."

Se ne pritožujem, večinoma pa kupujema preko spleta, stalno na ebayju mesečno pa nevem če sta kdaj več ko 2 paketa
skupno 50usd s poštnino vred. Medtem ko gledam kolege, ki ženske zalagajo z guči in ostalo opremo, darila po 400e
kar tako kot redno vzdrževanje, kajšele RD, suprajs party, darila da se ti zvrti... Nevem če je to glih prav, ampak če bi jaz
mel kupno moč bi vrjetno tudi haral po takih trgovinah.

O ti mater, s katerega planeta pa si ti oz. s kom se družiš? S papeki? Mam dost res bogatih prijatlov ampak za takšne velikodušnosti pa še res nisem slišal
smile-1.gif
Ne me napačno razumet, lepo je če imaš nekoga rad in če z njim deliš ampak če lahko punca on fanta sprejme gucci torbico za 600€ in to brez slabe vesti s tem da sama nič ne ustvarja je za mene navadna kurbetina. Govorim o predzakonskih zvezav kjer moški nekaj ustvarja, služi in se trudi ona pa bolj ali manj samo šola ali pa še to na spol.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Heh, pol pa si ubodeš tako pleharco, jo voziš okoli, skrbiš zanjo, ji kupuješ draga darila (ala ti prijatelji od mX), ni da ni, jo voziš na večerjice....za hrbtom ti jo pa poriva en, ki vozi starega golfa, v žepu pa nima 50 eurov.Ja, sej niso ženske od včeraj, če je tolk pametna, da si je našla cepca, ki jo servisira, je ziher tudi dovolj pametna, da najde športnega jebaæa, saj ni nujno, da sta tepec in jebaæ ista oseba.

Zato od nekdaj pravim...Gucci bejbe v 15 cm štiklih, tipi topi, rada skoz lepa...so super..za tu pa tam, malo zabave..Da bi si pa tako nakopal na glavo za redno vzdrževanje, pa ne hvala, predrag hec,sploh ker jih je večina itak brezposelnih, večnih študentk...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.431
3.813
113
davorinm.wordpress.com
Kje pa najdete takšne kokoši? Očitno na napačnih mestih.

če gledam kolege imajo največ "nesreče" tisti tipi, ki izključno samo na žurkah pod alkoholom pecajo. Nikoli trezni, sredi dneva. Ni čudno, da je izbira potem slaba, če izbiraš z dvemi promili v riti na pijanskih mestih.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Sej se strinjam s tabo.Če nekdo pred frizersko z meganom ali staro benfo hakla plehkure, potem se pač ne more pritoževati, da so okoli njega same plehkure.Sej sam rine k takim.Od tod potem izjave ala "jaz poznam same take pa take".Seveda pozna same take pa take, če pa samo take išče, celo hodi v njihovo centralo iskat najnovejše modele..

Nazadnje urejeno:

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.617
3.069
113
v lokalni ostariji
no ja... imaš še ekstreme "joj jst sm tko boga" ki jo upecas sred dneva... lahko avto pereš pa te ona najde (jebat ga zgledaš "loadet"... ali pa si samo sogovornik na kavi... "jebat ga zgledaš neumn"...

drugače pa hujše kot odkrite so une "skite" je ne vidš dok nisi z njo...

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
ksz
Stalno berem o moških frustracijah, da vam ženske jemljejo denar, se limajo na vaš avto in so nasploh usmerjene samo v finance. Js ne poznam ene ženske, ki bi jo moški financiral ali pa da ne bi mela lastnih ambicij. Mogoče je pa keč v tem, da se spravljate na 18-letnice?
17758-icon_confused.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
25 letnice jih ne jebejo....

30 letnice hočejo pa njihovo spermo, da jih bodo s frocom obrale....

hysterical-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.333
5.647
113
Nisi zastopla...........noben nobenga ne obira........sam bit v zvezi.......pa da maš različne interese z $$$
bonk.gif
Eni delamo zato da mamo za položnice...benz......za sprot.......itd

.......eni so pa še bl na free brez "odvečnih" denarnih obveznosti in odgovornosti pa bi šli mal na moooorčka......pa skos km vn jest k je to tko fajn......

aplauz.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
No sej, tale, ki bi šla na moooooorčka, je bla zihr okol 20, mam prav? Ne pol jamrat, če se spravljate skupaj s takimi kalibri, to pa ja vidiš že na daleč.
rolleyes-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.431
3.813
113
davorinm.wordpress.com
Jaz iamm tud več izkušenj s takimi, ki se hočejo dokazat s svojimi finančnimi zmožnostmi (hočejo častit ipd...), kot pa s takimi, ki cuzajo denarnico.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Pri vsem tem branju od europeechk mam še vseen upanje, da morda najdem kakšnega tipa, sej konc koncev pa le nism tok grozna
hysterical-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Mislila sem na NOTRANJOST, men tudi zunanjost ne bi pomagala
hysterical-1.gif

Sicer pa dost hecanja in provociranj z moje strani, čao.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
lol... zdaj me nekaj zanima. kaj slovenet se to norca iz vseh dela, pa zenske tu gor provocira za zajebancijo ali dejansko misli resno s temi povabili?