Verjetno si zamešal, prejšno sredo je bila Pepelnica in s tem strogi post, drgač pa je pri nas ob petkih.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
najbrž ni šel po mejhne pujske ampak po pujse za zakol... pa doma prodajal kot domače vzrejeno
Citat:
Uporabnik nuvi3790 pravi:
Kdo vas pa sili, da morate kupovati v trgovini, se ne bi raje zapeljali na kako bljižno kmetijo in tam povprašali po domačem. A je treba te trgovce podpirati, ki jim gre samo za zaslužek, da o kvaliteti sploh ne govorim. A veste tisti pregovor,,, DOMAČE JE PAČ DOMAČE.....
Kaj ni bolje kupiti pri kmetu, ker vidiš kaj dobiš, ne pa v trgovini ko ne veš koliko je bilo premrznjeno.
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Kaj pa on kebab v Nemčiji, ki je vseboval ne vem kolk let staro meso (mislim da 12), ki je bilo že kar zelene barve.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik nuvi3790 pravi:
Kdo vas pa sili, da morate kupovati v trgovini, se ne bi raje zapeljali na kako bljižno kmetijo in tam povprašali po domačem. A je treba te trgovce podpirati, ki jim gre samo za zaslužek, da o kvaliteti sploh ne govorim. A veste tisti pregovor,,, DOMAČE JE PAČ DOMAČE.....
Kaj ni bolje kupiti pri kmetu, ker vidiš kaj dobiš, ne pa v trgovini ko ne veš koliko je bilo premrznjeno.
slovenski kmet je v 75+% ratal kapitalistična svinja.
v ljubljani, kranju, mariboru pa tut nima vsak vrta in štalce.
Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
V začetku si spraševal kdo v jugi je jedel "nepreverjeno hrano" - vsi ki so kupovali meso od agrokomerca iz kladuše - oni so bili navečji kupci radioaktivne pšenice iz Ukraine-Černobila - jugosi pa so bili nato deležni poceni piščancev iz njihovih farm. Krmili so jih samo na dveh farmah ki so bile namenjene za "izvoz" v ostale dele juge.
A maš dost al še kaj izbrskam?
Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
Softič ne seri, se vid da nikol nisi bil kmet... Zakaj je tako, zato ker je cena na kilogram goveje mesa taka kot je... Lahko ti futraš ekološko, samo potem še za nafto ne boš imel...
Obenem, pa vsi jamrajo za vsako podražitev. Za kvaliteno seno je treba veliko travne površine, veliko tveganj (ne baliranje)... Potem pa prodaš meso po ceni taki kot je....
Zato je to tako. Ti bi ekološko žrl plačeval pa globalistično....
Primer ki ga boš zastopil, pejt pa ti za 10 eur na dan delat.... Ti bo kuj jasn zakaj.
Citat:
Uporabnik nuvi3790 pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik nuvi3790 pravi:
Kdo vas pa sili, da morate kupovati v trgovini, se ne bi raje zapeljali na kako bljižno kmetijo in tam povprašali po domačem. A je treba te trgovce podpirati, ki jim gre samo za zaslužek, da o kvaliteti sploh ne govorim. A veste tisti pregovor,,, DOMAČE JE PAČ DOMAČE.....
Kaj ni bolje kupiti pri kmetu, ker vidiš kaj dobiš, ne pa v trgovini ko ne veš koliko je bilo premrznjeno.
slovenski kmet je v 75+% ratal kapitalistična svinja.
v ljubljani, kranju, mariboru pa tut nima vsak vrta in štalce.
Kaj pa rinete v mesta, a ni na podeželju lepše,,,,,,pa jej beton, pa ne boš kapitalist
Kakšen?Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Problem je večplasten imaš prav, toda poglej kakšen futr se je prodajal že v jugi , da ne govorim o Vzhodu!
Mislim da farba pred, med, še posebej pa po obisku...Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ti greš tačas, ko so gospod na obisku plužit al farbat?