konjska afera

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Ne ne, jst sem še taprava deklina in znam dobr kuhat, za razliko od teh vaših novodobnih frajlic.....
tongue-1.gif

Sem se vmes ločila, pa slišim, da bivši zelo pogreša moja kosila, pravzaprav je revež zdaj na lazanjah...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Potem je že prav naredil. Če se tvoj domet neha pri kosilih, NE hvala, ti kar kuhaj komur hočeš...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik nuvi3790 pravi:
Vidim, da vsi odrihate po čez in po dolgem.....Te pa jejte tisto ne vem koliko krat premrznjeno hrano, pa ne se bunit.....Jaz vem, da bom jel domače, kar si bom sam predelal......

So krivi potrošniki, ki kupujejo zamrznjene lazanje ali tisti, ki so vedeli za podtaknjeno meso?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Ne ne, jst sem še taprava deklina in znam dobr kuhat, za razliko od teh vaših novodobnih frajlic.....
tongue-1.gif

Sem se vmes ločila, pa slišim, da bivši zelo pogreša moja kosila, pravzaprav je revež zdaj na lazanjah...
evil.gif

Model je zanenjal kravo za govedo in konja. Ni slabo

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Maš fajn podpis.
evil.gif
Danes grem očitno nekomu na živce ker so mi daljši del podpisa že zbrisali, prvi del pa morda zadeva tudi tebe

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.300
7.071
113
pri taščici
Zanimiva tema še bolj odgovori. Čakam na čas ko bodo našli meso psov in mačk.
Kmet če hoče pojesti doma vzrejeno žival mora plačati 200+evrov za klanje in stvari ki spadajo zraven. Zato bo počasi ceneje biti brez subvencij in brez številk. (tisti hobby kmetje). Veliki kmetje pa bodo dobili najbrž še več.
Sicer pa: v gurmanu je bilo konjsko meso zaradi okusa. V budgetu pa je najbrž zaradi cene. Samo v tem primeru so športni konji.
Skupno orodje se ni najbrž še nikjer obneslo, zato kjer nima skrbnika in vsak uporabnik dela z njim kot svinja z mehom. Usluge so se pa delno prijele, vsaj pri določenih kmetih. Morale bi se pa bolj. Problem je v tem da bi 100 kmetov isto popoldne sejalo pšenico. Seveda tega ena sejalnica ne zmore.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.668
3.178
113
v lokalni ostariji
hanzi

usluge so se prijele zeloooo delno. laufal je baliranje dokler ni večina kmetov kupl rabljenih balirk... pa v času siliranja kakšen transport še laufa in siliranje. ok pa žetev. ostalo pa jok brate:)

v enem tednu bi nekdo, ki ima zmogljivo sejalnico (po možnosti kombinacijo) komot posejal ogromno HA...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
hanzi

usluge so se prijele zeloooo delno. laufal je baliranje dokler ni večina kmetov kupl rabljenih balirk... pa v času siliranja kakšen transport še laufa in siliranje. ok pa žetev. ostalo pa jok brate:)

v enem tednu bi nekdo, ki ima zmogljivo sejalnico (po možnosti kombinacijo) komot posejal ogromno HA...

no vidiš..vsak balirko, un, tret..pa smo tam

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Čakte da se kitajci še mal razmnožijo, v Srbiji verjetno že primankuje domačih živali.

ne..kitajsi majo dol kinesku robnu kuæu..restavracij ni

Je pa vsekakor dobra tržna niša. Vse kar rabiš je prostor za dajat iz kože.Odpade strošek za hrano, ne rabiš hleva itn...

Robe je zastonj kolikor hočeš:

Mijau.

Hov-hov.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Samo v tem primeru so športni konji.
In kaj potem? Tudi če so konje špikali z ne vem čim, saj to ne more biti spet tako nevarno?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.300
7.071
113
pri taščici
ne vem, pravijo da je, čeprav tudi goveda kar nekaj antibiotikov dobi, pa protivnetnih zdravil itd... očitno dobijo konji bolj konjske doze a v čem je fora.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
http://www.steroidabuse.com/horse-steroids.html

Citat:
Horse steroids for humans side effects?
My boyfriend is taking horse steroids which I'm not to happy about but he said he did all the research & he says he can't get me pregnant all I can find is that steroids lower your sperm count but by no means makes you infertile I was wondering if maybe horse steroids do?
3 years ago

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
ne vem, pravijo da je, čeprav tudi goveda kar nekaj antibiotikov dobi, pa protivnetnih zdravil itd... očitno dobijo konji bolj konjske doze a v čem je fora.

Tudi konji namenjeni prehrani dobijo zdravila. Ampak je točno določeno katera zdravila lahko, katera ne. Športnemu konju lahko daš 'kar hočeš', konju za prehrano pa ne.