Citat:
Uporabnik nuvi3790 pravi:
Vidim, da vsi odrihate po čez in po dolgem.....Te pa jejte tisto ne vem koliko krat premrznjeno hrano, pa ne se bunit.....Jaz vem, da bom jel domače, kar si bom sam predelal......
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Ne ne, jst sem še taprava deklina in znam dobr kuhat, za razliko od teh vaših novodobnih frajlic.....
Sem se vmes ločila, pa slišim, da bivši zelo pogreša moja kosila, pravzaprav je revež zdaj na lazanjah...
Danes grem očitno nekomu na živce ker so mi daljši del podpisa že zbrisali, prvi del pa morda zadeva tudi tebeCitat:
Uporabnik Mamca pravi:
Maš fajn podpis.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Čakte da se kitajci še mal razmnožijo, v Srbiji verjetno že primankuje domačih živali.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
hanzi
usluge so se prijele zeloooo delno. laufal je baliranje dokler ni večina kmetov kupl rabljenih balirk... pa v času siliranja kakšen transport še laufa in siliranje. ok pa žetev. ostalo pa jok brate
v enem tednu bi nekdo, ki ima zmogljivo sejalnico (po možnosti kombinacijo) komot posejal ogromno HA...
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Čakte da se kitajci še mal razmnožijo, v Srbiji verjetno že primankuje domačih živali.
ne..kitajsi majo dol kinesku robnu kuæu..restavracij ni
In kaj potem? Tudi če so konje špikali z ne vem čim, saj to ne more biti spet tako nevarno?Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Samo v tem primeru so športni konji.
Citat:
Horse steroids for humans side effects?
My boyfriend is taking horse steroids which I'm not to happy about but he said he did all the research & he says he can't get me pregnant all I can find is that steroids lower your sperm count but by no means makes you infertile I was wondering if maybe horse steroids do?
3 years ago
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
ne vem, pravijo da je, čeprav tudi goveda kar nekaj antibiotikov dobi, pa protivnetnih zdravil itd... očitno dobijo konji bolj konjske doze a v čem je fora.