I
Izbrisan uporabnik #9334
.....
Demz je že tud starina, pa ga to hebe. ....
......
Grem jaz po tiste bergle v kotu, čakej se me ko te dobim ...
.....
Demz je že tud starina, pa ga to hebe. ....
......
Ti kr šibej, pir je redy.Grem jaz po tiste bergle v kotu, čakej se me ko te dobim ...
Nekak tu nismo sami, eni spet ne razumete? Al si bos za prehod v vsako drzavo racunal casovno razliko?
Če se prav spomnim, so se takrat vse ostale 4 sosednje države odločile za poletni čas. Samo pri nas iz nekega čudnega razloga za zimskega, čeprav je bila večina ljudi za poletnega.Nekak tu nismo sami, eni spet ne razumete? Al si bos za prehod v vsako drzavo racunal casovno razliko?
Pridi delat k meni. Vidim da delaš zastonj.Zakaj morajo službe izkoristiti najbolj svetel čas dneva? A ni dovolj da imajo ljudi zasužnjene 8 ur na dan?
Tisto, kar ti praviš večina je 0,0x % prebivalstva, ki je sodelovalav anketi, v kateri si lahko glasoval večkrat.večina bi naj bila naklonjena gmt, se pravi "pravemu" zimskemu času, po spominu. bi se pa naj usklajevali cel balkan skupaj, skratka, jaz nimam nekega upanja da bo to letos rešeno
Nekak tu nismo sami, eni spet ne razumete? Al si bos za prehod v vsako drzavo racunal casovno razliko?