ksz
Preklapljanje na 'poletni ali zimski čas' je odkrito zajebavanje ljudi. Zaradi tega zajebavanja imajo ljudje še eno skrb več in še eno tegobo več
, nekateri pa to še celo odobravate.
Danes luči gorijo tudi opoldne, ko sonce najbolj sije. Čemu torej preklapljati med časovi? Tako kot je nekdo zgoraj napisal - kapitalistu je pa interes delovni čas od 9h do 17h. Na ta način delavcu zjebeš dan in ne more razmišljati še o kakem drugem zaslužku postrani - delavec je tvoj.
Kmet bo pa še vedno šel krave poštimat ob 4h zjutraj, pa če se Bruselj s svojo trapasto uro na trepalnice postavi. Kmeta in njegove krave boli kjuratz za poletni delovni čas.
Mi, moja delavnica, smo pred prbl. 20. leti šli na delovni čas od 5:30 do 13:30. Ko je treba, se pa naprej dela, bmk, če je delo nedokončano. Na začetku sem mislil, da bomo to izvajali samo preko poletja ko je vroče, pa je potem zadeva postala kar stalna skozi celo leto. Zaradi mene mi lahko fantje hodijo na šiht opolnoči, če je delo opravljeno, je to - to.
Tako da, poletni čas je čisto zajebavanje ljudi, z edinim razlogom, da nam ne bi bilo niti na tej temi preveč lepo.