Kolesarji vozjo vštric

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
od kdaj sm 18 letni voznik, eni ste res psiho bolniki .
In točno na tej cesti sem dva vštric videl, druga dva Gorenja vas-Brebovnica.
Sicer pa vozim povprečno 70km/h izven naselja...preveč str avto

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Evo en alteraš zihr:
http://www.24ur.com/novice/crn...-kolesarko.html

bonk.gif

stupid-1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Po prebranem je jasno,da kolesarji sploh ne znajo kolesa vozit, ce jim je izziv robnik na kolesarski, pa take bedarije. Kupijo si neprimerno kolo in ga potem vozijo tam kjer se ne sme. Smeh!

Nazadnje urejeno:

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Z agresivnimi vozniki bo treba fizično obračunati, pa bomo takoj videli, kdo se bo pofočkal, da ima nova Lennon očala... sicer samo za eno oko, a vseeno...
cool-1.gif

Nekateri so res mongoli, se peljem v petek skozi Šenčur in naravnost skozi krožišče v smeri proti Voklem, pa me dohiti mongol v modrem kanguju, naslonjen na hupo in skozi okno divje maha, predvidevam, da mi je kazal naj se speljem na kolesarsko stezo na levi strani... 100m naprej od mesta, kjer me je prehitel, se steza s slepo ulico zaključi, mogoče je znak za to, ne vem... cesta je speljana nato pod avtocesto, kolesarska pa ni... se pa na drugi strani ponovno začne, za reci in piši, mogoče 300m... pa spet na levi strani. Se pravi bi moral podvoz izpeljati po vaši, avtomobilistični cesti, potem na precej nevarnem mestu, ker je cel podvoz en ovinek, prečkati cesto in zapeljati na kolesarsko stezo, da bi manever 300m kasneje ponovno izvedel, sicer v drugo stran in tokrat manj nevarno, ker je odsek že raven... in potem o takih zadevah pametuje motorist brez motorja.

luciano

Guru
3. okt 2011
1.857
879
113
MB
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
20:50 se je menda to zgodil, to je že čisto temno
bonk.gif

Kva poj to pomen?

Kolesarji, ki imajo luč spredaj in zadaj so že bolj poredki. V temi ga zelo slabo vidiš.

Po mraku se eni vozijo brez luči, kot ,da so nedotakljivi.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Z agresivnimi vozniki bo treba fizično obračunati, pa bomo takoj videli, kdo se bo pofočkal, da ima nova Lennon očala... sicer samo za eno oko, a vseeno...
cool-1.gif

Nekateri so res mongoli, se peljem v petek skozi Šenčur in naravnost skozi krožišče v smeri proti Voklem, pa me dohiti mongol v modrem kanguju, naslonjen na hupo in skozi okno divje maha, predvidevam, da mi je kazal naj se speljem na kolesarsko stezo na levi strani... 100m naprej od mesta, kjer me je prehitel, se steza s slepo ulico zaključi, mogoče je znak za to, ne vem... cesta je speljana nato pod avtocesto, kolesarska pa ni... se pa na drugi strani ponovno začne, za reci in piši, mogoče 300m... pa spet na levi strani. Se pravi bi moral podvoz izpeljati po vaši, avtomobilistični cesti, potem na precej nevarnem mestu, ker je cel podvoz en ovinek, prečkati cesto in zapeljati na kolesarsko stezo, da bi manever 300m kasneje ponovno izvedel, sicer v drugo stran in tokrat manj nevarno, ker je odsek že raven... in potem o takih zadevah pametuje motorist brez motorja.

Ti kar talaj Lennonke, ce se bos zaradi tega bolje pocutil...?
priden.gif

Schime

Guru
22. nov 2008
1.984
769
113
Fizično lahko obračunavaš samo dokler ne srečaš koga s podobnim karakterjem. Potem pa sam rabiš očala. In slej ko prej se to zgodi.
smile-1.gif

Problem je ker je vedno več ljudi na cesti in posledično vedno več psihičnih bolnikov (po domače norcev), ki jih zmoti vsaka malenkost. Ti so porazdeljeni med kolesarji, motoristi in vozniki avtomovilov. Zgleda, da potem pride do neke kritične mase in se zgodi leto, kot je letošnje in poči balon. Problem je edino ker marsikdo s seboj vzame še nedolžna življenja.
Tako, da po pameti na cesti in ne takoj izgubit živcev, če kdo pohupa, poblenda ali kaj podobnega. Saj včasih je težko in se je treba sprostiti in dati ven iz sebe a vseeno.
smile-1.gif

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
cool-1.gif

Komaj cakam, da te pederajsa srecam na cesti. Cez sencur pravis, da jo mahas? Upam, da po taglavni cesti do kranja. Taksne imam najraje, ki se guzijo po tisti cesti.
Samo, da ne bos potem spet jamral po svet na kanalu a in ostalih porocilih kaksni revezi ste.

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:

Komaj cakam, da te pederajsa srecam na cesti. Cez sencur pravis, da jo mahas? Upam, da po taglavni cesti do kranja. Taksne imam najraje, ki se guzijo po tisti cesti.
Samo, da ne bos potem spet jamral po svet na kanalu a in ostalih porocilih kaksni revezi ste.

13.gif

Vidim da si zelo pogumen in poln energije,zato te vabim na naše treninge (armwrestling),da malo sprostiš to svojo napetost in energijo...začnemo čez 14 dni,javi mi kontakt na ZS.
Samo da ne boš potem po alterju še cel mesec jamral,da ne moreš niti kruha narezati zaradi muskelfiberja v rokah
evil.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Prejle sem prehitel puhoglavca v zrelih letih,bi clovek pricakoval,da ima kaj izkusenj,pa zgleda mu pajkice mozgane prevec stisnejo in tud dojame ne,da dreka po cesti,medtem ko je kolesarska vzporedno. Ce bi mu pohupal bi bil glavni,kot xxxl
smile-1.gif