V članku piše, DA JE FACKING BIL. Zdaj pa nekateri filozofirajte naprej.Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Saj se strinjamo, če je bil kdo od staršev zraven in ni pomagal, ga je treba za jajca. Kaj pa če ga ni bilo?
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Sicer pa, če koga zanima, kakšna sila je trčenje otroka pri 35 km/h (kar sploh ni nobena posebna brzina na smučariji), naj nekomu naroči, da mu vrže žakelj cementa iz dveh štukov višine.
lahko da je bil balkanec. saj na naših smučiščih ne sučamo samo slovenci.Citat:
Uporabnik sad pravi:
V članku piše, DA JE FACKING BIL. Zdaj pa nekateri filozofirajte naprej.Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Saj se strinjamo, če je bil kdo od staršev zraven in ni pomagal, ga je treba za jajca. Kaj pa če ga ni bilo?
Aja, morda pa ni bil starš, je bil brat ali pa stric ali pa bratranec. Who gives a fuc.k? Zraven je bil en odrasel, ki je odreagiral lepo po balkansko. Čudno, da ni starca še dvakrat pritisnil, ker se je upal nastavit otroku. In potem lepo mirno odsmučal naprej.
Kar ni nic novega in posebnega - ni bil prvi to sezono, ki so ga iz kr. gore v SB Jesenice peljali s helikopterjem. Ni vedno vse v hitrosti - tudi udobnost transporta je drugacna kot pri prevozu z resevalnim vozilom.Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Si prebral link?
Očitno nisi:
Gorenjski policisti iščejo med osem in deset let staro smučarko, ki je na smučišču Mojca II v Kranjski Gori trčila v starejšega smučarja. Tega so s helikopterjem odpeljali v jeseniško bolnišnico.
Ni za kaj.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Kar ni nic novega in posebnega - ni bil prvi to sezono, ki so ga iz kr. gore v SB Jesenice peljali s helikopterjem. Ni vedno vse v hitrosti - tudi udobnost transporta je drugacna kot pri prevozu z resevalnim vozilom.Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Si prebral link?
Očitno nisi:
Gorenjski policisti iščejo med osem in deset let staro smučarko, ki je na smučišču Mojca II v Kranjski Gori trčila v starejšega smučarja. Tega so s helikopterjem odpeljali v jeseniško bolnišnico.
Ni za kaj.
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Kaj je tu za filozofirati... Saj ga ni nalašč povozila. Kaj pa ji bodo, če jo najdejo in 'dokažejo' krivdo? Samo starši bodo imeli sitnosti. Na osnovi smučarske karte bo gospod pokasiral zavarovanje in to je to. Vsekakor pa se tudi jaz nagibam k temu, da zna gospod biti kakšna 'višja živina'. Želim mu čimprejšnje okrevanje, mali pa previdnejšo vožnjo (če je seveda sploh bil vpleten kakšen otrok...).
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Vidim, da je na svetu res preveč kretenov.
In kaj je narobe, če iščejo povzročiteljico nesreče? Saj jo ne iščejo zato, da jo bodo v zapor vtaknili. Zadevo je potrebno raziskati, še posebej zato, ker je bila z deklico očitno popolnoma neodgovorna odrasla oseba. Lep vgled, res. Ne čudite se potem, ko bo ta smrklja čez dobrih deset let z avtom zbila vašega otroka, očeta, mamo, prijatelja....in mirno odpeljala naprej po svojih opravkih, saj so jo tako naučili.
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Kaj je tu za filozofirati... Saj ga ni nalašč povozila. Kaj pa ji bodo, če jo najdejo in 'dokažejo' krivdo? Samo starši bodo imeli sitnosti. Na osnovi smučarske karte bo gospod pokasiral zavarovanje in to je to. Vsekakor pa se tudi jaz nagibam k temu, da zna gospod biti kakšna 'višja živina'. Želim mu čimprejšnje okrevanje, mali pa previdnejšo vožnjo (če je seveda sploh bil vpleten kakšen otrok...).
Aha, novo razodetje motoristov...
Torej je čisto ENAKO, če jaz izsilim motorista, on pade, se razsuje, postane kripel, jaz se pa odpeljem naprej, zakaj bi imel sitnosti zaradi tega, on bo pa zavarovalnino dobil iz smučarske karte, ker v karti je očitno zavarovanje zoper vse...