Ko že misliš, da si voživel vse mogoče...

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
to je alter, ne pozabit

kolkr se jest spomnim oz. se ne spomnim ampak so mi povedal
so mene na mojci učil smučat ko sm bil star tm nekje dve leti... res je blo to še globoko v titovih cajtih ampak naklon se najbrž ni spremenu po mojem pa tud žičnice ne dost...

v glavnem... če češ tam dosečt hitrost čez 10 km/h se morš fajn poganjat
ne vem sploh kaj tm odrasli delajo... no ja, če so Zagrebčani jim je oproščeno...

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik jure_jankovich pravi:
KSZ !!!

Preden kdo eksplodira, bi napisal le tole: kolikor poznam De ... hočem reč Abrahama, je čisto OK in razumen človek. In niti najmanj konfliktna oseba. In vem, da mu je mnogo stvari jasnih in da se ne bi po nepotrebnem prerekal za ... oslovo senco. Dovolj uvoda, preidimo k dejstvu, ki bo, presenetlijivo, krajše od slednjega. Uvoda namreč.

Način, na katerega so iskali deklico, se dotika meje slabega okusa. Še glede Zavašnika (zgolj primer) in ostalih kompanjonov ni bilo tako. Preveč neposredno? Morda neokusno?

Kar seveda ne pomeni, da je ni potrebno iskati. Pa vendar, način, način ...

p.s. pa se sploh nisem mislil vmešavat, ker se menda vsi zavedamo, da je ne iščejo zato, da bi jo kaznovali. Ampak kolega je pa le kolega. V dobrem in slabem.
Tenx za podpontanje - sem vedel, da pametni razumejo!
cool-1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ja folk gre smuckat ane, se sprostit, zabavat in ne zabijat v druge. Nesreca se pac zgodi, kjekoli. In ce se ze gres spuscat po hribu dol s smuckami, se lahko tud sam zapletes in polomis. In je na TEBI, ki si se polomil, da mas zrihtano zavarovanje. Ce je bla pac nesreca z nekom, ki sta oba isto pocela, je pac na obeh, da mata sama sebe zavarovana. Zakaj bi zdej mogu TI terjat od nekoga druzga, da si polomljen?
bonk.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Ce je bla pac nesreca z nekom, ki sta oba isto pocela, je pac na obeh, da mata sama sebe zavarovana. Zakaj bi zdej mogu TI terjat od nekoga druzga, da si polomljen?
bonk.gif

Če nekdo drug zaleti vate, je verjetno NEKDO DRUG kriv, da si polomljen, a se ti ne zdi?

Se pa popolnoma strinjam z naslovom threada - ko že misliš, da si doživel vse mogoče...
grin1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Meni gre preprosto na živce, da mladiča iščejo že skor kot Mladiæa, še mal, pa bo vpleten še Interpol s tiralico itd.
bonk.gif

Predvsem si paniko zagnal ti, Policija je samo objavila par obvestil...
smile-1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Ce je bla pac nesreca z nekom, ki sta oba isto pocela, je pac na obeh, da mata sama sebe zavarovana. Zakaj bi zdej mogu TI terjat od nekoga druzga, da si polomljen?
bonk.gif

Če nekdo drug zaleti vate, je verjetno NEKDO DRUG kriv, da si polomljen, a se ti ne zdi?

Se pa popolnoma strinjam z naslovom threada - ko že misliš, da si doživel vse mogoče...
grin1.gif

Spuscas se po hribu, s smuckami, remember?
bonk.gif

Pa ce mas urejenio zavarovanje, se nimas cesa bat....

Nazadnje urejeno:

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Spuscas se po hribu, s smuckami, remember?
bonk.gif

Pa ce mas urejenio zavarovanje, se nimas cesa bat....

Ja, in?

Nekdo drug je povzročil mojo poškodbo in bom odškodnino terjal iz njegove zavarovalne police.

Res ne razumem kako katerikoli človek, sposoben registracije na forum, ni zmožen dojeti tako osnovne in enostavne logike. Tebi je smučišče en magični kraj, kjer ni pravil in je death rally za vse, ali kaj?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Meni gre preprosto na živce, da mladiča iščejo že skor kot Mladiæa, še mal, pa bo vpleten še Interpol s tiralico itd.
bonk.gif

Predvsem si paniko zagnal ti, Policija je samo objavila par obvestil...
smile-1.gif
"Išče se punčka stara 8-10 let v vijolični bundi" in nič drugega. Od kje tukaj primerjava z vojnimi zločinci, pa meni ni jasno.
confused-1.gif

Kako pa bi moralo zgledat?
Mogoče, da se ne išče sploh?
Ali je vseeno dovolj da "se išče mlajša oseba ženskega spola"?

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.351
3.032
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:

bonk.gif

Ma daj ne bluzi, če kdo tu paničari in pretirava si to edino ti, ki si vse to na forum privlekel
bonk.gif
.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.573
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Ne zgovarjaj se zdaj, škrtuh gorenjski! Reskiraj že tist žakelj cementa in ga vrž skoz oken, da zapreš gobce!
P.S.: Saj ga lahko potem posesaš in ponucaš...
wink-1.gif