Odklep nadgradnja avtoradija VW

sass

Guru
1. sep 2007
5.238
870
113
uporabnik mtl občasno pride v LJ in ti takrat to porihta. pošlji mu sporočilo.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.496
854
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Za odklep App-connecta na enotah brez navigacije je v večini primerov potrebno preprogramirat emmc čip v sami enoti, zato se to dela na mizi in ne verjamem, da bi ti to kdo lahko delal na terenu. To govorim za Techisat/Preh enote. Če pa imaš Delphijevo enoto z ustrezno strojno opremo, potem je to dela 5 min...Zadrži tipko MENU za nekaj sekund in sproči verzijo programske opreme MST2_EU_VW...

• Všeč mi je
Reactions: s_samotar

s_samotar

Fizikalc
5. feb 2010
563
94
28
Za odklep App-connecta na enotah brez navigacije je v večini primerov potrebno preprogramirat emmc čip v sami enoti, zato se to dela na mizi in ne verjamem, da bi ti to kdo lahko delal na terenu. To govorim za Techisat/Preh enote. Če pa imaš Delphijevo enoto z ustrezno strojno opremo, potem je to dela 5 min...Zadrži tipko MENU za nekaj sekund in sproči verzijo programske opreme MST2_EU_VW...
Različica programske opreme
H29.319.58-STD2PLUS PQ-EU
Je to info. k jo rabiš? Hvala.

najbrž je MST2-EU-VW-PQ-P0472T(...

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.496
854
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Ok, Technisatova enota. Torej kot sem napisal - aktivacija je možna samo s preprogramiranjem eMMC čipa. Ne verjamem, da so tega vešči razni čip tunerji ipd, ker to delat je kar specifika in čisto drugo področje. Lahko pa seveda vprašaš kje (jaz ne delam tega, vem pa, kako v teoriji in praksi to izgleda). Dela pa to en moj frend ampak je iz Zagreba.

emmc_with_probes.jpg

Nazadnje urejeno:

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
695
51
28
Zivjo,
ko se ravno omenja VW radio/navigacija.
Touchscreen mi ne dela. Leva in desna tretjina.
Je ze kdo imel tak problem? Se da popravit? Kje?
Hvala!

1738330675419.png