Ko na sekretu rit eksplodira

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
To je pa zaj višek, kak so lahka eni še hujši ko pa prase v štali? Da razložim, v firmi imamo WC, na moškem sta dva pisoarja in pa VIP kotiček kot mu jas pravim, kjer lahka za zaprtimi durmi v miru prelistaš Moj Mikro medtem ko se lajšaš, oni na drugi strani s podobnimi nameni ko ti se pa nervozno prestopa.
evil.gif
2x tedensko v torek in petek pride Fata in poskrbi, da je ambient prijeten - fse lepo zglancano, novi kupček papirnatih brisač pa dišeča smrekica, skratka ni da ni.

No dans pa pridem na sekret pa že na vratih smrdi ko hudir, ma kaj hudir, ko črna kuga. Ker je bila nuja grem fseeno not tam pa školjka cela posračkana. To mislim tiste pikice fsenaokoli, ko da bi se kaki vojni komandos s pozabljeno granato v riti ravno nad školjko aktiviral. Da je še hujše so bile pikice tui okoli po tleh pa še na stropu (?!??
confused-1.gif
) Nea ga srat, ampak to mi pa res ni jasno, kak je totemu to ratalo, kaj je rit v luft usmeril pa torpediral luster? Da je smrdelo sn že povedo ampak kaj takiga ziher še niste videli. Ja, prav ste prečitali - videli, kajti od smrada je ratala cela megla (ali se je pa samo meni zameglilo, nea vem). Pa sn na kmetiji odrasto pa smo pune delali v štali in marsikaj prenesem, ampak to zaj je bilo pa višek.

Kmalu je zadeva prišla na nos (dobesedno) še direktorju, pa saj nič čudno če je pa neznani seronja zasmradil celi hodnik. Je direktor reko da zaj če še ta stvar nea reši, da bo prišla sanitarna inšpekcija pa zapečatila bajto. No, malo se je hecal, smo poklicali Fato, keri je bilo prvo še manj jasno, kak je enemu to sploh ratalo naredit, ampak te je pa dekontaminirala območje.

Zaj pa fprašanje, kak morejo eni biti taki pujsi pa da nea počistijo za sabo, to spada k osnovni higieni. Pa to se ziher ni šlo za kakega tovornjakarja Fikreta, ko dostavi pošiljko iz Romunije pa boli ga pimpek, to je bilo maslo od civiliziranega normalnega delavca, keri dela v pisarni v urejeni IT firmi. Kaj je tak hudega vzeti metlico pa malo počistiti, vzame samo pol minute pa še to če si res vlko sraje naredo.

Še zaj 4 ure po incidentu sn celi šokiran, kak je to sploh možno, kaj res eni nimajo nobene kulture? Izsledili ga ziher nebomo, pa zato pač malo na forum pizdim. Je še keri imel kdaj opravka s takimi packi?
(prisežem da to ni mogo en sam naredit, ziher je jemo še pomagače zram, tak je bilo posvinjano
crazy1.gif
)

Za zmirom vaš, Batate

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Poznam firmo, kjer se dogaja podobno
grin1.gif

So prišli do treh osumljencev, eden je stoprocenten, samo priznal še ni (dobili so ga že, ko je zapuščal prostore, a nikoli "inflagranti", kot bi rekli, s hlačami dol, in je vedno zatajil). Ni odveč tudi povedati, da je univ.dipl.ing in še to, da izgovarja poudarjen L (mogoče je to zgolj slučaj, je pa dejstvo). Zdaj so sklenili, da bodo namontirali kamero
hysterical-1.gif

Butli. Namesto, da bi ga počakali v zasedi, da se spravi not, in mu čez bando zlili ajmar vode.
grin1.gif

Poznam pa tudi naslednji primer:
V eni fabrki so imeli prostor, kjer so stara ohišja pucali z bencinom. In ta rabljeni bencin je delavec ponavadi zlijal v školjko in potegnil vodo. Nekoč je vpremalo splaknil (ali pa sploh ne) in na wc je prišel sodelavec s cajtngi. Veselo se usede na školjko, razgrne časnik in se preda opravilom. Vmes mu je zapasalo, da bi si enega prižgal. In res, izvleče cigarete, šibice, si pripali cigareto in šibico vrže med stegni v školjko. Naredilo je samo "Wuf!", privzdignilo ga je od školjke in tip piskače, depiliran, kolneč, iz skreta
hysterical-1.gif

Z ritjo je zabasal školjko, da se je fina koncentracija hlapov naredila v školjki in je bilo treba samo malo, da je vse skup eksplodiralo. Preživel je, kocine po jajcih in okoli šupka so ponovno zrasle, kadi pa nič več na skretu.
hysterical-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
grin1.gif

So prišli do treh osumljencev, eden je stoprocenten, samo priznal še ni (dobili so ga že, ko je zapuščal prostore, a nikoli "inflagranti", kot bi rekli, s hlačami dol, in je vedno zatajil). Ni odveč tudi povedati, da je univ.dipl.ing in še to, da izgovarja poudarjen L (mogoče je to zgolj slučaj, je pa dejstvo). Zdaj so sklenili, da bodo namontirali kamero
hysterical-1.gif

Butli. Namesto, da bi ga počakali v zasedi, da se spravi not, in mu čez bando zlili ajmar vode.
grin1.gif

V eni fabrki so imeli prostor, kjer so stara ohišja pucali z bencinom. In ta rabljeni bencin je delavec ponavadi zlijal v školjko in potegnil vodo. Nekoč je vpremalo splaknil (ali pa sploh ne) in na wc je prišel sodelavec s cajtngi. Veselo se usede na školjko, razgrne časnik in se preda opravilom. Vmes mu je zapasalo, da bi si enega prižgal. In res, izvleče cigarete, šibice, si pripali cigareto in šibico vrže med stegni v školjko. Naredilo je samo "Wuf!", privzdignilo ga je od školjke in tip piskače, depiliran, kolneč, iz skreta
hysterical-1.gif

Z ritjo je zabasal školjko, da se je fina koncentracija hlapov naredila v školjki in je bilo treba samo malo, da je vse skup eksplodiralo. Preživel je, kocine po jajcih in okoli šupka so ponovno zrasle, kadi pa nič več na skretu.
hysterical-1.gif
To tvojo zgodbo sem slišal v malo drugačni verziji, me pa zanima ali kdo ve v kateri firmi se je to dogodilo ?

GFors

Pripravnik
12. okt 2007
406
0
16
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Batate pravi:
To mislim tiste pikice fsenaokoli, ko da bi se kaki vojni komandos s pozabljeno granato v riti ravno nad školjko aktiviral. Da je še hujše so bile pikice tui okoli po tleh pa še na stropu (?!??
confused-1.gif
) Nea ga srat

hysterical-1.gif

zajfa

PEPČEK 2007
26. nov 2007
1.022
0
36
Mrzli vrh nad Žirmi
Samo res. Lahko bi počustil za seboj. Jaz sem na take zadeve neormalno občutljiv, vonjave, nečistoča na školjkah. Nikol skor v lajfu nisem šel v šoli na skret, pač zdržal in, ko sem prišel domov na skret. Tako ali tako me ni v šoli napenjal.

Pa enkrat oz. večkrat, ko sem bil an morju sem šel enkrat na tisti skret poleg morja mah dobesedno me je stresnil, kakšna nehigiena, vse mokro po tleh, da ne govorim kakšna je bila školja....fuj
uf-1.gif

Tud sam sem iz kmetije (kidanje hlevskega gnoja, svinjskega, zajčjega, piščančjega itd.....)

stupid-1.gif
Da lahko kej tazga naredijo zaposleni.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Care, take zgodbice sem pogrešal
hysterical-1.gif
Ne vem, če je njegova resnična, vem pa, da so nekateri dejansko take svinje (žalim svinje) in je zadeva prav možna. Pa ni važno kakšen izobražen kravatar je...
crazy1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
ah, pa sej to je vsakdanjik po bifejih v poznih večernih urah! da ne govorim o kakšnih kampih pa kej podobnega!

jest tud ne razumem ljudi, kako ne more potegniti vode za sabo, pa če je treba še s krtačo podrsat??? sej to je čist avtomatski refleks! sej kaj, a doma tud ne potegnejo vode al kaj???

kako jim pa drek uspe spraviti na dilo, ali celo zraven dile, na tla, ali celo na steno zraven... tega pa sploh ne bi rad vedel... primeri so pa že bili videni!

matr!

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
764
-9
16
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Ne moreš verjet kake seronje so lahko v firmi.

sej jaz mislim, da je to povezano s tem kakšni smo po mentaliteti nasplošno, v smislu "če ni moje , potem lahko poserjem/ uničim/ ukradem/ mi je vseeno/ ____" (vstavi po želji)...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Pa to se ziher ni šlo za kakega tovornjakarja Fikreta, ko dostavi pošiljko iz Romunije pa boli ga pimpek, to je bilo maslo od civiliziranega normalnega delavca, keri dela v pisarni v urejeni IT firmi.
Točno tako.
Sem jaz enkrat naletel na podobno eksplozijo za enim, kao, omikanim in visoko izobraženenem sodelavcem.
Ko sem mu reku, naj za sabo spuca sekret, je povedal, da on ni hodil v šolo zato, da bo WC pucal.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kako jim pa drek uspe spraviti na dilo, ali celo zraven dile, na tla, ali celo na steno zraven... tega pa sploh ne bi rad vedel... primeri so pa že bili videni!

Amfek. Ker je taka finoæa, se sploh ne usede na dilo (ker je pač kao umazana), ampak čepi.

Kot babe po lokalih recimo.
bonk.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
grin1.gif

hysterical-1.gif

grin1.gif

hysterical-1.gif

hysterical-1.gif
To tvojo zgodbo sem slišal v malo drugačni verziji, me pa zanima ali kdo ve v kateri firmi se je to dogodilo ?
Prva zgodba se dogaja v LPKF, druga se je zgodila v HEP Elektra Varaždin.
Pa druga ni z Mythbusterjev, ampak so mi jo povedali iz prve roke, potrjeno od ožganca (riti mi pa ni pokazal
grin1.gif
, so pa sodelavci potrdili, da njim jo pa je, takoj po dogodku).

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Vem za primer, ko je tip stopil na školjko in na njej čepe sral in nikoli spucal za sabo.

Sicer so ga sumili ampak dokazali mu niso.

No, enkrat je školjka popustila pod njegovo težo, počila in si je porezal tazadnjo.
evil.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
đizs, kko lahko dejansko stopi na školjko in lovi ravnotežje in... no res, nism še nikol probala take telovadbe.
grin1.gif