Ko na sekretu rit eksplodira

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.031
10.783
113
kod Džej-Zija
Kako veš, da je Japonec uporabil WC? Ker so odtisi čevljev na školjki.
grin1.gif
Baje, da imajo oni na tujih (javnih, hotelskih itd.) wc-jih navado takole srat.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
No pri nas lani v kempu je en dec cel skret posral...blo je po vratih, stenah, tleh..res na fertik ogabno...vsa čast snažki naslednji dan...je rekla, da je kot nora polivala s solno kislino, ker se ni dal spucat sploh....no najbrž ne rabim omenjat, da so se moški tistega skreta do konca sezone izogibali...dejansko ne moreš vrjet, kakšne svinje so ljudje, dokler ne vidiš...in v kampih res najdeš svega in svašta...
uf-1.gif

...in vedno se sprašujem, ali so ti packi taki tudi pri sebi doma, ali pa se jim tukaj zdi nepotrebno počistit za sabo, češ saj bo snežilka počistila...
bonk.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ko jaz preberem kakšen post od vaginkota al pa eXHaira in podobnih kljukcev.... me tud velikokrat orenk pritisne srat.
Kadar ta dva kaj povesta, to vedno deluje odvajalno.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Iz določenih pričevanj in zgosbic od snažilk in natakarc so mnde bejbe velik hujše pujse kot tipi kar se skretov tiče.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Iz določenih pričevanj in zgosbic od snažilk in natakarc so mnde bejbe velik hujše pujse kot tipi kar se skretov tiče.

No, jaz poznam eno v službi, ki ji je splakovanje wc školjke po veliki potrebi popolnoma tuje. Je magistra, direktorica in skrajno urejena mlada dama, ampak ko gre na veliko potrebo, mora pa za to vedeti celo nadstropje.
rolleyes-1.gif

Da ne omenim zadnjič enega BS na poti iz Gorice proti Ljubljani. Ura je bila nekje 6-7 zjutraj, komaj čakam, da najdem eno bencinsko in nek dostojen wc prostor. Se pripeljem direkt pred vhod wc-ja, odhitim do ženskega wc-ja, tam pa presenečenje, ki si ga vsak res želi videti po vožnji na relaciji in par ur zadrževanja urina. No v glavnem, nekdo (ta nekdo je v glavnem obiskal ženski wc) je prav očitno zgrešil tisto luknjo od wc školjke in rezultat svojih prebavnih motenj izstrelil na rob wc školjke proti kotličku. Iz strahu, da zaradi "prebavnih motenj", ki mi jih je povzročil pogled na ta incident, še jaz naredim dodatno delo ubogi čistilki, sem se kar se da hitro pobrala na moški wc.
grin1.gif

Sipi

Pripravnik
14. avg 2007
290
0
16
43
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Vem za primer, ko je tip stopil na školjko in na njej čepe sral in nikoli spucal za sabo.

Sicer so ga sumili ampak dokazali mu niso.

No, enkrat je školjka popustila pod njegovo težo, počila in si je porezal tazadnjo.
evil.gif

He sem pa mislil,da se to samo v naši firmi lahko dogaja.Pri nas je namreč tudi en Iranec to konstantno počel lol.Samo njega ne moreš hebat,ker ne veš kake navade imajo oni,spraševal ga pa tudi nisem kako serjejo pri njih
grin1.gif
.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
<<<sem se kar se da hitro pobrala na moški wc. <<<<<

lol to se je men naredil zadnjič v Kamniku..odprem vrata moškega veceja, pa ven pršiba bejba
grin1.gif
mi en cajt ni blo vse jasno..

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Ja dol majo najbrž čučavce, vem da vas je preklel, kaj je blo treba tako visokega delat...
evil.gif

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Tudi pri nas v kampu v Vrsarju (pisalo se je okoli leta '88) je ena ženska ofrajhala celo steno
hysterical-1.gif

A žal stena ni bila iz ploščic, da bi se dalo lepo politi in očistiti, tako da je bilo treba prepleskati čez tisto svinjarijo.

Najbrž so sedaj že obložili s ploščicami
grin1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Sam je res usrana tema....
hysterical-1.gif

Kar se pa moški v. ženska čistoča tiče...če me kej zmoti pri ženskah so pa nagravžno odviti tamponi/vložki vrženi v koš in lasje v umivalniku/tušu...
10.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.193
7.063
113
Moja prva malce bolj redna sluzba je bilo delo mcdonaldsu na copovi. Bil sem v tretjem letniku srednje sole in sem hodil dopoldne delat kadar smo imeli solo popoldne. In pa vse sobote cel dan. Ker sem bil mladoleten, nikoli nisem delal na blagajni ampak sem bil v kuhinji ali pa sem praznil kose, brisal mize in skrbel da so ljudje imeli na voljo cist wc.

Ker je tisti mac pac na sredi copove, je tja hodilo na wc tudi veliko mimoidocih, se posebaj turistov. Neko soboto okoli poldneva brisem pladnje v pritlicju, ko domene pride gospa staraokoli 40 let in...

ONA: "do you speak english?"
JAZ: "yes..."
ONA: "there is water flushing out of toilet" - to sem si prevedel kot - potegnila sem vodo (flushing) in ne neha teci

Ker je bila redna dostava pladnjev bolj pomembna od nekaj litrov vode ki bi stekli v prazno, sem se naprej brisal pladnje...

Nato panicno ponovno prihiti do mene in...

ONA: "there is water everywhere!!!"

No takrat sem se poln pricakovanja podal v prvo nadstropje v zenski wc. Dejansko je bilo ze v prostoru z umivalniki cca 3 cm vode. Prvo kar se mi je zdelo cudno (če ne že nagravžno), je bilo to, da so ženske v odprtih čevljih (bilo je maja) brodile po tisti vodi kot da ni nič. Nato odprem kabino odkoder je, dejansko cez rob skoljke lila voda, in ugotovim da je neka babura v wc stlacila n+1 papirja, kakec "odložila" na desko kjer naj bi sedela, nato pa gumb na kotličku s tako močjo zabila not, da ga nisem mogel dobit ven in sem moral vodo na kotličku zapret.

Vse ženske ki so takrat čakale na prost wc so prizor videle ampak brez heca: Nobena ni kazala znakov zgražanja ali presenečnja. Češ - to se ja vsakomur lahko zgodi.

Skrez sem pucal 20 minut. Na koncu me je šefica nadrla zakaj sem rabil toliko časa.

Čez en teden sem bil na istih delovnih nalogah. Ko sem prišel v ženski wc sem pogledal če je vse čisto in pobrisl kapljice z ogledal pri umivalnikih. Dve 20 letnici sta se vidno namrdnili ko sta videli da nameravam nekaj scistit (bolj natancneje obrisat). Nato sem šel ven in skozi moški wc šel v prostor s čistili (kateri je z (zaklenjenimi) vrati povezan tudi z ženskim wcjem). Seveda setam sliši vse kar se ljudje pogovarjajo v predprostorih wcja. In ena je ravno razlagala drugi, da če me je videla kako sem pod pretvezo čiščenja ogledala prišel v wc si njiju ogledovat.

Od takrat naprej ne verjamem več daso ženske kakorkoli bolj čiste, skrbne ali kaj podobnega drugačne od moških.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Madona, če školjka ni dobro prišraufana se marsikaj lahko zgodi potem
hysterical-1.gif

To sem tudi jaz slišal o enih ki čepijo na školjkah, pa sem mislil da je mit
confused-1.gif

Kšna slika mejbi ?
evil.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Madona, če školjka ni dobro prišraufana se marsikaj lahko zgodi potem
hysterical-1.gif

To sem tudi jaz slišal o enih ki čepijo na školjkah, pa sem mislil da je mit
confused-1.gif

Kšna slika mejbi ?
evil.gif
Sliko imam samo v glavi, in ti si jo s svojo pripombo spet priklical
crazy1.gif

Namreč, v vojski sem bil v zvezah in center zvez je bil v komandni stavbi. Ker so naš skret nekaj prenavljali, smo hodili v skret za komandante. In enkrat uletim v skret, bila je sila, in odprem vrata - šok: na školjki čepi podpolkovnik in serje
hysterical-1.gif
).

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
No, ko smo že v tausrani temi
grin1.gif
.
Še danes mi je žal, da tistih skretov nisem slikal
grin1.gif

Da ne govorim o skretu ob 4. zjutraj nekje v malezijski vukojebini na eni zanikrni bencinski črpalki
crazy1.gif

Al pa v Sarajevu, v eni zabačeni obcestni kafani - skret je bil tok ozek in usran (k sreči sem moral samo scat) da sem šel rikverc ven, ker se ni dalo obrniti, brez da bi se česa dotaknil
grin1.gif

V Moldaviji v eni fabrki so bili čučavci namontirani v višini enega metra (si moral po petih stopnicah gor - ne vem, a je bla greznica direkt pod luknjami, al kaj
crazy1.gif
).
Drugač so pa za moje pojme največji prasci Italijani
crazy1.gif

Kar se naših skretov tiče, so še kr ok. Če je kera rjava črta narisana na školjko, še ni nič takega. Če pa velik po svetu hodiš, pa vidiš in doživiš svašta.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Nekaj podobnega sem videl na avionih od družbe Emirates. Zraven pa spremno besedilo v ene 10 različnih pisavah, vse od teh so bile razne grabljice, nobene latinice. Kaj točno je pisalo, se mi ne sanja, ampak sem pa lahko sklepal.

Tudi na Dubajskem letališču so čučavci precej bolj oblegani kot navadne školjke, notri gre pa vse, kar je zavito v take in drugačne rjuhe.
grin1.gif