Ko na sekretu rit eksplodira

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
o kristus božji...
crazy1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Strinjam se z opisom ženskih navad na wcjih. Hkrati babure čisto samoumevno skačejo v moški wc kadar je njihov čvekalno-manikurno-tamponarsko-sralni kotiček zaseden. Kot da ne svinjajo dosti v svoji štali. Me zanima, kako bi pogledale, če bi se pred gručo babur odpravil v njihov WC in se zverinsko usral, pozabil spustiti vodo, pri umivalniku pa še parkrat mastno rignil in prdnil. Verjetno bi bil hujši kot Bin Laden, v praksi pa povsem na nivoju nekaterih žensk, ki so sicer oh in sploh popedenane, fine, kultivirane, "sexy" itd. Za kozlat.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.002
1.440
113
KSZ

Ker smo ravno v seratorski temi.

Nedolgo nazaj smo imeli na obisku izraelske poslovneže, navidez urejeni. Do tukaj vse lepo in prav.

Tretji dan obiska so bili gosti v prostorih podjetja. Pred obiskom smo bili na kosilu, ki ni ugodno vplivalo na njihovo prebavo. Uporabili so naše sanitarne prostore. Zatem se jaz odpravim na wc, da opravim malo potrebo, ko ugotovim, da običajno lepo dišeči wc smrdi po dreku, veliko dreka je bilo v zraku. Kaj ugotovim? Prokleti seratorji delajo naslednje. WC papir, ki ga uporabijo, mečejo v koš za smeti. To je tako smrdelo, da mi je šlo na bruhanje. K sreči je čistilka opravila hitro intervencijo, in se je stanje vrnilo v relativno normalo. Zatem jih povprašam zakaj to delajo, na hitro mi je razložil, da to delajo zaradi ekoloških zadev, ker naj bi vsa njihova kanalizacija odtekala v morje, zatem je še dodal, da če je wc manjše narave oz. odotočna luknja, da tudi poberejo večji kos dreka ter ga zavijejo v papir in prav tako vržejo v smeti, v smislu da se ne zamaši pravijo. Ni mi potrebno pisati kakšne so bile moje misli a sem se zadržal zaradi morebitnega posla.

Dober tek vsem tistim, ki jeste ob branju mojega sestavka
cheer.gif

Marauder

Pripravnik
16. mar 2008
205
0
16
Sej to imajo vsi v na vzhodu. Piše na sekretih da en smeš metati WC papirja v sam skret ampak v koš za smeti ki je zraven. A ni tako da samo "civiliziran" zahodni svet pozna skret papir?

Drugače pa so imeli pri naši firmi prej wc školjke, ki so jih zamenjali z unimi na štrbunk, ker naj bi bile školjke preveč umazane... Mi verjetno ni treba povdarjati da je bilo potem še slabše. Meni želodec obrača že če moram it na malo potrebo, ko vidim, da so pisoarji oscani okoli in okoli. Na veliko potrebo grem pa najraje gor v prvi štuk k direktorjem. Je vsaj čisto, pa skret papir majo.

Se pa še živo spomnim dijaških časov in življenja v dijaškem domu. Tam če nisi šel na malo potrebo takoj zjutraj ko je čistilka spucala WCje, je bilo bolje da sploh nisi šel. Enkrat sem jo "ujel" med tem ko je pucala... In zraven godrnjala "prokleti slovenci kako serjejo"...
hysterical-1.gif

Sam pa res ne razumem ljudi kako ne morejo počistiti za sabo...

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
To majo tud Grki - vsaj po otokih. Deloma zarad odtoka v morje, nekaj pa tudi zaradi preozkih cevi za odtok - se ful prej zabaše, verjetno je tud zarad tega WC papir drugačen - ful tanjši. K da si ga zarad tega ne odrolaš več...

Mal hudo se je navadit, ja
smile-1.gif

Ampak če izloček ni ravno v tekoči obliki in če je koš zaprt in se prazni dovolj pogosto, nekak znese brez smradu.

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
To sem se tud jz spraševala - ful rada v portu ladje gledam, pa nikol še nisem vidla, da bi na trajekte nalagal tovornjake usranega papirja.

Sam verjetno gre s smetmi - tud ločenega zbiranja nisem porajtala, sam je pa res, da se ne ukvarjam preveč s smetmi na dopustu.

Bogve, kak bi bil znakec za ločeno zbiranje tega papirja. Haha.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
...ksz

Danes bom pasulj jedel, pa si dam pol petardo v rit, da vidim če mi rata kaj podobnega.....
hysterical-1.gif

Javim...če preživim
smile-1.gif