KSZ
Ker smo ravno v seratorski temi.
Nedolgo nazaj smo imeli na obisku izraelske poslovneže, navidez urejeni. Do tukaj vse lepo in prav.
Tretji dan obiska so bili gosti v prostorih podjetja. Pred obiskom smo bili na kosilu, ki ni ugodno vplivalo na njihovo prebavo. Uporabili so naše sanitarne prostore. Zatem se jaz odpravim na wc, da opravim malo potrebo, ko ugotovim, da običajno lepo dišeči wc smrdi po dreku, veliko dreka je bilo v zraku. Kaj ugotovim? Prokleti seratorji delajo naslednje. WC papir, ki ga uporabijo, mečejo v koš za smeti. To je tako smrdelo, da mi je šlo na bruhanje. K sreči je čistilka opravila hitro intervencijo, in se je stanje vrnilo v relativno normalo. Zatem jih povprašam zakaj to delajo, na hitro mi je razložil, da to delajo zaradi ekoloških zadev, ker naj bi vsa njihova kanalizacija odtekala v morje, zatem je še dodal, da če je wc manjše narave oz. odotočna luknja, da tudi poberejo večji kos dreka ter ga zavijejo v papir in prav tako vržejo v smeti, v smislu da se ne zamaši pravijo. Ni mi potrebno pisati kakšne so bile moje misli a sem se zadržal zaradi morebitnega posla.
Dober tek vsem tistim, ki jeste ob branju mojega sestavka