Kmetija

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
čakal sem da kdo napiše! Kot sem napisal Goran šou! Pa to je nek [censored] boga družina če jo ima doma!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
sergej prvi finalist!
grims-1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
čakal sem da kdo napiše! Kot sem napisal Goran šou! Pa to je nek [censored] boga družina če jo ima doma!

Ja jaz zmer ko gledam sem presenečen, da gre lahko še nižje in izpade še večji [censored].
grin1.gif

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Danes sem si za hec ogledala zadnje tri Kmetije. Pa to ne moreš verjet, kak [censored] je ta Goran. Mislim on je najbolši, najpametnejši, najmočnejši ... mater jaz ne vem kje on spi da ga ne ukradejo. Ostali so pa tud k eni papki, noben se mu ne upa nič reči (al pa ne pokažejo). Me pa zanima kje je do sedaj Goran delal in koliko časa je ostal na delovnem mestu.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
Ostali so pa tud k eni papki, noben se mu ne upa nič reči (al pa ne pokažejo).

Komu se pa da s takim bedakom ukvarjat. Če vidiš, da je isto kot da bi steni govoru. Normalno, da so raje tiho. Edino kar jim je za zamerit je to, da niso situacije izkoristl v svoj prid in se norčeval iz njega. Mal grdih kajl ne bi škodlo.
grin1.gif
Bi ga do konca sprovociral in bi mu še bolj trzal glavo.

MG3

babi
20. jul 2007
533
0
16
Bakovci pri MS
www.opelforum.si
Goran ni v službi, dela kot inovator in pomaga s svojimi izdelki invalidom. V službi ni bil niker dolgo časa, ker ima svoje poglede na življenje ni mogel nikjer obdržati službe. To je njegova izjava, ki jo je dal v klepetalnici v petek po dvoboju s Sergejem.Je poročen že 32 let, ima sina in hči in tudi že vnukinjo.
Ima res poseben karakter , zato menim , da ob njem živijo le ljudje enakega mišljenja kot ga ima sam.

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Niso mu podrejeni. Jebe se jim, vsaj zdaj, ta teden in ne da se jim več ubadat, saj se ponavlja nonstop. Saj določene stvari ima prav, ampak zoprn je, ker ponekod pa nima in se ali umakne ali pa spremeni temo, nikoli ne reče, "ja to pa imaš prav". Kar se tega tiče, je gnoj.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
pa ne moreš bit nekomu senca celi lubi dan to se da samo njemu!
bonk.gif
a bluzi tut skoz

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Pa dobro, saj verjetno ni "celi" dan. Če je tak prikazano (zmontirano), še ne pomeni, da je res cel dan. Verjamem pa, da je pretiraval s tem nadziranjem ta teden.

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Hm, velik preobrat se je zgodil od začetka "šova". Če beremo prve komentarje, je bil ravno Goran tisti, ki naj bi bil boljši od ostalih, izkaže pa se, da temu ni tako !! Definitivno !! Če sem ga sprva obravnaval kot favorita, sem zdaj mnenja, da bi moral izpast že na začetku. Saj pravijo, človeka moraš najprej spoznat, da sodiš o njem (OK, "poznam" ga prek ekrana, a sem s tem več kot zadovoljen, kajti v RL ga ne želim spoznat )
Skratka, Sergej se mi je od začetne "svete trojice" zdel še najbolj normalen, v nasprotju s Špelo in Davorjem. No, ta dva sta mogoče celo prekosila Gorana, ostali pač ne. Pa čeprav se mi je zaradi te trojice tudi Sergej sprva priskutil, sem sedaj povsem drugačnega mnenja: da si zasluži zmage !! Med zlom moraš pač izbrati najmanjše zlo. In, če upoštevam ostala dva, sem prepričan, da so "sodniki" izglasovali prav in na mesto prvega dvobojevalca postavili Sergeja ...

aja, sej Kmetije sploh ne gledam, sem samo ene par kadrov ujel ...
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
.ksz.

Še vedno sem največji fan Cirile. Tako se to dela - mrtvo hladno naračunaš, kdo ti je najmanj nevaren, potem pa svojo izbiro razložiš s tem, da izbereš to osebo zato, ker jo imaš neskončno rad in da "če že ona ne bo v finalu, naj bo pa vsaj ta".
aplauz.gif

Ali - noriš, ko ugotavljaš, da se zna zgoditi, da ne boš v finalu. Ko pa finale dobiš, pa svoje počutje opišeš z besedami "Nič posebnega" in se za boljši vtis opremiš s ponižno držo.
aplauz.gif

Eh, mulčki ste še naivni. Ko boste nekaj let "štihali" boste že videli, kako izgleda delati s takimi "mamami".

PS: Se klanjam Alexandru. Silno redek primerek človeka, ki zmore to videti pri svoji starosti.

Da ne pozabim - se strinjam s tem, da je Goran težka trma. Ni pa preračunljiv. In zame je to daleč najbolj pomembno. Jaz veliko lažje delam s trmami, kot pa s preračunljivci, kjer si moraš ves čas paziti hrbet...

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Meni je rus že od začetka bil dober, ker je mlad in tolko distanciran od vsega tega cirkusa, da se lahko samo smeje.
Je pa pravzaprav zelo zrel za svoja leta in ga v Sloveniji čaka lepa prihodnost.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ehh, ti si tudi ena, ki si obremenjena s teorijami zarote. Pa ženska je trgovka, kaj bo ona sposobna špekulirat in taktizirat.
bonk.gif

Dejstvo je, da ima velik občutek za delo z ljudmi, da se je z vsemi lepo ujela, da ni konfliktna oseba, ampak je iskrena. Veliko pove že to, da so jo vsi sprejeli za mamo (kot bi lahko recimo Gorana za fotra). In po eni strani se mi smiliš, da dvomiš o vsem in vseh ter imaš vedno neke svoje poglede, čeprav velikokrat zelo logične!

Goran, da ni preračunljiv?
hysterical-1.gif
Ja kdo pa je, če ni on? Tip ima že od vsega začetka splanirano, kako naj bi zadeva tekla, da bo čim bolj njemu v prid. On je tipičen tisti stari zategnjenec, stara garda, ki hoče imeti vedno prav in ne ostaja v koraku s časom. Zadnja beseda mora biti vedno njegova! Je izjemno konflikten in piker, ne razumem, kako lahko ljudje živijo v njegovi bližini. To je človek, ki bi v vojnih razmerah sposoben izvesti genocid, če bi le imel pod sabo čim več takšnih zaslepljencev, kot je Rus. In če se malo obregnem ob tvoje besede, Rus ni sposoben razumeti Cirilinega obnašanja (po tvoje), ampak izhaja to iz Goranovega podpihovanja!! Po drugi strani pa je Goran velik inovator, je izjemno delaven, inteligenten, ima retorične sposobnosti, lepo poje, piše poezijo, vedno nekaj izdeluje, je v perfektni formi za svoja leta ... Skratka je zelo produktiven in iznajdljiv.

Za moje pojme je zmagovalka Cirila. Ona je bila vodilni člen v kmetiji, ona jih je "vzdrževala", jim dajala pametne nasvete, poslušala probleme, ona je bila vezni člen obeh polov. Zato bi ji resnično privoščil, da ji na stara leta kapne teh 30 tisoč evričev (realnih), da si bo kaj lepega kupila/privoščila.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Če bi bil preračunljiv, ne bi glasoval za Sergeja.
In ne bi dodatno podpihoval situacije in si s tem oteževal bivanje na kmetiji (nešteti dvoboji).
Tako da očitno njegov intelekt le ne zmore te kalkulacije, da bi bilo bolje bremzati jezik.
grin1.gif

Drugače pa - Cirila je pri meni oplela 4 teden (ali tam nekje), ko so izločili Mojco.
Takrat je sama priznala, da "je pač treba paziti, za koga se glasuje za prvega v dvoboju, da ne bo sama končala v dvoboju, kjer se jo pa zelo lahko namaha".
Tako da ni bila ravno "rocket science" pogruntati, da ima ženska daleč najrajši sebe, ne pa pepekov okoli sebe, čeprav jim kuha.
Oziroma pepekom kuha le zato, ker jo to silno dober način, da te pustijo pri miru.

No, priznam pa, da je bila takrat res iskrena, ker je priznala, da je preračunljiva...
grin1.gif

In iz tega razloga podpiram Sergeja (čeprav ima tip resne osebnostne težave), ne pa nje.
Je pa dejstvo, da ga bo stara natolkla že zato, ker je on pač .... Pepek.
grin1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Vsak je prišel tekmovat in normalno, da bi imel vsak rad čimlažjega nasprotnika. Ampak to še ne pomeni, da nekoga ne maraš, če se ne bi rad pomeril z njim in bi rad, da bi ga izločil kdo drug, ker drugače boš v dvoboju z njim izgubil. To je pač igra. To so počeli vsi od prvega do zadnjega. Razlika med Goranom in ostalimi je pa ta, da so bili drugi sposobni bivat drug z drugim tudi če se niso vedno strinjal, niso imel vedno zadnje besede in niso vsiljevali svojega mnenja. Sej to je normalno, da takšnega človeka ne more noben prenašat. Vsak ga je mel poln [censored] razn unga rusa, ki je potreboval prijatelja.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Itak je vsak prišel zmagat in se zato borit.
Temu nihče ne oporeka.
Oporekam samo temu, kako je ona neskončno dobra oseba, ki si zmago že zato zasluži (na to je nategnila vso mularijo - tam in očitno tudi tu).
Ne. Zasluži si jo zato, ker je nategnila vse ostale pepeke, ki ne vidijo, da jih "s kuhanjem in pihanjem na dušo" vozi scat.

Pa še to:

http://kmetija.24ur.com/multimedia/video/spela-cirila-gleda-samo-na-svojo-rit.html

http://kmetija.24ur.com/multimedia/video/tu-ni-prostora-za-prijateljstvo.html
(1:00 - kako je lepo razložila, kako se da boj "prefinjeno prepustit, kot je to naredila ona". Po monologu, kako na takem šovu "prijateljstev ni". Priznam, da nisem tako natančno spremljala, da bi opazila, kdaj je to naredila, ampak ji povsem verjamem na besedo.)

http://kmetija.24ur.com/multimedia/video/mojca-ali-je-mama-cirila-naivna-ali-igra.html

Onega posnetka pa žal ne najdem - ko je "mama" prostodušno razlagala, zakaj je nekoga izločila.

Sicer priznam, da za vsakega od njih lahko najde človek podobne posnetke - ampak da "uravnotežimo situacijo".
Kot rečeno - raje imam tipe, ki mi v ksiht povedo, da me ne marajo (in imamo morebiti zato slabe odnose), kot one, ki se "vlečejo po vogalih kot sluzast smrkelj", ker nikoli ne veš, kdaj bodo odigrali svojo igro.

BTW Sploh mi pa ni jasno, kakšen karakter moraš biti, da se pri 60ih vlačiš po reality showih...
Raje bi se več ukvarjala s svojo familijo, ki ji je (tako vsaj kaže) totalno pobezljala. No, mogoče pa to niti ni tako zelo čudno...

Drugače pa - če radi vplačujete srečke....
Tista na 090 liniji.
"Ko bo zmagal?"
Cirila.