Kmetija

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Sergej je pa pač normalen človek, ki se po mojem mnenju še dobro drži - marsikdo bi provokatorja v smislu Gorana zelo hitro utišal in mu pokazal, kam spada. Glede Sergejevih "psihičkih" izpadov pa lahko rečem le to, da bi se najbrž meni še veliko bolj mešalo, če bi rabil 1 mesec gledat nekega provokatorja, ki ni tam čisto nič za drugega, kot da meša drek, štrene, ogovarja ...

ne-ne-1.gif

Sergej se je tako kot oni glupi štajerc (sorry ostali štajerci), koroška kokoška in koroški bedanc izkazal za izredno šibko in labilno osebnost. To, da en, sicer močan in stabilen, človek (namerno ali nenamerno) doseže to, da celotna ostala skupina zgubi živce in posledično samokontrolo je dovolj jasen pokazatelj (ne)stabilnosti posameznikov v skupini. Podobno šibak a še vedno močnejši od teh osebkov je rus - on res ni 100% zdržal a je bil na njem tudi precej večji pritisk kot na ostale.

Tega dejstva se ne da zanikati in vsak, ki trdi, da bi se on glede na situacijo še slabše odzval, je očitno še šibkejši od teh osebkov. A je očitno pametnejši, saj se tega zaveda - oni notri pa mislijo, da so carji.

Približno enako močna in zvita je cirila, ki pa žal nima hrbtenice. Osebno ne poznam zrele osebe, ki bi ne glede na ozadja podpirala take izpade in take osebke kot ona tu na kmetiji. Nič čudnega, da se ji je sin zadrogiral, če je tudi njega "podpirala".

Kakorkoli... pop je psihološko dobro naštudiral, koga je dal notri. Če štajerca nebi izselili bi se verjetno krvavo končalo /der experiment/.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Goran je psihopat, lažnivec, manipulator in nikakor močna oseba. Če jezo in napetosti drži v sebi in jih ne sprošča, še ne pomeni, da je močna oseba saj se kar trese, ko govori, ker vidi, da so ga vsi spregledal. Močna oseba je za mene tista oseba, ki napetosti in jeze v takšnih situacijah sploh ne občuti in igra svojo igro. Ne pa, da mu trza glavo kot struno... Ljudje pač niso pričakoval, da bojo dobil vmes takšnega psihopata in jih je mal (ene bolj druge manj) odnesl. Ta Goran je približno istih let kot moj fotr (mogoče kakšen let mlaj) in si ne predstavlam mojga fotra, da bi se tako obnašu, si izmišljeval stvari, vse obsojal in se z vsakim kregal.
crazy1.gif
Z rusom sta bla glih na istem nivoju. Ampak rus je star 20 let, tako da razumeš, da nima ravno pospravljeno po podstrešju...

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
@klošarja.

Ja, mislim.
wink-1.gif

Veš zakaj?

Ker je Cirila pred mesecem dni sama priznala, da je treba začeti misliti na konkurenco.
Eno izmed takih priznanj je bilo okoli Aleša (ali koga že) - zakaj je glasovala da gre v dvoboj hlapec. Mirno je povedala v kamero, da je sicer boljši od tiste dekle, samo babja konkurenca ji zna biti nevarna in če izbere deklo, jo lahko ta rukne še v dvoboj, ker voha, da je ona najbolj švoh...

V bistvu je prva začela ravnati po tej logiki (da že pri glasovanju razmišlja, kaj in kako). Ostali so takrat razmišljali o tem šele, ko so bili v fazi dvoboja (koga izbrat, da ga namahaš in ostaneš notri). Kar se tega tiče ženska poseka ostale otročaje na vsej črti. Kar niti ni presenetljivo.
wink-1.gif

(izkušnje.press)

V tej smeri je tudi silno zanimivo njeno "zadrževanje" (kot je nekdo omenil).
Silno namreč pazi, da se ne bi komu brez potrebe nastavljala za dvoboje. Tudi ko je očitno, da je vse skupaj zakuhala oseba A, noče niti najmanj to ziniti, ampak tako očitno okoliši, da je še meni nerodno...

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Ma daj... ljudje se od živali razlikujemo predvsem po tem, da znamo obvladovati svoje reakcije ter seveda, da smo recimo temu zavedna bitja. Goran se dobro zaveda, kaj dela. Ostalim pa besede in dejanja uhajajo iz kontrole.

In to je velika razlika... zavedno <-> impulzivno v tem primeru pomeni zrelo <-> nezrelo in močno <-> šibko

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Ta mala Simonca je pometla z žensko, ki je bolj ded kot ne. To me je pa res presentlo. In še to s poškodbo kolena. Ampak kaj ji pomaga, če bo zdaj odšla domov. Anka je samo gledala, kako ji meče podkve v škatlo. V paniki sploh ni uspela reagirat. Na koncu ji niti čestitala, celo tako jo je šokiralo. Res sem mislil, da jo bo Anka namotala na tisti drog, pa tudi začetek je bil tak, pol pa kr naenkrat mrk.
Goran pa Sergio pa sta že v starih dobrih odnosih. Kaj bo še kdo prišel nazaj? Veronika z dobrinami mogoče?
wink-1.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Jaz tudi ne.

Brezvezna in nizka poteza. Saj prej sem gledal vcasih ravno zaradi njega. Pac popu je uspelo najti neprilagojen, labilen nizkointelegencni osebek, ki je zadevo naredil zabavno (ce le imas dovolj zivcev, da te tak osebek ne zivcira. Iz daljave se to kar da. Se pac smejes klovnu. Notri bi ga pa verjetno najraje razbil). In zdaj so ga zeleli ponucat do konca.
Kaj tako cudnega pac ne pride mimo popa vsak dan.

Ampak tole je bila vseeno prevec bedna poteza in od takrat nisem vec videl kmetije.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
a zato ker danes pridejo vsi na kmetijo nazaj al zato ker si ljubitelj odddaje?
cheer.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Jao Gorči, zdaj si pa šel tud že čez vse meje svojega slabega okusa. Čist otročje fore. Je pa zanimivo, to pa svaka čast, da je prisoten v tem cirkusu. Kaki fris je naredo, ko je (to bo danes) Miha pljunil v skodelico, hehe. Seveda jo je potem umil, ga je pa sigurno vrgo iz tira.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Gledam zdaj mal kmetijo pa to ni več res kakšnega kretena dela ta Goran iz sebe.
hysterical-1.gif