Kozarčeva, zanimivo mišljenje!
Torej, ti dejansko misliš, da je Cirila največja igralka, da najbolj manipulira z ostalimi in da je ona tista, ki ima v rokah platno in škarje?? Zraven pa si še mnenja, da je Goran pač le tak, da zine, kar mu pade na pamet, Sergej pa organsko ne prenese, da bi bil komu podrejen. Zanimivo! Razmišljaš povsem v kontra smer kot jaz.
Glede Cirile sploh nima smisla zgubljati besed, ker je jasno, da spet podlegate neki teoriji zarote. A ne vidiš, da je ženska zelo nekonfliktna oseba, da se je tudi ona vživela v vlogo mame, da dejansko drži družino skupaj, da je ostale dosti naučila ...?? Ne, ti v poštenosti avtomatsko vidiš zahrbtnost, dvoličnost, manipulacije ... Ne vem, kako je možno, da lahko mislimo tako kontra.
Goran je tisti tipičen levičarski starec, ki lapa, lapa svoje zastarele misli in jih vsiljuje mlajšim. Dejansko je tip izjemno konfliktna oseba, ker se vidi, da prav čaka, kogar bo lahko zajebal, skritiziral .... Uboga tista družina, ki ima takega fotra.
Sergej je pa pač normalen človek, ki se po mojem mnenju še dobro drži - marsikdo bi provokatorja v smislu Gorana zelo hitro utišal in mu pokazal, kam spada. Glede Sergejevih "psihičkih" izpadov pa lahko rečem le to, da bi se najbrž meni še veliko bolj mešalo, če bi rabil 1 mesec gledat nekega provokatorja, ki ni tam čisto nič za drugega, kot da meša drek, štrene, ogovarja ...
Kozarčeva??