Kmetija

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Sploh pa zmerjanje, hinavščina, kletvice, ne delo, kak se lahko kregajo, na kmetih se ni časa jkregat, ker je prveč dela, morda se krega pri večerji, ko je vse narejeno.

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
Citat:
Uporabnik elo pravi:
kako pa je s tem, da bosta v finalu sergej, ki je sicer bil kazensko poslan domov in cirila.
če je to res, potem je vse skupaj res samo ena brezvezna kuhinja...

Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Ni res, ce je ze sel domov.

kuhinja vglavnem...
proplus ve, da bo meketajoče ljudstvo kupilo in pozlatilo vse njihove bolane fore.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Tega še sami ne vedo, ker oddaje še ni konec.

To vem, pa čeprav nisem gledal oddaje niti minuto.

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Torej, je le odšel na tako pričakovano morje?
smile-1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
A ni ta kmetija že vnaprej posneta in tako že končana? Prej sem mal pogledal na 24ur.com zadnji video . Kolk Gorana [censored] stiska, ko ve, da bo letel ven. Sam ta je res en psihopatek. Noben ga ne mara razen tistga psihopata rusa in še vedno išče razloge za to v drugih. Ni mu lahko.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Meni je pa najbolj zanimiv psihič Cirila.
Stara, izkušena v kupu medosebnih manipulacij, zato zna ves čas "sedeti na dveh stolih".
Mulci jo pa avtomatično rešpektirajo, ker je pač stara (in zato podobna njihovim mamam)...
smirk-1.gif

Goranu se ne da okolišit, pa zine, "kar mu glih pade na misel".
Mulci se pa na to obesijo in ponorijo.
smirk-1.gif

Še posebej, če je notri kakšen avtoritativen karakter, ki organsko ne prenese, da je komur koli podrejen (Sergej).

So dobro tole naštelali tile Popovci...
aplauz.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Ja "dobre" karakterje so skup nametal. Pr Goranu je problem, da on misl, da pove vsakemu kar mu gre, kar sicer ni nič narobe, če ne bi bla ta "resnica" prirejena tako kot njemu odgovarja. V vsakemu išče samo napake in ga poskuša sprovocirat potem je pa on tisti revček proti kateremu se vsi "pajdašijo". Ker če te od 10-ih ljudi noben ne mara in se z vsakim samo kregaš (drugi se pa med seboj normalno razumejo) potem je verjetno nekaj s teboj narobe in ne z vsemi drugimi. Samokritika ga jebe...

Je pa zanimivo opazovat ljudi kako se obnašajo v določenih okoliščinah.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Moje mnenje je pa malo drugačno - da se ostali pač identificirajo s Sergejem zato, ker jim je generacijsko bližji.
Ker Cirila se npr. ne odloča vedno v korist Sergeja.

Kdo pa to prvi začenja, pa ne vem.
Ker je vse skupaj itak režirano, tega itak nihče ne ve.
Oz. veliko tega začenjanja je itak umetno sprovociranega s strani POPa.
(z namenom, da se dvigne število SMSov...).

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
To je res ja in tud normalno, da se iste generacije med sabo bolj razumejo. Ampak mislim, da tukaj ni generacijski "prepad" glavni vzrok za konflikte ampak pač to, da Goran rad tala svoja (negativna) mnenja (od drugih jih ne sprejema) in je seveda brez napake... S takšnimi ljudmi težko funkcioniraš in se hiter zapleteš v prepir razen, če jim boš podrejen in jim vedno samo kimal. Pol se bosta super "razumela". Ampak to ni nek zdrav odnos, ki naj bi ga mel ljudje med seboj. Ali pač.

Pop pa normalno, da uživa v teh konfliktih in prikaže tiste "sočne" posnetke... Pač marketing. Zadaj vedno stoji računica.

turbo_zelva

Zelenc'
30. okt 2008
4
0
1
to je bla pa fora včer k je goran reku da sta z ženo 32 let skup...takoj naslednjo sekundo pa ona omeni da sta po 34 letih še vedno zaljubljena ... ehehe :D

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Zdej gledam Kmetijo pa itak Goran skos blebeta in vskakuje skos v besedo pa hoče Simona neki povedat pa prav Goran "tole ni odgovorno, da se takole vklopiš..."
hysterical-1.gif
Čisti psihič.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Se strinjam. Tale Sergej je cisto neprilagojeno bitje. Vase zagledan, nizek iq.

Je pa uspel potegniti za sabo nekaj ljudi. Ceprav povecini samo nekaj kmetov tam notri, zunaj pa redko kdo dobro misli o njem (sicer po vseh izpadih, ki jih je imel, bi bilo cudno, ce bi bilo drugace)

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Kozarčeva, zanimivo mišljenje!

Torej, ti dejansko misliš, da je Cirila največja igralka, da najbolj manipulira z ostalimi in da je ona tista, ki ima v rokah platno in škarje?? Zraven pa si še mnenja, da je Goran pač le tak, da zine, kar mu pade na pamet, Sergej pa organsko ne prenese, da bi bil komu podrejen. Zanimivo! Razmišljaš povsem v kontra smer kot jaz.

Glede Cirile sploh nima smisla zgubljati besed, ker je jasno, da spet podlegate neki teoriji zarote. A ne vidiš, da je ženska zelo nekonfliktna oseba, da se je tudi ona vživela v vlogo mame, da dejansko drži družino skupaj, da je ostale dosti naučila ...?? Ne, ti v poštenosti avtomatsko vidiš zahrbtnost, dvoličnost, manipulacije ... Ne vem, kako je možno, da lahko mislimo tako kontra.

Goran je tisti tipičen levičarski starec, ki lapa, lapa svoje zastarele misli in jih vsiljuje mlajšim. Dejansko je tip izjemno konfliktna oseba, ker se vidi, da prav čaka, kogar bo lahko zajebal, skritiziral .... Uboga tista družina, ki ima takega fotra.

Sergej je pa pač normalen človek, ki se po mojem mnenju še dobro drži - marsikdo bi provokatorja v smislu Gorana zelo hitro utišal in mu pokazal, kam spada. Glede Sergejevih "psihičkih" izpadov pa lahko rečem le to, da bi se najbrž meni še veliko bolj mešalo, če bi rabil 1 mesec gledat nekega provokatorja, ki ni tam čisto nič za drugega, kot da meša drek, štrene, ogovarja ...

Kozarčeva??
wink-1.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
No tu nekje vmes med vama, sem pa jaz. Glede na to, da je denar vmes, Cirila tud verjetno malo taktizira in ker pač ni konfliktna oseba, se brez težav izogne kregariji. Ko pa bi lahko komu kaj negativnega povedala, se pa komot zadrži. Goran je pa res provokator, nikoli noče sprejet tujega mnenja ali pa da bi slučajno komu priznal, da ima prav. Je pa res, da to tudi od drugih mislim da ni bilo slišat, kar se mi zdi nekako normalno, ker gre za vkup nametane neznance in ne prijatelje, ki bi se spoštovali med sabo. Sergej, kaj pa vem, mislim da ni tak nedolžn, kot se dela, precej igra in skriva svoja notranja čustva, vsaj tukaj.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
sam vedno več je namigov da je finale Sergej:Cirili! Ostali pa so popušili baje!