Zakaj ti močnejša za enak/manjši denar ni všeč. Jaz imam edini v ulici 15tko namesto 12 - vedno laufa najtiše in relativno najmanj od vseh, pri enakih hišah.Panasonic je nazalost 3,5kw.
Zakaj ti močnejša za enak/manjši denar ni všeč. Jaz imam edini v ulici 15tko namesto 12 - vedno laufa najtiše in relativno najmanj od vseh, pri enakih hišah.Panasonic je nazalost 3,5kw.
lahk so dimenzije problem....ene klime imajo različne dimenzije notranjih enot glede na moč. Aermec je bil recimo tak primerZakaj ti močnejša za enak/manjši denar ni všeč. Jaz imam edini v ulici 15tko namesto 12 - vedno laufa najtiše in relativno najmanj od vseh, pri enakih hišah.
Ali imaš kaj določenega v mislih?WeWatchingYou
Cevi so verjetno 12mm sedaj je večina klim na 10mm se pa najde kakšen modeli, ki je tudi na 12mm, možnost je, da se zreducira, z malo večjo muko se da te cevi uporabot.
Zgleda da ima skoraj iste funkcije kot par let stara micka.
in predvidevam za manjši denar od micke.Zgleda da ima skoraj iste funkcije kot par let stara micka.
Dimenzije niso problem, gre za spalnico in otrosko sobo v mansardi, tako da naceloma tudi 3.5kw gre. Je ta panasonic torej dobra stvar za ta kes ali obstaja kaj boljsega glede price/performance. Nisem ravno pri klimah doma.
Malo sem dvignil budget, navsezadnje gre za spalnico.
SAMSUNG klimatska naprava Wind-Free Comfort AR12TXFCAWKNEU 3,50 kW
SAMSUNG klimatska naprava Wind-Free Comfort AR12TXFCAWKNEU 3,50 kW, samsung, klimatska naprava, klima, ogrevanje, hlajenje, wind-free, comfort, 3,50 kW, AR12TXFCAWKNEUwww.emundia.si
Kaj boljsega za to ceno obstaja? Ali je to bestbuy?
verjento ima klima malo življenja v sebi....kupi dezinfekcijski sprej in jo dezinficiraj oz pokliči mojstra ki to dela.Hej. Zakaj iz eno leto stare Daikin klime smrdi po kislem?
Hvala!In na koncu sezone, v prehodnem obdobju, ko bo že malo mraz, ene 2x po nekaj ur lavfaj klimo za gretje prostora, da pobije packarijo v njej...
Možnost je da je otok.Hvala!
1. Prej ali slej bi začeli nekje teči pod klimoMožnost je da je otok.
- voda zaostaja v klimi
- otok speljan v kanalizacijo ali kam je ne sme bit
in še ....