Lokalni monter mi je predstavil tudi to varianto. Se pravi, da bi v mojem primeru priporočil takšno izvedbo. Iz veže bi tako lahko napeljavo potegnil vertikalno na podstrešje, kjer bi imel znanjo enoto.
Tako strašno tudi ni. Vzdržujem en objekt z 31 klimami in crpalkami in sem v 16 letih menjal 3 crpalke. So pa vsako leto očiščene pred sezono.Če se le da se je izogni, čez čas skoraj povsod težave. Pomembno katero črpalo boš vgradil jih je več vrst in proizavajalcev, tako kot ti je omeniil Igi še za povrh so glasne kr močno ponoči sploh.
Katera črpalka pa je ˝prava˝?Če se le da se je izogni, čez čas skoraj povsod težave. Pomembno katero črpalo boš vgradil jih je več vrst in proizavajalcev, tako kot ti je omeniil Igi še za povrh so glasne kr močno ponoči sploh.
Ker je Toshiba po 20 letih odšla v penzijo se kupuje nova klima. Split 2 notranje enote so Mitsubishi ali Daikin vredne toliko več od konkurence oz kaj je trenutno top kar se tiče kvalitete?
zunanja ali notranja enota (širina)?Iscem klimo z cim manjsimi merami ( sirino) stenske enote. Obstaja kaksna vsaj blize 80 cm sirine. Jakost 2,5 kW zadosti.
Notranja jasno. Max 82 cm - na knap.zunanja ali notranja enota (širina)?
sam mam aermeca že kar nekaj let, notranja enota podobna tastarim panasonicovim , tako da pri menjavi nism mel nekih blaznih težav (mam tud težave z dimenzijami)
za 2 cm širša..od roba do roba je 84Notranja jasno. Max 82 cm - na knap.
Iscem klimo z cim manjsimi merami ( sirino) stenske enote. Obstaja kaksna vsaj blize 80 cm sirine. Jakost 2,5 kW zadosti.
Tnx, zmerim ta teden komplet situacijo.pa imaš po celi globini to širino ali se ti pri pokrovu kaj "razširi" prostor? Težavo boš imel, ko bo treba pokrov odpreti.
Drugače mitsubishi ima 80cm modele...
u šparu maš trenutno eno pasonicovo znižano...morda še kak vivax (fajn bi bilo videt model, ker eni vivaxi so v bistvu aristoni), kak c&h, gree, potem se pa že končaRabim dve klimi, do 600 po komadu. Kaj je best buy? 2,5kw.
In kateri modeli od Aristona so to?v špar
u šparu maš trenutno eno pasonicovo znižano...morda še kak vivax (fajn bi bilo videt model, ker eni vivaxi so v bistvu aristoni), kak c&h, gree, potem se pa že konča
In kateri modeli od Aristona so to?