Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Kakšne težave so imeli z Gree, da Atlas trade ni mogel rešiti ?
Kolikor vem, noben njihov model ne stane 350 eur.
Lahko bi tudi povedal, da pri micki plastika notranje enote precej ropoče (ogrevanje), mislim da se je darjan pritoževal.
Katera modela Mitsubishi / Gree si primerjal za ogrevanje ( -20 še vedno obdrži nazivno moč vs -10 nekje 90%) ?
FH vs Lomo ?
Hja... sem vedel, da bom zmotil nekoga
Atlas pravi: "Mi nimamo svojega serviserja. Oziroma na višino on ne more... A servisna navodila bi imel? Tega nimamo. Takšne napake še nismo imeli. Pač ja mal glasnejša. menjali veš da ne bomo. Ja no ti bomo nekaj materiala zrihtali pa pejt poskušat..." pri stranki pa klima 5 dni in v bistvu "stvarna napaka".
Verjetno je bil še kak Cozy lansko leto... če si v tem itak veš po kolk "monterji, ki so jim ostale" prodajajo te klime.
Da Micka poka pri ogrevanju to sploh ni skrivnost. Sem verjetno že večkrat napisal. Pa Toshiba tudi. Pa Daikin tudi. Pa ne boš verjel... Tudi Gree poka. Mislim, da ti uspem vsako enoto prepričati, da bo pokala. Daj jo na hlajenje in ohladi notranjo enoto na 5 stopinj. Potem pa takoj prestavi na ogrevanje, kjer bo notranjo enoto v zelo kratkem času segrela na 50 stopinj. Ja material se razteza in krči. In pri tem kakšno minuto ali dve nekajkrat poči. Ta cikel se ponovi pri vsakem odtaljevanju.
Ja kot sem napisal. Primerjal sem najnižji gree in precej visoki mitsubishi. Napisal sem tudi, da je gree za jurja popolnoma primerljiv z brand firmami.
Veš zakaj zagovarjam mitsubishija, kljub temu, da bi na kakšni drugi enoti več zaslužil? Ker zelo redko pride do težav, stranke so praviloma zelo zadovoljne, deluje precej dobro, narejena je solidno. In najbolj pomembno: ČE PRIDE DO TEŽAVE IMAM VEDNO NA VOLJO SUPORT, KI ME ŠE NI PUSTIL "SAMEGA".
Sem svoj čas podobno govoril za Panasonic, pa so me razočarali.