Klasika: Kateri film ste gledali?

Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
Citat:
Uporabnik x5x pravi:
Seven Pounds
Ocene.... 9.
Fenomenalen film ker šele na koncu dojameš zakaj se je šlo

se strinjam z napisanim

Ste res šele na koncu dojeli?

Ja meni tudi to ni jasno. Ko je s tistim trenerjem sedel v bolnici mi je bilo jasno. Nakazoval je pa že po prvem pogovoru z bratom.

Drugače pa lušten film.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja jest sm prebral v napovedniku, pa sm čist vedu zakaj se gre. Cel film. Pa tud recimo, če ga ne bi, bi vedel, ker v prvih 10sek filma pove ko kliče 911... To bi jest izrezal, pol bi bilo bolj zanimivo!

Roknrolla - 8/10
morem rečt, da mene zelo zelo spominja na Pljuni in jo stisni (Snatch, matr a je to res že 9 let star film???). Drugač sm bil pa presenečen nad kadri, sceno, barvami (te so me sploh navdušile), dialogi, premikanje kamere... Da računovodkinje sploh ne omenjam. Je pa res veliko obrazov. Film je treba gledat zbran.

Neki mi pa ni jasno. Tm na konc, k sta mela unadva rusa tega lopova zvezanega, pa pride ta buldog od tega nepremičninarja (kao ubit ga pridejo), no in tam sklepam, da so pospravili una dva rusa, pol pa ne vem, kako se je na koncu kr tm v unem skladišču pojavil, sam. Pa dobr mi je, ker nikoli ne pokažejo kaj je narisano na uni sliki. Računovodkinjo pa tud pospravijo pomoje, a ne?

Všeč mi je tale richijev stil, morem rečt.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com

A je kdo gledu tole?

hysterical-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Ynos je to actually film?

Let the right one in 9/10 - [censored] neki je na tamali, še jst sm se skor zalubu in nevem zakaj....

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Jaj, tamala je res neki posebnega v tem filmu. Super film res, imo najboljši v 2008. (Let the right one in)

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:

Let the right one in 9/10 - [censored] neki je na tamali, še jst sm se skor zalubu in nevem zakaj....

Pa ne da radi gledate muce od 12 letnic.....
d055.gif

no se strinjam z oceno

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:

Pa ne da radi gledate muce od 12 letnic.....
d055.gif

no se strinjam z oceno

pa ne da so res muco od tamale kazal?
crazy1.gif

včasih se je takim rekl pedofili
17758-icon_confused.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Ni muca... Saj v filmu lepo reče "I'm not a girl" in v tisti sceni se vidi, da je nekaj narobe... :D AFAIK je Eli (mislim, da je tako ime) v bistvi Elias, ki je bil kastriran preden je postal vampir.