Klasika: Kateri film ste gledali?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Res je dober film. Potegne te notri, se zalotiš da dejansko nestrpno čakaš vsako naslednjo minuto filma. Kot bi bral knjigo in bi težko čakal, da obrneš list in pričneš z branjem na naslednji strani. Poleg tega se tako vživiš v film, da začneš kar navijati za Jacka.

Odlična drama, odigrana PERFEKTNO s strani vseh, s kar nekaj dobrih komičnih vložkov. Obvezen ogled, kdor ga še ni gledal.

Sam ga bom pogledal še enkrat s komentarji režiserja in Jacka.

dddd.jpg

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Zdaj snemam Chinatown. Baje je tudi dober.
cheer.gif
Režiser je Roman Polanski, tako kot pri Pianistu, tako da nekaj mora bit na tem.

Drugače sem si pa včeraj zalafual film Wanted. Lepo si ga posnel v HD DTS...da bo kul. Po 5 minutah sem ga ustavil in zradiral z diska. Prva akcijska scena je bila dovolj. OMG.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
changeling 8/10 zgodba, za katero upaš, da je izmišljena....

ex drummer 8/10 zgodba, zaradi katere si vesel, da pripadaš malomeščanskemu srednjemu razredu
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Changeling: 10/10 - iskanje napake je kot iskanje igle v kopici sena, skratka ne najdeš je. Angelina Jolie mi nikoli ni bila všeč kot igralka, ampak v tem filmu igra kot da se je to njej zgodilo. Brez težav lahko dam film med svojih top 5 filmov.

Neverjetno, da se je takšna zgodba zgodila, ko misliš, da je izginotje otroka grozno, doživiš še večji šok... Bolj žalosten film od tega je samo še Schindler's List.

Ne morem verjet, da je dobil film samo 3 nominacije za oskarje, ampak srčno upam, da bo Angelina dobila oskarja za glavno vlogo.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Neverjetno dober film, ki govori o upanju in materinski ljubezni. Dal bi ga v Top 1 lanskega leta.

Kapo dol Clintu, kakšne filme dela.

odlična igra Angeline, otrok, odvetnika, detektiva.... 10ka, odličen scenarij, glasba, konec. Se težko spomnim kaj bi me lahko zmotilo pri filmu.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Lock, Stock and Two Smoking Barrels 10/10
aplauz.gif
Evo jst tud gledal včeri
zmaga.gif

Kok je Jason Statham še mlad smeh

LAst king of Scotland 9/10 Oba igralca prepričata
zmaga.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pride & Justice - 7/10: Bolj drama kot akcija, nekaj podobnih filmov smo že videli, čeprav vseeno ne izzveni prežvečeno. Edward Norton bunkast kot v Fight Clubu, Jon Voight je igral očeta, čeprav si nista niti malo podobna. Pač še en holivudski film, ki ne bo ostal dolgo v spominu.