Klasika: Kateri film ste gledali?

Bella

Pripravnik
23. okt 2008
73
0
6
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Če si na drogi, je how high super film
grin1.gif
Drugač pa si mislim ogledat Paris je' taime (Steve Buscemi)- my favourite actor. Bom povedala, če je kul.

Zakon Paris Je t'aime!!!!!
cheer.gif
Podobna varianta Love Actually, le, da angleška verzija.

Sem pa slišala, da snemajo New York I love you ali pa so že psoneli, ne vem več. S Scarlet Johannson!! Je že kdo videl?

Thazz

Fizikalc
8. sep 2007
529
36
28
Sairach
Pokrajina št. 2 - 8.5/10

Me je kar presenetil film, ker od njega nisem kaj veliko pričakoval. Sem šel bolj zarad dolgčasa gledat, se je pa splačalo. Pa še dosti ženskih čarov prikaže
wink-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Obstaja še Burn-E (na DVD-ju).

Pravkar gledal What just Happened? (Kaj se je zgodilo?) - 4/10: 4 za malo drugačen film kot ponavadi, ostalih 6 točk je odšlo zaradi dolgčasa. Fore so vse že v trailerju, vmes pa gledanje v strop in čakanje, da mine film. Igra ogromno znanih imen, kar je verjetno tudi edina stvar zakaj je film sploh prišel v kino.

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.228
215
63
Doomsday: 7/10 Rekli ste, da je full krvav, no ja, kr ok lahko rečem, drugače pa že videna zgodba, virusi, virusi in virusi...
smirk-1.gif

The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning: 10/10 Sem si pogledal še enkrat po dolgem času, prava stvar za ljubitelje grozljivk in malo manj prava za avanturiste, ki bi želeli potovati po bolj skritih kotičkih ZDA (redneck power).
grin1.gif

Saw 1 - 5: 12/10 So pa zame čisto izven kategorije kar se tiče grozljivk, pa tudi vsem zločincem je dana možnost za prevzgojo
cool-1.gif
Bomo vidli, kaj bo v 6-ki, če bo posneta...

Wall-E pa še vedno vodi - pravi ded: "Wow, juhu..."
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Očitno sem eden redkih, ki mu je bil Tropic Thunder film všeč, ampak dejansko všeč - zdi se mi zelo zanimiva in izvirna komedija!

Igralska zasedba je zelo dobra, daleč najboljši pa je seveda Tom Cruise. Zanimivo se mi zdi, da se igralci dejansko delajo norce iz samih sebe in iz filmske industrije, v film so vpleteni segmenti iz različnih filmov, vse pa je parodično. Kljub temu, da so igralci bogati, so hkrati prikazani kot zelo neumni, prikazani so pa tudi kot ljudje s problemi - z drogami, iskanjem identitete, homoseksualstvom ... In vse to na zelo komičen način. Dialogi se mi zdijo zelo izpeljani, sicer pa igralci sami naredijo svoje. Priznati je treba še, da je film kvaliteten, bolj kvaliteten od 99% ameriških komedij zaradi raznih akcijskih kadrov z raznimi efekti, pa še zgodba je napram ostalim komedijam veliko bolj izvirna. Zgleda ima Stiller kar ornk proračun. Sam sem ga pogledal 5x, v prvo mi ni bil preveč všeč, nadalje pa z vsakim gledanjem bolj - sploh ko začneš biti pozoren na malenkosti. Včeraj sem ga gledal z dvema prijateljema in prvič sem kristalno videl, kaj pomeni, če nekdo for ne šteka - tipa sta se dejansko smejala le izjavam v stilu "my ass hurts", "you are so fat" ... Res, eden redkih ameriških komedij, ki mi je bila resnično všeč in si jo bom še kdaj z užitkom pogledal!

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik Cuchu pravi:
da ne odpiram nove teme bom kr tukaj prašal in sicer katere filme iz zadnjih 2-3 mesecov se splača pogledat?
smile-1.gif

Ne vem kaj imaš sicer rad, ampak: Eagle eye, Death race, Wall-E, The Dark knight...

SI najdel mogoce torrent Eagle EYE ? Namreč jaz ga nisem, vsaj ne v kolikor toliko gledljivi kvaliteti.

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Še en, drugi in zadnji film, ki sem si ga ogledal na letošnjem LIFFe. Ne vem, ampak imam občutek, da tudi nivo kakovosti izbora/produkcije festivalskih filmov z leti pada(?).
17758-icon_confused.gif
(Čeprav je res, da si jih nisem prav veliko ogledal, ampak vseeno - deloma sklepam na to tudi že po kratkih vsebinskih povzetkih, med katerimi so bili res redki že a priori privlačni ...)

A l'intérieur[/COLOR] - ocena: 4/10

Najkrajši možen povzetek tega filma bi bil - več sreče prihodnjič. Če se izognem besedi "katastrofa".
grin1.gif
Žal ni izpolnil pričakovanja, kljub temu, da je bil uvrščen v skupino ekstravaganca.

Največji problem takšnih (in tudi mnogih drugačnih današnjih) filmov je eno neznansko pomanjkanje inteligence in pa podcenjevanje gledalce. No, saj od določene scene naprej smo se tudi pri zgornjem filmu samo še sarkastično smejali ...
wink-1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Max Payne - 7/10 (malo preveč predvidljiv, nič novega niso pokazali. Poleg tega je Mark Wahlberg zmožen boljše igre, kot jo je prikazal v tem filmu)

Fred Claus - 6,5/10 (spet eden iz božičnega menija,sicer še kar gledljiv, ampak lahko bi malo več čarobnosti, pravljičnosti in izvirnosti...)

Boot camp -6,5/10 (poredna mladina se znajde v poboljševalnem kempu...definitivno filmu manjka globine, poleg tega ni ne grozljivka, ne drama, ne akcija...bi se ga dalo dosti bolje zastavit)

Bella

Pripravnik
23. okt 2008
73
0
6
meni je bil všeč "Božična zgodba" iz Liffa, en francoski film...res dober

..drugače se tudi meni ni zdela bohvej kaj izbira letos...

da ne pozabim omeniti Gommora...noro!! ni drugega za reči...za pogledati