Klasika: Kateri film ste gledali?

Bella

Pripravnik
23. okt 2008
73
0
6
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
The Edge of Love (2008) - 7/10

Keira Knightley
aplauz.gif

Uf ja se pridružujem čestitkam, ful hud film
cheer.gif
pa ni dobra samo Kiera tudi Sienna, pa ostali...

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Po dolgem času ena filmska ocena z moje strani.
smile-1.gif

Quantum Of Solace[/COLOR] - 8/10

Ker sem si film ogledal včeraj ob 0:00, po koncertu J.M.J., vzemite mojo oceno z rahlo rezervo. Mislim, da je njegova ocena na IMDB[/COLOR] kar ustrezna. Malce višjo sem mu sam dal le zato, ker mi ni dopustil, da bi kljub mojemu kinkanju v drugih dveh tretjinah čisto zadremal ...
tongue-1.gif
(Kar je že za navedene okoliščine pravi mali dosežek!) Moj prvi vtis je sicer bil, da gre, spet (kot je to zadnje čase že običajno za akcijsko produkcijo), za tipičen film "izgubljenih kadrov". Ne, s tem ne mislim, da se igralci niso znašli pred kamero, ampak to, da so bili dolgotrajni akcijski prizori posneti s prehitro menjajočimi se in preveč kadri, kar je zame osebno popolnoma neučinkovito in nekoristno, v bistvu izgubljena minutaža. No, morda bi se mi ob kakšni drugi priložnosti in primernejšemu terminu (pri moji večji pozornosti) zdelo drugače, vendar se mi je poleg naštetega zdela zgodba proti koncu še rahlo razvlečena. Tudi celota se mi nikakor ni zdela boljša od predhodne bondiade, že zato, ker je z določenim ponavljanjem izgubila precej svežine.

P.S.: Naslovni komad[/COLOR] in video (imate ga tudi na domači strani!) sta mi pa zelo, zelo, zelo všeč ...
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

erikson

Guru
25. avg 2007
22.680
6.443
113
Quantum Of Solace - 7/10

Se strinjam s predhodnikom. Preveč kadrov in prehitro dogajanje - sploh ne dojemaš, kaj se dogaja.
crazy1.gif

Gledalec na sosednjem sedežu je večino filma prespal.
grin1.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Tropic Thunder 1/10
Juno 9/10
Pulp Fiction 15/10 Ne morem se naveličat tega filma!
grin1.gif

+1!
467716-post_slo.gif

Sem pa zopet gledal The Girl Next Door, zanimiva zgodba in odlična Elisha
srce-1.gif

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Pravkar iz kina, gledal Quantum of Solace! Ocena: 9/10

Nad Craigom kot Bondom sem full navdušen, če zdaj gledam za nazaj mi bolj paše v to vlogo kot ostali! Z izjemo Šon Konerija from Škotiš hajlendš seveda
zmaga.gif

Bral sem mnenja ljudi, kao da je Craig ubil Bonda, da je to samo še akcijski film, ... No, meni Daniel več kot dostojno odigra to vlogo ! Pa čeprav brez Qja, gizmotov, Bond, James Bond in šejkn, not sturbd martinija! Kater je že nov koktejl sicer??

p.s.: Naslovna pesem je pa tud zakon
zmaga.gif
Ste slišali komad, ki ga niso izbral? En kr neki

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Nevem, mene Bond ni preprical (pa sem Bond fan) 6/10, pa se to je dobra ocena... veliko dobrih efektov and that's it..

Pa se Craig mi nikoli ne bo sedel, kot Bond.. patuljak s cudno faco..

Bella

Pripravnik
23. okt 2008
73
0
6
Meni je bil pa Bond enkraten, super akcija, Craig mi je sploh enkraten, tako da je moja ocena
9/10

Mogoče zato, ker mi je bil Casion Royal malo bolj všeč.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ðejms Bond - kvantum of soles: 7/10 - slabši od prejšnjega, akcija ni nič hitrejša od drugih sedanjih akcijskih filmov. Bond ne zgleda kot Bond, to me še vedno moti, čeprav je odigral solidno. Manjka pa mu ''class'', ki so jo imeli prejšnji igralci.

Drugače pa ne izvemo kaj sploh Quantum of Solace je, naslov sploh nima veze z ničemer.