Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Fools gold - 7/10 (Kate Hudson & Matthew McConoughay sta definitivno eden izmed najbol simpatičnih parov za (romantične) komedije, sta me pa veliko bolj navdušila v filmu How to loose a guy in 10 days...verjetno zgodbi manjka tista pika na i...da ne deluje preveč klišejsko...je pa vseeno še kar fajn izbira za kak sobotni večer).
Juno - 8/10 (simpatična zgodba, ki pa ji vlije dušo mlada igralka Ellen Page...tale Juno je res "fant" od fare...sem jo zadnjič gledala v filmu An American Crime in moram rečt, da ima punca potencial...).
Odigrano na nivoju: Macy in Buscemi itak zmagata. Zamorejena tematika mi pa uniči film. Verjetno celo zaradi scene, tista ameri kmečka mesta, sneg, megla...
Citat: Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Odigrano na nivoju: Macy in Buscemi itak zmagata. Zamorejena tematika mi pa uniči film. Verjetno celo zaradi scene, tista ameri kmečka mesta, sneg, megla...
Saj film sam po sebi tak hoče bit, zdaj pa ali ti je to všeč ali ne, je pa drugo vprašanje.
Je pa še ena klasika bratov Coen. Zmeraj imata v filmih čudake, ljudi z roba družbe. Posneto po resničnih dogodkih.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.