Klasika: Kateri film ste gledali?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
The Happening (2008): Sploh ne vem ali ga naj ocenim kot dobrega ali ne. Ne vem no, po eni strani je bil ful dober, po drugi strani pa je bila zgodba preveč fantazijska. Očitno imajo tudi uporabniki IMDB težave, ker sploh še ni ocene
tongue-1.gif

No, splača se it pogledat, saj je dogajanje, pa kar sveža zgodba, ni nekaj prežvečenega.

BTW: Film je svež ko žemljica, včeraj je bila svetovna premiera. v ZDA ga pričnejo predvajat šele jutri
cheer.gif
http://www.imdb.com/title/tt0949731/releaseinfo

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
American Histrory X - 8.5
Dobra zgodba, ko misliš da bo se vse OK končalo pride tragičen konec.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
The Incredible Hulk

Popcorn akcija, itak, ni to film, o katerem potem še leta fantaziraš, kako dober je in oh in sploh. Doza akcije za dušo in spomin na otroštvo in znano serijo. Moram reči, da mi je ta verzija bistveno bolj všeč, kot tista iz 2003.

Ocena...popcorn filmov se itak ne ocenujejo, ampak naj bo šestka.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
American Histrory X - 8.5
Dobra zgodba, ko misliš da bo se vse OK končalo pride tragičen konec.

Ravno zato je film dober, ker je realen.Ker se take bedarije v življenju nikoli ne končajo "OK", ampak *******.

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Samo dve, še sveži oceni:
smile-1.gif

Mongol - 9/10: Z vidika kamere in fotografije zelo ekstremističen film, res za uživanje (najbolje na velikem platnu, seveda) in prava umetnina. Človek ima skoraj občutek, kot da je vsak kader v zlatem rezu.
grin1.gif
Takih filmov v Holivudu žal (skoraj?) več ne delajo ... Film morda res ni najboj primeren za zahodnjaško kino-potrošniško publiko, ki bi zanj bila "prezahtevna", tako da mi je jasno, zakaj sem šele pred kratkim zvedel zanj.

Lucky Number Slevin - 8/10: Film čisto na nivoju nastopajoče ekipe, torej standardna zadeva, vendar kljub temu dandanes že malce prepogosta (z več vidikov). Sicer kar všečna Lucy Liu in pa zanimivost, da je bil film prvič po rednem programu predvajan ravno v Sloveniji dve leti nazaj (očitno sem ga tedaj preskočil).

"... And now the job, that was not supposed to look like a job, begin to look very much like - a job."
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Pravkar absolviral The Other Boleyn Girl.
grin1.gif
Kakšne so bile posledice, pa tudi vemo. Pred nekaj meseci je bila po TV SLO ena bistveno boljša ekranizacija te zgodovinske tematike v dveh delih, tudi po vzdušju itd..

Ocena: 7/10

Nazadnje urejeno:

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
The other Boleyn girl - 8/10 (sama zgodba je precej kruta z vidika pohlepa in ljubezni, mi je pa vseeno delovala na momente nepovezano...prehitri preskoki iz ene skrajnosti v drugo...za dobro oceno sta zaslužni predvsem Natalie Portman, pa tudi Scarlet Johansson, ki sta zelo dobro odigrali svoja lika...predvsem Natalie kot "tadruga" sestra)

Music and Lyrics - 7/10 (lahkotna romantična komedija, ki ji da tisti pravih pridih šarmantni angelž Hugh Grant, ki je v vlogi pevca izpadel prav simpatično...pa še fajn z ritko miga, hehe. Sicer pa sam film ni nek višek umetnosti).

Untracable - 7/10 (kriminalka, ki se začne kar obetavno, vendar prekmalu prehitro razkrivajo stvari, liki so preplitki, konec & razlog pa izpadejo precej klišejsko za ta žanr...še vedno pa kar ok razvredilo za kakšen deževen dan).

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
The Incredible Hulk (2008): 8/10. Že dolgo ni bilo tako dobrega akcijskega filma. Fantastični posnetki, vmes se film tudi umiri, tak da ni neprestano akcija, da sploh ne veš več, kaj se dogaja. Res priporočam. Sam ga nisem htel it gledat, ker mi tile razni superjunaki ne ''ležijo'' najbolj, ampak so bili sami odlični komentarji na straneh kinematografov.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Norbit je bil tudi meni kar nekaj ...

Fool's Gold (2008) - 7/10
Kar vredu film. Kate Hudson je dobro odigrala Tess.
zmaga.gif

So pa lepi prizori morja in plaž, si človek kar zaželi, da bi bil tam. Aja, pa še glasbo je za pohvaliti, odlična izbira.
smile-1.gif