Klasika: Kateri film ste gledali?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Monster 8.5/10

Odlična igra Charlize Theron.
zmaga.gif

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Monster 8.5/10 Odlična igra Charlize Theron.
zmaga.gif
ja, v tem filmu je odlična - za igro 10/10

I love you man- 7,5/10
easy virtue- 7/10, 10/10 za glasbo

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
The Belgrade Phantom (2009)
Vsebina:
Dokumentarec o fantu (Vlada Vasiljeviæ), ki je pred cca. 30 leti ukradel Porsche 911 in nekaj dni zafrkaval policijo, ki je bila s svojimi takratnimi Fiati in Zastavami nemočna.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Pa poglejmo, kaj sem si nazadnje pogledal:

The Hitcher (1986) - klasika... 8/10

Road Trip Beer Pong (2009) - WTF, 1/10, že dolgo nisem gledal tako drekastega filma, kar nekaj, kao nadaljevanje Road Tripa
(kateremu še do gležnja ne seže)

Scarface (1983) - 10/10, gledal že parkrat, it gets me everytime
cool-1.gif

The Haunting in Connecticut (2009) - zeeh "grozljivka", 5/10

I Love you Man (2009) - kar fajna komedija, preveč pocukran konec, 7/10

The Hangover (2009) - saj je v redu, samo mene ni navdušil toliko kot večino drugih, 7/10

17 Again (2009) - sploh ne vem, zakaj sem šel to gledat
confused-1.gif

Van Wilder Freshman Year - zopet so popolnoma zajebali nadaljevanje, tokrat Van Wilderja, skratka ameriška skret produkcija strikes again, ajde dam oceno 4/10, ker so noter razgaljene bejbike
smile-1.gif

Knowing (2009) - presenetljivo mi je bil precej zanimiv film, so mi kar všeč te "apokalipsa" variante.. vendar beden konec. 7/10

The Count of Monte Cristo - meni ubitačen film, huda zgodba, 9/10

Green Street Hooligans 2 - WTF, na 100x nižjem nivoju in popolnoma drugačno kot pri "enki", brezveze - 3/10

Crank: High Voltage (2009) - isto kot zgoraj. Škoda mi je Stathama za tako usrano produkcijo.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Leon (1994) - odličen film Luc-a Besson-a, fantastična igra Natalie Portman in Gary-a Oldman-a odličen je tudi Jean Reno. Eden najboljših filmov sploh, vsekakor vreden ogleda. 10/10 (na splošno)

RocknRolla (2008) - sem kar malo razočaran, sem pričakoval več od Ritchija. RR je imo precej pod nivojem Lock Stocka in Snatcha. Je pa kljub temu soliden film. 7/10 (v zvrsti)

The Notebook (2004) - Pač klasična romantična drama, dobra igra igralcev, film se te malo dotakne, ima pa pričakovan preobrat. 7/10 (v zvrsti)

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
El Maquinista - 9/10

Zanimivo da tega filma še nihče ni komentiral.
Našel sem ga na tej strani, od uporabnice "kdo sem jaz". Vendar ni dala nobenega komentarja.

Film je res napet od začetka do konca. Čeprav je ideja filma povzeta po "neki knjigi", to ugotoviš šele na koncu filma.
Zmagala mi je, mislim da se reče fotografija filma. Cel film ima čez nek filter groteskne metalno sive barve, ki resnično paše k filmu. Vmes ob pravih trenutkih, kdaj izstopa samo rdeča barva.
zmaga.gif

Kaj je pa Christian Bale naredil iz sebe?
13.gif
Ocena njegove igre 10/10.

Priporočam!
zmaga.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Sem ga jaz nekaj časa nazaj, če se ne motim. Dobra igra, zanimiv film.
zmaga.gif

ice age 2: Meltdown - hja..., zgleda pač nisem za risanke. Recimo 5-6/10.

Nazadnje urejeno:

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
Butterfly effect 3 - Mislim da ni za komentirat.... :norec: Ocena 3/10

Goal 3 - To je najbolj brezsmiseln film EVER
bonk.gif
Ocena 1/10

Fast and furious 4 - Glede na to, da sem pričakoval polom....kar prijetno presenečen. Ocena 6.5/10

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Death at a funeral - 10/10 za GB komedijo.
Sliding doors - sicer romantika, ampak je vsaj prebavljivo - 9/10
East is East - multikulturna komedija; všeč mi je bil realen konec, ko žena ostane z njim navkljub ... - 10/10
The full monty - komedija za sobotni večer; saj po moje to vsi poznate, nagi desci in to
smile-1.gif
- 10/10
About a boy - v tem filmu mi je še celo Hugh Grant prebavljiv
grin1.gif
Ni slabo, povsem lahka komedija, mogoče že malo spominja na ameriško, ampak res malo. 8/10
Kevin and Perry go large - Hahahahaha, ta film sem mogla dvakrat zapored pogledat. Dva čudaška potrebna najstnika gresta na Ibizo, da bi izgubila nedolžnost. Posebej je zanimiv Perry - po moje se vsakemu takoj posveti, zakaj. 10/10
Ils - OMG, od tega imam nočne more. Če se ponoči slučajno dvd zavrti do tega filma se takoj zbudim in začnem iskati daljinca. Grozljivo!! - 8/10

V glavnem, katerikoli film, ki sem ga v zadnjem času pogledala in ni bil ameriškega vzora, mi je bil super.
Gledam pa večinoma filme iz tega seznama: british comedy film.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
El Maquinista - 9/10

Jst sm ga isto gledala, pa je taprav...Christian Bale je za moje pojme eden boljših igralcev na področju karakternih likov...takšna sta mi še Johnny Depp al pa Adrien Brody...res odličen film, predvsem zaradi v tej vlogi izjemnega Bale-a.
zmaga.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jap in samo v Empire of the sun mi je bil kul, drugje mi gre na qurac on in njegovo faflanje besed.

De Niro in L Jackson for eva
smirk-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
El Maquinista - 9/10

Našel sem ga na tej strani, od uporabnice "kdo sem jaz". Vendar ni dala nobenega komentarja.

Film je res napet od začetka do konca. Čeprav je ideja filma povzeta po "neki knjigi", to ugotoviš šele na koncu filma.
Zmagala mi je, mislim da se reče fotografija filma. Cel film ima čez nek filter groteskne metalno sive barve, ki resnično paše k filmu. Vmes ob pravih trenutkih, kdaj izstopa samo rdeča barva.
zmaga.gif

Kaj je pa Christian Bale naredil iz sebe?
13.gif
Ocena njegove igre 10/10.

Priporočam!
zmaga.gif

The machinist raje napiši, pod tem imenom noben ne pozna.

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Ja, Bale je dejansko shiral za ta film na približno 55kg, še bolj šokantno pa je, da je imel čez cca pol leta testno snemanje za prvega Batmana in je moral vse kile nazaj pridobit. Pa je tut tle preteral in je bil po 9ih mescih preveč nabit/pretežek za tiste gimnastične scene
smile-1.gif
Mogoče ni najboljši igralec (posebno ko igra v blockbusterjih a-la Batman, Terminator, v raznih alter oz. low budget se bolš znajde), je pa sigurno eden najbolj predanih.