Klasika: Kateri film ste gledali?

kajn

Guru
5. okt 2007
2.787
1.619
113
Iskajoč brata
the boat that rocked 7/10

Evo, sn šov učeraj na grad gledat film na prostem. Film je popolno presenečenje, res super angleška komedija. Že dolg nisem pogledal nobene komedije, saj jih vsi štancajo po istem kopitu. Tukaj se pa takoj vidi, da Holivud ni imel popolnoma nič zraven. Čeprav celoten film nima kakšne močne zgodbe, ga vseeno rešuje dobra igralska zasedba in odlični komični prizori.

KIno pod zvezdami 3/10
Ne splača se it, zvok katastrofalen, zici čisti navadni tabeli, taplastični + v ozadju cel čas slišiš projektor ropotat. Če se ne greste igrat romantiko, definitivno se ne splača. Edina pozitivna stvar je ta, da lahko v "kinu" kadiš.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ufff, jaz bi dal I love you man 3/10 že zaradi tega glavnega igralca, ki je tako zelo antipatičen. Ves čas sem pričakoval kakšen preobrat, potem pa spet klasičen ameriški happy end.
bonk.gif

Mi je bil pa po drugi strani dokaj simpatičen 17 again. Sprva sem pričakoval frajerja Efrona, kako se bo važil v filmu, a je poba odigral čisto solidno in še sama zgodba je bila dokaj originalna. Seveda brez klasičnih najstniških ameriških for ni šlo, zato mu dam 6/10.

Death at a funeral ... zanimiv, sicer dokaj enostaven,a zelo posrečen. 7/10

The Hangover ... spet, preveč pričakoval 6/10

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
x-men origins : Wolverine 6/10 Škoda filma ka so glavni igralci in mutanti kul. pa CGI je tok bad ane

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Brüno
grin1.gif

Birthday girl - spominja me na nek film z Jennifer Aniston. Scenarij pač ni najbolj izviren, me je pa Kidmanova spet navdušila z njeno igro. Igra pa rusko žwno, ki si jo lahko naročiš preko neta. Zanimivost pri filmu je tudi OST, ki vključuje tudi slovensko in hrvaško glasbo. Zaradi Kidmanove dam filmu 7/10; če je ne bi bilo, bi bila ocena slabša.

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
Little Ashes (2008) -7/10
7/10 gledala včeraj, zanimiva zgodba, ker gre za dve kultni osebnosti, ampak na trenutke se mi je tako vlekel, da sem šla vmes na pijačo v mesto, pa potem s prisilo do konca
smile-1.gif
... no, konec filma je res hud...

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Coco Chanel - 9/10

Zelo lepa zgodba, dobro narejeno prepletanje med mladostjo in starostjo Coco Chanel, poleg tega pa zelo dobra igra glavnih igralk - mlado Cooc igra meni do sedaj povsem neznana Barbora Bobulova, starejšo Coco pa vedno izjemna Shirley MacLaine. Uglavnem res lušten film
zmaga.gif