Klasika: Kateri film ste gledali?

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Včeraj gledal Night.At.The.Museum.2

kar ok filmček
grin1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ice Age 3 - 9/10 (znotraj žanra seveda): bolj smešno kot prva dva dela skupaj. Zanimivo, da so tem delu ostali bolj smešni kot veverica (ki je kar razočaranje).

mmc

Pripravnik
10. mar 2009
281
0
16
The reader 8/10 priporočam ogled
zmaga.gif
ocena bi bila višja, če bi bil to nemški film.
Australia 7/10 Lep popoldanski film; sploh če cel dan dežuje, kajti film je res dolg.
uf-1.gif

The international 6/10 Sicer nisem ljubitelj tovrstnih filmov, ampak film je vreden ogleda.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Danes sem si šel pogledat Transformers 2 in film mi je bil fenomenaln. Megan Fox pa je itak baba pa pol
grin1.gif

10/10

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
http://www.imdb.com/title/tt0810945/

Live!

Film je nekaj posebnega. Najprej zaradi Eve
srce-1.gif
, potem pa tudi zaradi vsebine. Priporočem tistim, ki znajo razumeti globlje poante filmov in to tudi ljubijo. Ni tipičen holivudski film. Gledal sem na HBO včeraj zvečer.

"The first hour was a bit boring, but after the show was allowed to air, it became very interesting. The end kept me on the edge of my seat. "
"If you like a movie with a message which opens the mind up for an interesting debate, go see it. If you liked 'Harold and Kumar go to Whitecastle', don't. "
"I would recommend this movie to everyone that is old (and smart) enough to understand it."

S temi komentarji se popolnoma strinjam.