Klasika: Kateri film ste gledali?

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
SouthPark

ga boš najmn usrou, če boš še enkrat pogledal prvi del
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Angeli in Demoni - 6/10

Eh...

V Koloseju je bilo:

- PREPOTIHEM vse skupaj. Ne vem kaj jim ni jasno...glasneje lahko doma gledam. V kino se gre pa zaradi efektov.

- vsaj 30 stopinj v dvorani. Komi sem zdržal do konca filma, ne vem al je kdo pozabil klimo vklopit ali kaj...ponavadi je bilo super ozračje za gledat.
bonk.gif

- Ko sem prišel do zicov sta dva že zasedala moje sedeže. Ker naj bi mela iste karte sem šel do ene zaposlene, pa ji rekel naj zrihta zadeve, ker bi se rad usedel...film bo ravnokar začel. Je šla do tistih dveh...in vidla, da imata karte za kasnejšo predstavo. Je model popizdil,ker mu naj bi tista za šalterjem narobno uro sprintala...jebiga vstat je moral. Končno se napotiva k svojim sedežem, ko vidim, da neka bakica sedi na mojem zicu.
uf-1.gif
ji rečem, da se opravičujem, ampak dvorana je polna, jaz pa moja se nimava kam usest, če se lahko presede.... nejevoljno je vstala in po 10 minutah kolobacij v temi med sedeži sem se končno usedel. Ðizs.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Fired Up 8/10

oh jej to si pa visoko ocenil... če se že grejo tak film je definitivno premalo jošk blo
evil.gif

js dam 6/10

Glede na stil filma mi je res bil dober. Sem se fajn nasmejal.

Taki stil filmov mi paše, ko niam kaj za delat in jih tud gledam čisto na easy
tongue-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
je kdo že gledal tole?

http://www.imdb.com/title/tt0327597/

Sem, ocena je ene 2-3 strani nazaj.

Pravkar pogledal Transformers 2 - 9/10 znotraj žanra, 8/10 nasplošno. Proti koncu sicer kar pretiravajo s akcijo, ker leti nonstop in sploh ne veš veš kdo in kaj in koga in zakaj
tongue-1.gif
Drugače pa všečn, meni je bolj všeč kot prvi del - tudi več humorja je vmes.

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
OFF: tud jst sem pridružujem čestitkam za pediatrov rd

ON: glede na to, da si izmed starih filmov, ki sem si jih nabral na original dvd-jih pri prijatlu nisem dosti obetal, je tale kar vredu --> City by the Sea 7,5/10