Klasika: Kateri film ste gledali?

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Tut jst gledal včerej tale Knowing...

Nevem no, več kot 6 mu tut jst nebi dal
smirk-1.gif

Tematika mi je bla sicer zanimiva, samo izvedba je pa mal mimo
rolleyes-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.089
1.266
113
42
Angeli in Demoni - 7/10. bil mi je ful boljši od DaVincijeve šifre. Edin konc bi bil lahko manj sluzast.
Spoiler: Takoj ka so uni uletel v uno sobo sm vedu da je Ewan bad guy. Drgač pa bi vseen lahk vse razfukal al pa če bi on ratal papež bi blo tud ful bolj:p

Drgač pa Der name der rose je bil pa men odklop hud film.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Sem gledal po Ynosovem izboru se mi zdi, film awake. Tudi jaz se strinjam da je ocena na imdb prenizka.

V filmu je res kar dosti preveč preprosto narejenih kadrov in napak, ampak je sama zgodba odlična. Sem šel na koncu še enkrat skozi ključne prizore z začetka filma.
cheer.gif

moja ocena 7.5/10

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Angeli in Demoni - 7/10. bil mi je ful boljši od DaVincijeve šifre. Edin konc bi bil lahko manj sluzast.

Drgač pa Der name der rose je bil pa men odklop hud film.

ja en moreš kaj, če je knjiga tk je tk - spoiler saj tud če ne poznaš knjige, ti je takoj jasno, da ewan mcgreggor ne bo igral kr neke nepomembne vloge

Citat:
Uporabnik logistik pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Bomba filma. Sej je še par teh dansko/švedskih super filmov.

http://www.imdb.com/title/tt0338309/ tega moraš potem pogledat če ga še nisi

Pogledal.

6/10, nič posebnega. Vsi ostali so bili boljši. Jaz bi bolj razvil zgodbo.

Je pa produkcija svetlobna leta pred našo.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Sicer še filma nisem gledal ampak jaz nevem kaj eni pričakujete. Če ste gledali prvi del pol vam je lahko jasno, da se drugi ne kaj preveč razlikoval in, da se bo zgodba samo nadaljevala v malo bolj akcijskem načinu.

Res, da je ocena čisto tvoja stvar ampak 6?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ravno včeraj potegnil dol, pol je pa cajta zmanjkal da b ga pogledal. Čez vikend enkrat ga pogledam, pa poročam.
zmaga.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
s tehnicnega vidika je film osupljiv, ni kaj za rect. megan fox zgleda se bols kot prej. oboje za cisto 10.

ampak se vedno vztrajam pri 6ki. ker so zgodba in dialogi naravnost pateticni. ker michael bay (spet) promovira in glorificira amerisko vojsko. ker scenarij nima ne repa ne glave. ker se mi zelo redko zgodi, da v kinu gledam na uro kdaj bo ze konec.

poglej si in se po koncu filma vprasaj kaj si sploh gledal
smirk-1.gif

edit: dobro, je pa ene par smesnih situacij vmes, takih studentskih
grin1.gif

Nazadnje urejeno: