Klasika: Katere filme ste gledali? III

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Deadpool

pa ne moreš, nooooo . ... . od kje taka ocena na IMDB????

Več kot 6 mu ne gre ... pa še to je zelo velikodušno. Očitno samo mularija ocenjuje ...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Saj je bil ok, ni bil pa smešen. Pa tisti pevski vložki so bli kar nekaj. Sem gledal tucker and dale vs evil pa tudi ne zastopim kaj je bilo smešno. Medtem ko sem umiral od smeha ko sem gledal what we do in shadows.

Zadnje čase so ameriški res bedni, izvirnih je bilo nekaj, ampak so stari.

men sta bila oba za umret smešna

Clancy

Majstr
20. avg 2007
834
399
63
Saj je De Niro dobro odigral svojim letom primerno, v filmu The Intern. Penzionista pač
grin1.gif
. Čeprav, sem v tem filmu bil bolj navdušen nad Anne Hathaway.

Deadpool pa bi jaz ocenil z 8/10. Meni je film bil eden boljših v zadnjem času, kar se tega žanra tiče.

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Ex Machina 8/10. Dal bi mu vsaj 9, ampak so naredili nekaj brutalnih kiksov v filmu. Drugače pa super.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Deadpool

Več kot 6 mu ne gre ... pa še to je zelo velikodušno. Očitno samo mularija ocenjuje ...

Proti ostalemu superhero crapu, ki ga snemajo je 10-ka, splošno gledano pa 6, največ 7, ja.

fittipaldi00

Pripravnik
10. sep 2007
381
11
18
Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Deadpool

Proti ostalemu superhero crapu, ki ga snemajo je 10-ka, splošno gledano pa 6, največ 7, ja.

Nehal gledat na polovici.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Tudi jaz sem hotel, pa sem bil zaradi ocene na IMDB preveč firbčen, saj sem mislil, da bo proti koncu spektakularen.
No, ni bil.
tongue-1.gif

PlayertwoLj

Zelenc'
4. maj 2016
3
0
1
Na yifiyu sem dobil Bodyheat (1982)
Super kriminalka stare šole...z dobrimi dialogi, prepričljivo igro in zanimivimi liki. Prav osvežujoča sprememba.

PlayertwoLj

Zelenc'
4. maj 2016
3
0
1
Ja pa še to. Imam filing da na Imbdju v zadnjem času največ glasujejo glupi tinejđeriji in so zato temu primerne ocene. Raje uporabljam Rotten tomatoes , ocene kritikov ki bolj zadanejo moj okus zgleda.

ant

Pripravnik
Zadnje čase naložim tudi kakšno risanko za sina in moram reči, da me je pozitivno presenetil Zverjasec (Gruffalo). Zgodba je taka hudomušna in komična pa tudi animacija mi je zelo všeč.

Priporočam našim otročkom.

Čakam pa tudi nov film Jungle book, ki bo verjetno tudi top.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Er ist wieder da (2015) 3/10

Ich bin enttäuscht.... verdamnt.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik ant pravi:
Zadnje čase naložim tudi kakšno risanko za sina in moram reči, da me je pozitivno presenetil Zverjasec (Gruffalo). Zgodba je taka hudomušna in komična pa tudi animacija mi je zelo všeč.

Priporočam našim otročkom.

Čakam pa tudi nov film Jungle book, ki bo verjetno tudi top.

Zootopia je tudi lušna zadeva.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.131
113
PlanetSingli od okorna - 10ka v žanru.

top zadeva. Skozi zanimivo, tudi vmes izbirni komični vložki, pritiska na čustva. "napeto" skozi. Car Okorn, ni kaj. V slo ali usa takega filma ni mogoče naredit.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mother's Day: 5/10 - šel gledat zaradi boljše polovice (ker Eye in the sky pa res ne bo gledala
bonk.gif
), pričakoval sem dosti večji poraz kot je bil, na koncu je bil celo pogojno užiten.

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
http://www.imdb.com/title/tt4897822/

Nov dokumentarec od Michael Moora je up. Ne vem, prejšni so bli boljši, čeprav mi je ta tudi kul. Všeč so mi bli vsi njegovi dokumentarci, ampak ta se mi zdi preveč sanjaški in fantazijski. Že na začetku pri Italiji dobiš občutek kako zelo manipulativen je dokumentarec. Vprašanje, če je sploh katera stvar v osnovi res, kot je povedal, če je že o našem šolskem sistemu povedal samo tisto dobro, ne pa slabih strani.

7/10