Klasika: Katere filme ste gledali? III

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Evo, spet en dober film:

Tiempo sin aire

Poreklo: Kolumbija
Ocena: 7 / 10

Aja, glede na nekatere komentarje zgoraj (glavnega mojstra poznavalca bom pustil za konec
hysterical-1.gif
), res je, da je ocena filma velikokrat relativna. In, kar takole, na prvo žogo (ker se ravno bliža EP v nogometu): velikokrat se tudi meni zdi, da filme ocenjujejo ljudje, ki se pač postavijo v vlogo junaka. Zadnji tak je bil Deadpool. Kje filmu takšna ocena, nimam pojma. Povsem brezvezen film z niti kančkom sporočilne note.

Za konec, oziroma skoraj konec (ker bom nato priporočil še en odličen film) pa še replika "kolegu": poglej si zgornji film, ki je presenetljivo pisan na tvojo kožo.V njem nekdo izgubi nekaj, česar ti, kekec, v real lajfu ne premoreš. Takole pisat po forumu zna še Damijan Murko, čeprav peti ravno ne zna. Zna se pa kurčit. Tako kot ti. In, ja, vidim, kdo ti gre na živce: jaz, kolega Gatto, pa zagotovo še kdo (ampak, ker tvojih postov ne spremljam, kandidatov ne poznam).

Lahko pa enkrat daš za pir, da bom videl, če se mogoče vseeno nisem zmotil glede zgornje trditve
evil.gif

Pa še za konec, kot obljubljeno:

You are not you

Poreklo: Amerika
Ocena: 8 / 10

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ja.

Strokovna ocena zahteva veliko časa, veš.

evil.gif

A si že pogledal Tiempo sin aire?
evil.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
V glavnem men gre vse na kozlanje kar sem gledal v zadnjem času.... (starwars, captain america, revenant, dirty grandpa)...

eddy the eagle je bil soliden od vsega tega letos....

Kaj ratujem star?
cry12bpy.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.112
7.668
113
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Ja.

Strokovna ocena zahteva veliko časa, veš.

evil.gif

A si že pogledal Tiempo sin aire?
evil.gif

Sem si ga posnel in verjetno ga bom danes zvečer pogledal. Po prebranem na Imdb izgleda OK. Bom poročal.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Hardoce Henry 2015

11/10

Nekaj novega je.... 99% akcije skozi cel film. No še en tak film ne bi bil dober.

No tole so skopiral malo, samo odpustim.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
Pawn sacrifice - 8
Film o boju za naslov sahovskega prvaka, Spaski-Fischer oz. o Fischerju.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.131
113
pokrajina št2.

Ajaj, slo film, samo da je mandič brusil merljakovo al kaj je že. Agrft scena. sem po polovici ugasnil.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Kongen av Bastøy

Norveški, nekako preveč realističen
crazy1.gif

IMDB-jeva ocena je kar prava (7.5 / 10)

Vreden ogleda, glede na to, da je posnet po resničnih dogodkih ... ker tu kakšnih hudih fantazijskih vložkov in olepšav ni in ne more biti.

Nazadnje urejeno:

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
The Do Over - končno en dober Sandlerjev film :D

Kar mi je še posebaj všeč je to, da ma film čisti 90s comedy movie feeling in je čisto drugačen od današnjega sranja v kinih.

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Masaan
v filmu tečeta dve vzporedni zgodbi, ki se na koncu prepleteta. Sam konec niti ni tako nepredvidljiv, čeprav pa tudi ne povsem pričakovan. Sam sem mislil, da bo zaključek bolj .... holywoodski (ali pač bolywoodski)?
tongue-1.gif
Je pa verjetno zelo življenjski za tisto področje in nič pretirano izmišljen ...

V glavnem, takole bomo rekli:

poreklo: Indija
ocena: 7 / 10

Pa glavna igralka tudi ni kar tako
richa.jpg

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.131
113
Teorija vsega. Odlična igra gl. igralca. v žanru dam oceno 9. Pričakoval sem več fizike oz matematike.