Klasika: Katere filme ste gledali? III

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Hardcore Henry 8/10 - visoka ocena za odlično posnet prvoosebni film, kjer se čisto cel film dogaja v prvi osebi enega igralca, proti koncu cel kup scen kopiranih iz Duke Nukema (pa še kakšnega Dooma in Quakeja).

Drugače pa zaradi migajoče kamere ni za vse, kolegu je bilo slabo zraven, je skoraj bruhal.

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Škoda, da je v španskem jeziku.

Podnapise vklopiš pa je.

467716-post_slo.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.131
113
Včeraj je bilo SLO filmLjubezen (posnet po Rožancevm romanu)... Žeknjiga je čudno spevna ampak okej, se jo da brat..ampak film pa povsem negledljiv. Klasični slovenski -dolgi dolgočasni kadri, ko se folk gleda, pa wtf momenti, pa čakanje na kurca palca in neumni teksti. Starejša produkcija. Edini mikro plus je za nagice, sicer grde a vseeno.

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Dirty Grandpa 5/10

A obstaja sploh še kakšna dobra ameriška komedija? Vse skupaj ej bolj bogo, niti enkrat se nisem nasmejal zadnje čase.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Man from UNCLE 8/10
Zabaven film. Zelo dobra kemija med igralci!
Da ne govorim kako so bejbe seksi. Uf

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Everybody Wants Some po ocenah obljublja dobro komedijo. Meni je sicer Dirty Grandpa bil všeč, ni presežek, je pa zanimivo, ko se vel film iz Zaca Efrona norca delajo
hysterical-1.gif

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Saj je bil ok, ni bil pa smešen. Pa tisti pevski vložki so bli kar nekaj. Sem gledal tucker and dale vs evil pa tudi ne zastopim kaj je bilo smešno. Medtem ko sem umiral od smeha ko sem gledal what we do in shadows.

Zadnje čase so ameriški res bedni, izvirnih je bilo nekaj, ampak so stari.

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Je kdo gledal Eddie the egle?

prou simpatična zadeva
smile-1.gif

Meni pa zgodba preveč predvidljiva pa te računalniško narejene skakalne scene delujejo totalno nekredibilne, kot iz računalniške igre.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.112
7.668
113
Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Dirty Grandpa 5/10

A obstaja sploh še kakšna dobra ameriška komedija? Vse skupaj ej bolj bogo, niti enkrat se nisem nasmejal zadnje čase.

Tole je totalno sranje in sramota za De Nira. Ni mi jasno zakaj se stari še vedno sili in snema samo sranje. Kje so časi filmov kot so bili. Boter, Taksist, Heat. Lovec na jelene... Podobno je z Al Pacinom. Škoda

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.112
7.668
113
Pred dnevi sem gledal Where to invade next od Michaela Mora. Odličen film.
Ampak tip je pa grd kot smrt.
hysterical-1.gif
Ne veš, ali je stara debela baba, ali nek debel hermafrodit. Zjeban je totalno.