Klasika: Katere filme ste gledali? II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Čudno...v filmu so humor, akcija, dobri efekti...ampak večini ni všeč, presegel pa je milijardo...
Še IMDB ocena se strinja, da je DTVE krepko boljši od TDOTM.
McDonalds tudi dosti proda...

B81

22. jul 2007
37.581
10.869
113
Raje pogledam en tak film, kot pa eno napeto negativno kriminalko ali psiho triler, po katerem si slabe volje...ja, film je, ampak zakaj pa gledaš film, če ne zato, da kao padeš noter...morda pa so ti filmi za nas, navadno rajo....
smile-1.gif

Aja, s temi kraticami pa ne vem, kaj si mislo.

Nazadnje urejeno:

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.377
169
63
38
Sem pogledal Incendies. Več kot 7 mu ne dam. Konec sem predvidel že nekje na 3/4 filma. Glede na to kako ste ga hvalili, sem očitno pričakoval preveč.

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Sem pogledal Incendies. Več kot 7 mu ne dam. Konec sem predvidel že nekje na 3/4 filma. Glede na to kako ste ga hvalili, sem očitno pričakoval preveč.

Me prav zanima, kater film si po tvojem zasluži oceno 9, če že ne 10 ?
wink-1.gif

ON: The machinist ... 7/10

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Raje pogledam en tak film, kot pa eno napeto negativno kriminalko ali psiho triler, po katerem si slabe volje...ja, film je, ampak zakaj pa gledaš film, če ne zato, da kao padeš noter...morda pa so ti filmi za nas, navadno rajo....
smile-1.gif

Aja, s temi kraticami pa ne vem, kaj si mislo.

V bedarijo tipa Transformers pa res ne morem past noter. V dober triler pa z lahkoto.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.009
1.896
113
izjemen in nepogrešljiv podatek in glavno merilo za kvaliteto filma....za tiste do 15 in zaostale v razvoju
smirk-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.080
1.265
113
42
Če je film zanič pa so dobre babe lahko saj gledam, slabega filma s slabimi babami zihr nebom gledu. Sicer pa ni govora po kvaliteti ampak v tem a lahko "padeš" v film.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Meni je gledanje slabega filma zguba cajta, pa so lahko ne vem kake babe not. Ne bom gledal brezvezenga filma zato, ker je not dobra baba, lol.

Nazadnje urejeno:

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Če je film zanič pa so dobre babe lahko saj gledam, slabega filma s slabimi babami zihr nebom gledu. Sicer pa ni govora po kvaliteti ampak v tem a lahko "padeš" v film.

z drugimi besedami, če je film zanič pa ma dobre babe si ga lahko vsaj zmečem...

btw kasius a ti si še med nami? mater tvoja beseda drži kot politikova

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.